Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    27. Travanj 2021. 16:12

kety992

Lonmi - pa znas kak sam bila gladna…🤣🤣🤣 reko necu ja tamo lezat jos min 5h i bit gladna..nisam ocekivala da cu brzo rodit..a ni muz…sad mi se prijeti vec da se ne zaje…i da kazem na vrijeme 🤣🤣

Zato ja ne prestajem jesti da budem spremna 😂😂😂😂

Petra982
    27. Travanj 2021. 16:21

I meni proradio apetit! Samo bih jela, a nemam volje pripremati. 

Lunica
    27. Travanj 2021. 16:31

Petra, si ti sljedeca😄😄?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Jagodica125
    27. Travanj 2021. 16:33

Palonkice, mamsita cestitam ti na sinu!👶💙 neka ste oboje zivi i zdravi!🥰🤗
    .
    Ja sam se danas usprkos kisi pocastila s izlaskom van iz kuce, prvi put solo i bez malise - isla sam na HZZO🤣 
    .
    Danasnji dan - cist ok👍papamo, malo gledamo, spavamo, skupljamo snagu za noc pred nama😅
    .
    Pupak - nama otpao 13.dan nakon poroda, ostao patronaznoj u ruci🙏od tad smo bili na lapizaciji i iako su u rodilistu rekli "nicim ne mazat, prasit, spricat", samo drzat suho, u Klaicevoj je rekao doktor - octeniseptom pospricat, posusit, Tyosurom naprasit laaagano gdje je vlazno, stavit gazicu prek toga, pelenu i amen😌 danas nam super izgleda🤗🥰 u bolnici njegu pupka opisu kao no big deal, kad smo dosli doma, e to je druga prica🤣
    .
    Sutra nam dolazi patronaza za kupanje nadamo se 🥰🤗🚿
    .
    Mi smo danas puna 3 tjedna i bas se kuzi kako se iz sata u sat mjenja 😳 gledam slike iz rodilista i sad, djecak raste 🤗🥰
    .
    anaAn - pedijatrica nam je u Hircevoj 👩‍⚕️🏥
    .
    Jao cure kad vidim na tickerima koliko sitno brojite, a kako smo pisale tu "evo nas ispod 100dana", sve mi se place od ganutosti🥺 zelim svakoj od vas sretne porode, mislim na svaku, saljem dobre vibre, molim, javljate dobre vijesti😇

Lunica
    27. Travanj 2021. 16:35

Ja bbi vvolila sutra roditi😄😄jer je moj dr dezuran..on bi mi mozda i stolcic dao i malo uskakao mojim zeljama...ali mi se to cini nekako nemoguca misija...nista se ne dogadja...jedino da krenu veceras trudovi ono ko iz vedra neba😆

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    27. Travanj 2021. 16:36

Jagodica125

Palonkice, mamsita cestitam ti na sinu!👶💙 neka ste oboje zivi i zdravi!🥰🤗
    .
    Ja sam se danas usprkos kisi pocastila s izlaskom van iz kuce, prvi put solo i bez malise - isla sam na HZZO🤣
    .
    Danasnji dan - cist ok👍papamo, malo gledamo, spavamo, skupljamo snagu za noc pred nama😅
    .
    Pupak - nama otpao 13.dan nakon poroda, ostao patronaznoj u ruci🙏od tad smo bili na lapizaciji i iako su u rodilistu rekli "nicim ne mazat, prasit, spricat", samo drzat suho, u Klaicevoj je rekao doktor - octeniseptom pospricat, posusit, Tyosurom naprasit laaagano gdje je vlazno, stavit gazicu prek toga, pelenu i amen😌 danas nam super izgleda🤗🥰 u bolnici njegu pupka opisu kao no big deal, kad smo dosli doma, e to je druga prica🤣
    .
    Sutra nam dolazi patronaza za kupanje nadamo se 🥰🤗🚿
    .
    Mi smo danas puna 3 tjedna i bas se kuzi kako se iz sata u sat mjenja 😳 gledam slike iz rodilista i sad, djecak raste 🤗🥰
    .
    anaAn - pedijatrica nam je u Hircevoj 👩‍⚕️🏥
    .
    Jao cure kad vidim na tickerima koliko sitno brojite, a kako smo pisale tu "evo nas ispod 100dana", sve mi se place od ganutosti🥺 zelim svakoj od vas sretne porode, mislim na svaku, saljem dobre vibre, molim, javljate dobre vijesti😇

💞💞💞💞

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MareiKate
    27. Travanj 2021. 16:54

Palonkice čestitam! Dobrodošao Marin ❤️

Principessa🌺
    27. Travanj 2021. 16:56

anaAn

Principessa🌺

https://ibb.co/7rRFBqM
    Hvatam zadnji voz kod frizera! 🤩🥳

Nemoj takva dobiti trudove 🙈

Hahaha ee gotova sam i nisam trudove dobila🤣🤣

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Principessa🌺
    27. Travanj 2021. 17:06

palonkica

Poslije pročitam zaostatke i napišem iskustvo.
    U 14.10h nam je stigao Marin, 53cm i 3670g. I on i ja smo super. Još smo u boxu, on je donio jednu sad doji drugu. Javim vam dojmove.

Cestitke💙💙💙💙💗💗💗💗

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Lunica
    27. Travanj 2021. 17:19

Principessa🌺

anaAn

Principessa🌺

https://ibb.co/7rRFBqM
    Hvatam zadnji voz kod frizera! 🤩🥳

Nemoj takva dobiti trudove 🙈

Hahaha ee gotova sam i nisam trudove dobila🤣🤣

Ja stavila pramenove prije mjesec dana...tri sata sam bila u salonu😆😆ne znam.bi li sad mogla toliko sjediti🤣
    vazno da si se sredila sad si spremna😊😊

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.