Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    15. Travanj 2021. 09:48

Sanjala sam nocas da sam rodila😊 Kao bio je carski ali niceg se nisam sjecala. Samo sam se probudila u sobi,nista me nije boljelo i molila sam ih da mi ga daju da ga vidim. Bio je prekrasan🥰 Sa mnom je u sobi bio neki lik,on je isto rodio😂😂
    Eto,svima nam zelim ovakav lijep porod ko moj😅😂

Ruska1986
    15. Travanj 2021. 10:05

anaAn

Ruska1986

anaAn

Stala sam na vagu i u zadnjih mjesec i pol dobila 6 kg, a do tad 5kg. Koji klinac 😰😱😰😭😭😭😭
    Sad sam u depresiji, dosla na 94 kg😱😱😱😱😰😱😱😱😱😱😱😱😱😱
    .
    Ni meni nije jasno kako zatvore rodiliste, a gdje ce zene doci radati? Onak nema mi smisla.
    .
    Ruska jesi vadila zucne kiseline?

Jesam! Na kraju sam jucer uspjela dobit Vinogradsku i otisla danas, bez narucivanja i nalaz ce danas bit.. Ma meni nista cijelo vrijeme i sad unazad tjedan dana svrab potkoljenica i saka…Vadila sam krvnu sliku i jetrene i to je ok pa sad cekam i ovo…

Ajde super, drzim fige da sve bude ok.
    Meni svrab trbuha i to me u noci probudio. Jesi isla privatno u Vinogradsku ili?

Ne, preko uputnice. Dosla i sestra me odmah vidjela sa trbuhom do zuba i uvela me preko reda. Doslovno 5 minuta tamo bila. Sjecam se da si ti govorila za noge i trbuh. Meni samo potkoljenice, ali nema nista na njima. Al da me ulovi tjedan dana prije poroda 🤷🏻‍♀️ i zezam se sa muzem da ce me sigurno trudovi danas ulovit, obzirom da je Petrova zatvorena 24 sata 🙆🏻‍♀️😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Principessa🌺
    15. Travanj 2021. 10:06

Momm,Lonmi cestikee na ulasku u zadnjiii mj🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
  • Bebeto
    15. Travanj 2021. 10:08

palonkica

Bebeto

palonkica

Čestitke svima na urednim pregledima i nalazima. Meni se sad taj streptokok čini mačji kašalj, naspram korone. Znači meni je sad samo u glavi dezifinciraju li oni radjaonu, ali baš one ručke koje držiš stisnute rukama kod izgona🤦, šta ako tu nešto skupiš, i ono odma ti daju dite, a ti onakav ne možeš baš do svoje torbe s dwzificijensom. A opet ne valja da s tim čudom za dezinfekciju diraš dite čim se rodi…..
    Eto šta mene muči🤦🤦🤦🤦🤦
    Prije bi me doveli, ni ruke ne bi oprala u rodilištu, nego pravac vox…nikad mi nije palo na pamet da iz auta kad izadjem odem ruke oorat🤣😂🤣😂

Nemoj se sekirati, ako ništa oni zbog sebe dezinficiraju, ali isto tako moraju dezinficirati, tako da se ne sekiras.Nemoj si to uopće stavljati u psihu i o tome razbijati glavu.

Ma pretpostavljam, ali ono ne vjerujem dokle moja ludost nekad ide😂🤣😂🤣
    Još ćemo se mi šta radjamo u Splitu srist u boxevima🤣😂

Mi ćemo doći prvo sve dezinficirati pa ćemo reci, aj nas poroditi sad🤣🤣🤦🏻‍♀️

kety992
    15. Travanj 2021. 10:16

NevaEva  pa to je super...bitno da mlijeko ide..tak je i meni sa otpustom ...kad malac na jednu povuce na drugu iscuri pol boce 🤣🤣 milina.
    Sto se tice zgaravice..u prve dvije sam imala opake...nisu imali sad bas nesto puno kose 🤣 a sad ni jednom nisam imala...eto spavam kak hocu...jedem sta hocu...nisam znala da on moze bit toliko nisko da me stvarno želudac ne muci ni trenutka...
    Petrova- pisala sam vec..ja sam bila na Merkuru u trenutku kad su zatvorili radaonu u Petrovoj...jednostavno posalju rodilje u dr.bolnice...bili su jako ljuti na Merkuru jer kao dezinficira se sve u roku 2,3h sto zatvaraju tak dugo...itd..ugl...otvorit ce ubrzo...al mislim da trudnicka gore radi normalno...

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    15. Travanj 2021. 10:21

anaAn

Stala sam na vagu i u zadnjih mjesec i pol dobila 6 kg, a do tad 5kg. Koji klinac 😰😱😰😭😭😭😭
    Sad sam u depresiji, dosla na 94 kg😱😱😱😱😰😱😱😱😱😱😱😱😱😱
    .
    Ni meni nije jasno kako zatvore rodiliste, a gdje ce zene doci radati? Onak nema mi smisla.
    .
    Ruska jesi vadila zucne kiseline?

Ma to ti je normalno..pogotovo zato sto mirujes...vecinom tako naglo ako nakupljas vodu na sebe...evo ja sam u zadnjih 5 tjedana skupila 2,5kg sigurno...vidjet cu sutra...isto sam pocela naoticat dosta...a krecem se...nema mirovanja uz dvoje klinaca...do sad sam dobila nekih 7-8po tome.da lezim bilo bi to vec i 15 🤣🤣 iako sam i u prve dvije dobila po 12-14kg

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Petra982
    15. Travanj 2021. 10:27

Thera, kakav je porod bio liku 😂😂😂?
    Nikakva sramota, NevaEva, ne bulazni! Super je to, nek je mlijeka!
    Da te utješim, meni su noge nakon svih poroda bile vidno mršave, nigdje otečenosti, ni lice, ni ruke... 
    Moji su uvijek bili s frizurom, uredno pošišana kosa na čelu i vratu, a nisam se patila sa žgaravicom previše... Onaj kratki period. A povratim još uvijek, ako popijem naglo vodu ili sam gladna

mom_of_4
    15. Travanj 2021. 10:29

Jutroooo..evo meee .ja san ludakinja na kvadrat..kad mi je sve ok u glavi onda sama sebe sjeben eto tako..debilka se uvatila googlat nocas...E malo cu o pijelonima,malo o bubrezima malo o pm vise jebo mi pas m..digla se jutros luda ka kupus sta sebii ucini... koja idiotkinja nemogu jos virovat..taman sritna nema streptokoka mogu bez brige na vag porod,beba odgovara tjednima razvija se raste udara i eto na useren se sebi u zivot..sad si ponavljam ko debil okkkk ne dramiii isti ti je klinac dramila il ne bit ce kako ti je sudjeno i zdravooo .... bit ce sve ok nemoze drugacije da bude.
    Jel imate bar jednu epizodu ovakvog ludila Aj utješite me...il vam je proslo ulaskom u 9. mj .... pa ja sam cvilidreta i placipizda stoljeca ...sramota me godina i svega..neka ja molim dvadeset devetnica i krunica opet me odnese u krivo covjece pa sta je ovo.🤭

mom_of_4
    15. Travanj 2021. 10:42

https://ibb.co/RcRbCjY 

Moran se vratit iz pepela odmaaa🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI