Neva ide na indukciju u nedjelju. Mali ima visak plodne vode, ja sam mekana i pripremljena (otvorena nesto) pa kaze da nema smisla da se mucimo jedan i drugi. Buduci da nisam imala trudove jos vidjet cemo jel cz ih razvit, ak ne, ide carski i rijeseno.
Ne znam jel mi se place ili smije. Al mali se tak umirio.. mozda on jos i prije krene.
Znaci stize Val💙 mozda se on odluci pa krene prirodno sve ranije,nikad ne znas🥰 sve bude to okej🤞🏼
Jel guzva dolje u TA?
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Javila nam se Jagodica jucer💙
.
Cure moje,ja u dnevnoj i sad smo imali pregled,neka nova mlada doktorica tak je bila gruba, pa nabila ono nekaj zeljezno unutra.. pa vrti,pa boli.. covjece nikad mi nisu sa zeljeznim isli,ja ne znam kaj je to al me svee boli sad… Bas je bila gruba🙄🙄
Te mlade su katastrofa pune sebe dignu glavu pa se zarove kao u inat.. Ja sam zamalo jednu nogom nabila tako boli da oci ispadnu a ona kao namjerno
Da daaa uzaas, plus ova ne zna kaj radi i kaj trazi, to je sve za poludit😣
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Ajmee, brzo ce to NevaEva. Drzim figeee
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
NevaEva ubrzo si i ti sa svojom bebicom. Bit ce sve ok. Sretno i drzim fige da bude sto brze i da te ne boli jako 🤗🤗🥰
Malo me strah 😅 indukcija bi trebala biti jako bolna, jel tak? Pitala sam i dr., ona kaze da su i prirodni trudovi bolni. Dezurna je taj dan, ako bude drama, bude nest drugo smislila.
Odmah nakon pregleda laaaagano smedje nest, nist strasno ali malo nest ima. I bolio me pregled. Sad mi se nedjelja cini preblizuuuu 😂😂😂😂
Lussi dosta je guzvasto, ne cini mi se da su sve zene dolje trudnice, imaju neku drugu foru danas, mislim da su operirane, ja sam bila brzo gotova ali u tom periodz kad su radili ctg i pregled je doslo valjda 10 zena.
E i da, mali je 3890+/- pola kg, kaze ona "nije neka divovska beba", ja zanijemila dok je rekla
NevaEva pa nije ni da je malen 😅. Eto, super.
Vec si otvorena pa ce to sve skupa brzo ici, mislim da je koma dok si armirani beton ili uloziv i puno duuze traje.
Bit ce sve dobro, Val nam stize, a mozda se i samo pokrene jos sutra.
Ne vjerujes ti meni, ali ja ti kazem da te ostave da bi do 13.4. ti rodila sigurno 😊🌷
Neka tebi tvoje bebice u nedjelju.
Zavidim vam svima koje ste rodile ili znate datum, ja se ne mogu docekati, malo stresa kroz trudnocu, svi ovi bolovi....hocu i ja svoju bebu 😂😊
Lonmi sve smo sad zacas, kod vas moze krenuti kroz 2,3 tjedna, thera ce sutra poslije rostilja, lala isto, ja cu do nedjelje cekat ali najkasnije onda cu i ja dobit svoju bebicu.. ostat cu tu u grupi dok zadnja ne rodi (ako Val bude htio spavat tu i tam). I meni je 13. zvucao ok tak da vjerujem tvojoj prognozi 😍. Ovako cemo bit poredani, mali 11., mama 12., tata 13. :) Tata zima, mali proljece, mama ljeto. Na jesensku bebu se ne spremamo tak skoro a mozda i nikad. Nek sam on bude zdrav i u komadu..
NevaEva,ja sam procitala sve sto postoji o induciranom porodu posto se mjesecima pripremam na njega😅 Iskustva su ko i kod svega ostalog podijeljena. Da je bolno,je. Ali mislim da ni jedan porod nije bezbolan. Mozda budes imala srece pa te otvori i gel,bez dripa. Ta opcija mi se cini cisto ok😊
Kako god,proci ce,sve mi to mozemo. A isplati se definitivno🥰
Ja ispekla kolac za rostilj sutra. Vec 3 tjedna pecem svoj ‘zadnji kolac’ 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji