AnaAn sad imam neke druge neke Polygynax, te su ti velicine ko ona mala cokoladna jaja iz ducana. Onak ljepljive cim primis u ruku i evo stvarno teske za staviti, a zbilja nije lijepo ni svejedno mi to na pol gurati nutra pa onda pokusavati van itd. Budem rjesila suhocu nadam se da ce ici onda normalnije, super sta ih je 12 😑. Frendica mi je te imala, veli to je zlo 😂
Jagodice s tim Geonistinom i onom njegovom spicom sam se i ogrebla nutra, totalno ne prakticne.
Jedine koje meni valjaju su Rojazol, ko mali tamponi su i idu lagano jer imaju premaz.
U svakom slucaju u trudnoci su sve koma, bolje da ih ne treba.
.
Kety hvala ti, i pretpostavljam da je do toga, ali nakon proslog tj i tih pregleda vec covjek ne zna sta je prirodno sta potaknuto. U bolnici me zasarafio s ovim metalnim da sam sve zvijezde vidla, pa ti sad znaj poslje sta od cega boli.
Jedva cekam da prode 30 tt 🙈.
Bubice znam da si bila vec pisala ali sam zaboravila, ti si ogtt rjesila u Suncu ili Adarti?
Dobivanje na kilaži - cure koje niste na nekim propisanim dijetama i mozete jesti sto zelite, kako drzite stvari pod kontrolom?
Ja sam jutros stala na vagu, dobila sam dosad ravno 10 kg, a danas sam 29+2. Ubacila sam podatke u onaj kalkulator i hodam po rubu zelene linijeUsla u trudnocu sa 61 kg na 170 cm, sada imam 71kg.
Istina jest da bi mogla puno vise paziti sta jedem (sto se slatkog tice najvise) ali u ovoj situaciji sa tom koronom, manjkom druzenja, sexa, vjezbanja i ostalih satisfakcija, pronalazim srecu u hrani
Samo ne bi htjela na kraju ici preko 15 kg a ako ne usporim tempo lako ce mi se desiti taj scenarij.
Zato jedva cekam da ostanem doma i da mogu svaki dan hodati, ovako preko tjedna ne stizem nista zbog posla i onda jos vikendom ruzno vrijeme i kisa.
A svi mi komentiraju da odiza uopce ne djelujem trudno i da mi je sve valjda otislo u trbuh ali znam da nije moglo svih 10 otici u trbuh i da sam ipak ja i moji slatki kasnovecernji uzitci zasluzni za pokoju kilicu.
Ja imam istu situaciju, hrana je zamijenila druzenja, sex i sve ostalo. I ja sam na +10 ravno. Morat cu prehranu promijenit, ne vidim sta bi drugo jer se ne mogu kretati ili vjezbati. No, nije nemoguce da ce otic s porodom, gle ovo: https://ibb.co/VJCCk2v
Meni se isto samp trbuh vidi al bojim se da cu do kraja dobit jos 5kg.
MissGraz, zao mi je. Drzim fige da sve bude u redu na kraju... 💕
Ružice, drži nam se i javljaj 🙊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
MissGraz nemogu ni zamisliti kako ti je, ja sam za tatu jako vezana 😔 bas mi je jako zao, ali ne brini draga biti će sve u redu pazi na sebe i bebicu ❤️❤️❤️
..
Ružice drži seee i javi nam 🙏🏽🤍
Dobivanje na kilaži - cure koje niste na nekim propisanim dijetama i mozete jesti sto zelite, kako drzite stvari pod kontrolom?
Ja sam jutros stala na vagu, dobila sam dosad ravno 10 kg, a danas sam 29+2. Ubacila sam podatke u onaj kalkulator i hodam po rubu zelene linijeUsla u trudnocu sa 61 kg na 170 cm, sada imam 71kg.
Istina jest da bi mogla puno vise paziti sta jedem (sto se slatkog tice najvise) ali u ovoj situaciji sa tom koronom, manjkom druzenja, sexa, vjezbanja i ostalih satisfakcija, pronalazim srecu u hrani
Samo ne bi htjela na kraju ici preko 15 kg a ako ne usporim tempo lako ce mi se desiti taj scenarij.
Zato jedva cekam da ostanem doma i da mogu svaki dan hodati, ovako preko tjedna ne stizem nista zbog posla i onda jos vikendom ruzno vrijeme i kisa.
A svi mi komentiraju da odiza uopce ne djelujem trudno i da mi je sve valjda otislo u trbuh ali znam da nije moglo svih 10 otici u trbuh i da sam ipak ja i moji slatki kasnovecernji uzitci zasluzni za pokoju kilicu.
Ja sam dobila 14 kg, najviše sam dobila u prva tri mjeseca kad sam ubijala pekarske proizvode zbog mučnina i sad na kraju jer nemogu bez slatkiša 😔 isto fora kao nis se ne vidi ali vidim ja hahahha
Nemam apetita vise za normalnu hranu ali čokolade daj i jest ću je koliko Oćeš, a inače nikad skoro ne jedem toliko slatkog 🤷🏽♀️
MissGrazz, molim se za tebe i tvog tatu.
Ru_ics, sretno, javi nam se!! ❤️❤️
MissGrazz, molim se za tebe i tvog tatu.
Ru_ics, sretno, javi nam se!! ❤️❤️
*ružica
Ja sam trenutno na +7, ali isto moram usporiti. I onda sam odlucila jutros umjesto jaja pojesti čokolino. 🙈 Jer je moj muž, kad smo jučer obavljali kupnju za bebu u ljekarni i dm-u, odlucio mami i tati kupiti čokolino 😑
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Kety- jesi li radjala prethodno prirodno ili carskim?
Ja bi svakako spomenula, iako ne izgleda da ti je prije pravilo problem pa ne vidim zasto bi ni sad.
U kojem si tjednu rodila prvu bebu? Cisto me zanima tvoje iskustvo s dvorogom jer je tako rijetka.
Ja prizeljkujem prirodni porod, ali ona svakih par dana promijeni polozaj pa cemo vidjet sto ce odabrati za kraj.
Zara, jako bliska osoba ima dvorogu maternicu. Uspjesno je iznijela dvije trudnoce, oba poroda su bila carski rez malo prije termina. Njoj su obje bebe bile skroz desno i u polozaju kao da sjede jer su imale malo mjesta, pa je nakon poroda preporuceno siroko povijanje zbog kukova.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
MissGraz jako mi je zao zbog proživljenog stresa,drzi se potpuno te razumijem i ja sam to prolazila prije dvije godine..bit ce sve u redu cuvaj malo cudo u stomaku🙏🏻🥰
Ružice sretno i s blagoslovom ,javi nam lijepe vijesti kad uspijes 🙏🏻🥰
Sretno svima koji imaju danas pregled ♥️
Lonmi spominjes dole bolove mene jutros dole kao da otvara s onim za papa test radit takav mi je feeling doduse od pupka do kolina se osjecam rasklimano pa sam nekako se pomirila s tim da mi je to svakodnevnica jos tri mj vise se ne obazirem samo ne sjedam na tvrdo ahahha tipa stolica neka i to jer me onda dodatno boli.
Sortiraj odgovore
Najstariji