Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Principessa🌺
    09. Travanj 2021. 10:39

Girl1234

https://ibb.co/0jqMGHb
    Mislim da ovdje moze otvoriti 🙄

Preslaatkii ste😍😍😍

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Girl1234
    09. Travanj 2021. 10:42

Luckyme8

Girl1234

https://ibb.co/0jqMGHb
    Mislim da ovdje moze otvoriti 🙄

Preslaatkii ste😍😍😍

Hvalaaa :)
    Nezz jel nam se Jagodica vise javljala.. Kako nam je ona? 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• thera
    09. Travanj 2021. 10:54

Girl,predivniiiiii🥰 I ja biiiiiiiiiii

Lala 🌷
    09. Travanj 2021. 11:00

Jutroo svimaaa
    Girl predivni ste 💓💓😍😍
    Ima li koja da je zeza proliv mene cin sam oci otvorila presjeklo haha ali nemam bolova ni grčeva samo moram na wc i bude tečno sorry na opisu 

Principessa🌺
    09. Travanj 2021. 11:01

Javila nam se Jagodica jucer💙
    .
    Cure moje,ja u dnevnoj i sad smo imali pregled,neka nova mlada doktorica tak je bila gruba, pa nabila ono nekaj zeljezno unutra.. pa vrti,pa boli.. covjece nikad mi nisu sa zeljeznim isli,ja ne znam kaj je to al me svee boli sad... Bas je bila gruba🙄🙄

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Lala 🌷
    09. Travanj 2021. 11:03

Luckyme8

Javila nam se Jagodica jucer💙
    .
    Cure moje,ja u dnevnoj i sad smo imali pregled,neka nova mlada doktorica tak je bila gruba, pa nabila ono nekaj zeljezno unutra.. pa vrti,pa boli.. covjece nikad mi nisu sa zeljeznim isli,ja ne znam kaj je to al me svee boli sad… Bas je bila gruba🙄🙄

Te mlade su katastrofa pune sebe dignu glavu pa se zarove kao u inat.. Ja sam zamalo jednu nogom nabila tako boli da oci ispadnu a ona kao namjerno 

09. Travanj 2021. 11:07

Ajaj girl kak ste zgodni 😍😍😍😍

09. Travanj 2021. 11:09

Neva ide na indukciju u nedjelju. Mali ima visak plodne vode, ja sam mekana i pripremljena (otvorena nesto) pa kaze da nema smisla da se mucimo jedan i drugi. Buduci da nisam imala trudove jos vidjet cemo jel cz ih razvit, ak ne, ide carski i rijeseno. 
    Ne znam jel mi se place ili smije. Al mali se tak umirio.. mozda on jos i prije krene.

• thera
    09. Travanj 2021. 11:19

Neva,bit ce to sve ok. Jos 2 dana i Val je s tobom🥰 Sigurno ce pomoci i to sto si vec nesto otvorena,nije ta indukcija svima toliko strasna a moze i brzo biti gotovo. Drzim palceve i na rukama i na nogama da sve bude ekspresno i da sto prije imas svog sina u rukama❤️

• Mar93
    09. Travanj 2021. 11:27

Neva, makar znas da je to preksutra 💞💞
    Girl, prekrasni ste ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.