Tocno to radimo satima muz i ja.. gledamo ga 😍😍😍 tak je lijep i njezan.. ne gledamo tv, ne radimo, idemo tu i tam z setnje samo, ne primamo goste.. samo ga mazimo i gledamo i upijamo.. mali prasac raste i vec je sad totalno drugi covjek nego prije tjedan dana. Mislila sam da se ne moze vise voljet nego sto volim muza. Ali ovo je neka druga dimenzija.. uzivajte u ostatku dana 😘😘😘😘
anaAn ja nista pametno ne radim,kauc se osušio preko noci pa sad guram i pretjerujem tapeti opet vani sve digla u zrak malo okrećem namjestaj po kuci isto ko da nisan svoja ,noge ocuvaj me Boze umorna jao i kuku Al na ovaj nacin nemam kad mislit na nista drugo...Bdw ovo i je kut koji ja svako toliko rastavim da glumi dvosjed i trosjed 😂😂🤫
https://ibb.co/X8n3Mx5
AnaAn ja znam zene koje su imale 25 i 30 sati trudove ali one su brojale od prvog. Ja te prve nisan ni osjetila, kad krenu ovi na razmak od 5, 6 min bol postane nepodnosljiva i ici ces u bolnicu bez razmisljanja 😅 Ove na razmak od minutu necu ni komentirat 😅 ja jedino nemam iskustvo izgona nazalost al mogu vam rec da ste 15.dan od carskog kao da nista nije ni bilo samo sto i dalje treba bit oprezan jer zavarq to sto ne boli ali tijelo pamti..
U bolnici su se cudili kak sam se potpuno otvorila nakon 3 sata trudova (drip), da je to dosta brzo. Na tecaju su nam rekli 1 cm za 1 sat, dakle 10 sati trudova je realno za ocekivat kod prvorotke.
🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Ok, znaci trud krene pa stane pauza pa mjerim vrijeme do iduceg truda, pa kad se priblize na 10 min odoh rodit🤣
Znat ces kad je trud, tak ce te zašerafit 😁 i onda prodiši(jedan udah i onda ispuštaj zrak malo po malo) osjetit ces i one slabije... Moji su trajali 3 sata a onda dobila epi(blaženi epi 🙏) i onda ih osjetis al puno manje, al ne djeluje satima, meni je doza trajala 2 sata 😎 e, kad dobiješ tu štucu malu na sebe SVE zaboraviš,aal doslovno 🥰🥰🥰
Poslije pročitam zaostatke i napišem iskustvo.
U 14.10h nam je stigao Marin, 53cm i 3670g. I on i ja smo super. Još smo u boxu, on je donio jednu sad doji drugu. Javim vam dojmove.
Marineeee SRETAN ROČKAS 💙💙💙💙čestitke mamica 🥳🥳🥳🥳🥳
Iduci mj stize komoda ispod tv-a pa do tad moze ovako malo ostat.nakon toga vracamo sve kako je i bilo ..
Nadam se da je Palonkica dobro nezz ko jos rađa,ja jeden banane danas ko da sutra ne postoji ..Jedva cekam da se sve porodimo napokon🙏🏻
Tocno to radimo satima muz i ja.. gledamo ga 😍😍😍 tak je lijep i njezan.. ne gledamo tv, ne radimo, idemo tu i tam z setnje samo, ne primamo goste.. samo ga mazimo i gledamo i upijamo.. mali prasac raste i vec je sad totalno drugi covjek nego prije tjedan dana. Mislila sam da se ne moze vise voljet nego sto volim muza. Ali ovo je neka druga dimenzija.. uzivajte u ostatku dana 😘😘😘😘
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 Potpisujem!!
I ja mislim da stignes dok su na 5 al je meni moja gin rekla da krenem dok su na 10 jer je njima lakse pratiti tako, tebi je u biti fizicki lakse da odradis sto vise doma. Namjerno kazem fizicki jer je meni veci problem bila glava pa bi ja radije trpila i otisla ranije i bila tam spojena na ctg ko budala 😂 al to sam ja. Ti mi djelujes normalnije 😎
Neusporedivo iskustvo bit na dripu, ctg-u, lijevom boku ili prodisavati svoje trudove po kući, hodat, njihati bokovima, tuširati se... A ja sam s prvim to stvarno brzo obavila čega sve ima, al max iskusiš majku prirodu, drugo više ne dolazi u obzir.
Poslije pročitam zaostatke i napišem iskustvo.
U 14.10h nam je stigao Marin, 53cm i 3670g. I on i ja smo super. Još smo u boxu, on je donio jednu sad doji drugu. Javim vam dojmove.
🥳🥳🥳🥳
Čestitke Palonkice od srca!!! Brz oporavak i dobrodošao Marin!!! 🥳🥳🥳🥳💝💝💝
Palonkica- čestitke na malenom frajeru 🤩🤩 uživajte sad 🥳🥳💙
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji