Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Travanj 2021. 14:48

Lala ja curica pa sam se rodila s punih 42 😂

• thera
    09. Travanj 2021. 14:49

Lala,znaci ni kod tebe nista jos? Cekas me?😊
    Meni je kosa bila super dosta dugo u trudnoci ali sad mi se opet pojacano masti i moram ju prati svaki drugi dan. 

• thera
    09. Travanj 2021. 14:53

Lussi,bravo za super pregled🤗

J3ll3na
    09. Travanj 2021. 14:53

Iva, meni je sluzni cep ispao u prvoj trudnoci na dan termina i bilo ga je poprilicno, zute boje, ljepljiv i nema sanse da fulas da je to. Nije slicno nikakvom normalnom iscjetku, tak da je sigurno to-to. Iduci dan sam rodila, al isto su mi inducirali jer sam dosla s nekim trudovima laganim i onda busenje vodenjaka i drip. Sve si mislim da ne bi rodila joa barem dan, dva da sam cekala svoje trudove da budu jaci, al kad ne znas jer ti je prvo.
    Neva Eva, ja sam ovan i to rodjendan 1.april🙆‍♀️😂 I mogu ti reci da ih imam jako puno oko sebe i svi su slicni i ne mos vejrovat al se slazemo svi dobro😁 sad cu rodit bika muskog i zivo me zanima kak ce to izgledat🤦‍♀️ Imaju vremena za pop..... Za razliku od nas ovnova😜 Razbolim se kad moram nesto cekat🤷‍♀️

J3ll3na
    09. Travanj 2021. 14:57

Joj, a ispadanje kose mi je prestrasno😢 Imala sam zaliske ko muski kad krenu celavit🤦‍♀️onda poslije mlada kosa.. Ne znam sta mi bilo gore😁 tamo negdje 4 mj poslije poroda mi krenulo

Lonmi
    09. Travanj 2021. 15:01

Pojela sam 3 kroasana i sladoled 🤦‍♂️
    Resetaju me bolovi s leđa prema trbuhu, izdrzivi ali dosadni i osjecam se kao da imam neku virozu 🤢
    Jos uvijek cekam 36 tt jer je NevaEva rekla da je onda super 😂
    .
    Meni je kosa postala gusca i manje se mastila tamo negdje od 20 do 30 tt, sad je zbilja koma. I ja ocekujem da ce otpadati ako cu dojiti, rekla mi frizera nek pocnem s samponom za jacanje kose, ali mislim da to nist nece pomoci. 

09. Travanj 2021. 15:12

Lonmi i ja sam skepticna prema tim samponima. To mi je nekak kao i sa strijama. U biti je povezano s hormonima i ne mozes znacajno utjecati, mozda malo ali ne bas. 36, 37, 38 su ok, 39 i 40 ne 😂

Lonmi
    09. Travanj 2021. 15:19

NevaEva

Lonmi i ja sam skepticna prema tim samponima. To mi je nekak kao i sa strijama. U biti je povezano s hormonima i ne mozes znacajno utjecati, mozda malo ali ne bas. 36, 37, 38 su ok, 39 i 40 ne 😂

Nadam se da ce 39 biti zadnji 😂
    Sad te sve boli i naotekla si jelda? Ma ti se super drzis, vidi mene, 2 dana ko leptiric, pa se 2 dana raspadam 😂, bitno da mogu jesti ko 🐷

09. Travanj 2021. 15:40

Pa ima dana kad sam skroz ok ali recimo ove otecene noge vise ni preko noci ne splasnu pa me boli oko zgloba jer voda radi pritisak. Trbuh mene nije svrbio prije, svrbi me zadnjih tjedan dana ali jako i strije su se potriplale u zadnjih tj.dana. Po noci mi je najteze jer se trbuh stvrdne i pomakne gore, spavam sjedeci u biti i to s pauzama jer mi je beba sad skroz nisko pa moram stalno piskit.. taj njegov polozaj uzrokuje i nrlagodu kod hodanja pa imam osjecaj kao da sam se rasklimala. Kosa se masti, dobila sam 2 pristica na licu.. sve u svemu nisam nist od toga imala do 37+ nesto 😅 Dosta zateze trbuh, bole me noge i bradavice.. mogu iskreno rec da jedva cekam da vise nisam trudna. Naravno, da je s malim nekim problem i da moram izdrzat, izdrzala bi ali kad je on velik i navodno skroz zdrav.. jedva cekam da se rijesim poroda. Jedino me zgaravica manje muci 🤩🤩🤩🤩

Principessa🌺
    09. Travanj 2021. 15:44

Hvala curke🤗
    Kaj se kose tice, moja izdrzi po tjedan dana, s tim idem svaki tjedan na feniranje u salon di sam zaposlena,pa me fenira cura kaj je na praksi,uci se🤣 al u pravilu svaki cet ili pet,kak se poslozi odem😅 prosli tj sam izdrzala od srijede do iduceg tjedna subote🤣🤣🤣
    Sad bi krajem mj na pramenove otisla i osisat se,da sam mirna..
    .
    Dosadno mi je u bolnici,gledam kaj da narucim preko online shopinga hahahahah🤣🤣🤣🤣🤣🤔🤔🤔🤔 

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.