Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pupetta
    06. Travanj 2021. 23:17

NevaEva sretno, drzimo fige da je to to i da sve prode u najboljem redu ❤

Baby P 03/21 💙

06. Travanj 2021. 23:22

Vidjet cemo kak ce se razvijat, ne mislim ic u bolnicu dok ne bude bas jaka bol. Sad me stisnulo na wc.
    Boli me donji dio ledja, lijeva noga i gdje je inace lijevi jajnik. Nemam krvarenja, cepove, plodne vode, grceve.. 😂😂
    Ma na kraju cu otic spat. Al sutra mi je dr.dezurna pa ako i stane ovo mozda se zaletim do nje da skicne jel.me ovo otvorilo dodatno tak da znam da je to to ak krene opet. 
    Pricala sam mami da nemam u naletima kao grceve pa je rekla da nije ni ona imala nego je mislila da je pokupila virozu pred porod. Dosla je u bolnicu u 6 a u 6:20 je puknuo vodenjak i rodila me u 6:28. I svake godine na rodjendan me usred ljeta zove u 6:28 da mi cestita rodjendan 😂😂😂

Petra982
    06. Travanj 2021. 23:31

Odi spavat i odmori NevaEva, da budeš odmorna ako krene nastup! A možda ponoviš mamin scenarij... 🤞🤞🤞
    Ja se odjednom razbudila... 

mom_of_4
    06. Travanj 2021. 23:52

NevaEva sretnooo nek krene da se sto prije  mazite i ljubiteee 🥰🥰🥰🥰🙏🏻

Lunica
    07. Travanj 2021. 00:16

mom ti si bas slikovito i rjecito sve docarala...ja sam isto prvi put isla nonsalantno roditi kao ja cu to oddisati i super..je mos mislit...pocela se gubit u trudovima na sest cm a da ne pricam dalje...sest sati radjaone...vikala ko luda svakim trudom umisto da sam disala..babica se derala na mene i to s pravom...jer nisam nikog slusala...drugi put sam isla nakon tri god rodit i vec sam bila zaboravila tu bol...ali islo je ipak brze...dvi ure boxa uz max sabranost koja mi je olaksala stvar...nisam se derala nego naucils da disem i izguram trud slusajuci babicu...i da tako sad ne pricam dalje...treci porod slicno...cetvrti dogovoren carski zbog  poprecnog polozaja bebe....i nakon pet godina tj lani rodils opet vaginalno...malo su me zezsli trudovi sad oce sad nece...pet u sat vrimena uru ipo nista pa opet i tako...ugl tako mi nije prije bilo, pa nisam skuzila kad cu ic u rodiliste...shou...pa isla pa se vratila..pa oko podne pocelo ipak zesce ps isls dosls 4cm...pa setala hopsala na loptido tri ipo i onda isla u box...u pet ipo rodila..sve na svoje trudove...
    i sad me skrpa strah od tog sjecanja jer mi je jos sve relativno frisko...iako ka sta i tipalonkice kazes kakvih sve prica ima ovo je skolski...dvi ure boxa je skroz ok....mislim da su bas rihetke one koje doslovno dodju samo na izgon...to mi je ono bas filmski😄
    meni isto nikad nije voda sama iscurila,nego bi mi oni na nekih sest cm probusili...
    porod bi uvik doma krenija s trudovima i to navecer kad legnem u krevet😆

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    07. Travanj 2021. 00:20

Neva Eva odmori koliko mozes,trebat ce ti snaga..
    Samo nek krene prirodno i ucinkovoto💞💞💪💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

mom_of_4
    07. Travanj 2021. 00:34

Trudnicice i meni dva puta krenilo od doma i to navecer evo ovako kad svi zaspu ja nastupam po kuci se kotrljajući  i privijajuci 😂Al ja bi potpisala sad i ovaj put tako lakse je od doma pa nek rastura nego dole lezat i u sebi jaukat..
    Bdw jel imala koja od vas herpes na usni u trudnoci,ja jesam Al
    Tamo na pocetku pa idiot sad se toga sitila jer sam naletila na glupom fejsu na post od neke zene lako ima herpes pa se boji za trudnocu ...mislim se ma kud te ja sad pročitah odma mi mira nedas samo nek se imam cime zamarat 🔫🔫 pucat cu 😂😂

kety992
    07. Travanj 2021. 00:45

AnaAn - istina da...ona je vise puta na spirometriju..pa joj otkazivali..pa nema termina..itd...al velim..odradila porod bez frke...inace je mimoza...i osjetljiva na svaku malu bol...ona to bez epiduralne odradila..i sve super...velim astmu joj nisu uzimali u obzir kao indikaciju za carski...super ces ti to...bez brige 💪 
    Palonkica- istina je ako ti nema tko rec da se pogubis 🙈🤪 moj prvi porod u petrovoj 🤮🤮🤮 mos ti zvat do sutra al tak su me ostavili unutra ko smece...nit pokazali disanje nit nis...svako malo neko usao i gurao prste da sam zvijezde vidla i provokacije u stilu "zasto si niste uzeli epid" 😒 mah nije vrijedno spomena...s tim da su i meni ostavili posteljicu..al bas ostavili...10 dana sam imala temp tamo bas u bolnici i nisu napravili uzv...tek nakon 10 dana...mesari eto 😔 
    Al zato merkur...drugi porod...primalja,doktor..od mog dolaska i 7cm...dok su upisali eto 9cm..probusili vodenjak i kroz 20min eto mog djecaka 🥰 a svaki trud su prolazili samnom...bas svaki...i muz je bio unutra...divota..☺🥰 želim si opet takav scenarij...zato sam rekla slusat upute..ako imas koga naravno...grozno je da u takvim trenutcima žena mora sama...

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Lunica
    07. Travanj 2021. 01:18

Mom imala sam ja herpes u trudnocama isto tamo oko 15tj , ali nisam sad u ovoj...ma nista tto nije,padne imunitet pa izbaci na usta...tribalo bi detox jetre radit ako imas te sklonosti s herpesima ali to polako kad beba poraste...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Principessa🌺
    07. Travanj 2021. 06:49

NevaEva sad si me prepala kad je kod tvoje mame to tak brzo krenulo da ja necu stici do bolnice😅 
    Sreetno ako je krenulo🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼 da cim brze prode💙

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.