Moja mala vec drugu noć za redom pocne oko 4 stucati tako jako da meni nema više spavanja 😄 nema veze, budemo valjda nadoknadile spavanje tokom dana 😅
Sretno cure ako ima koja pregled danas 🤗
Ninnach, ja sam jučer peglala sjedeći, stavila dasku na najnižu visinu, sjela na kutnu i peglaj 😄 al svejedno ruka i vrat su se počeli buniti tako da sam morala odustati i još mi je pola ostalo, valjda budem to danas….
Jutro, moja štuca nekih 2puta u danu otorilike, i to brzo prođe a ni ne obraćam previše pozornisti na to baš🤔
Ja ću isto danas sjesti i peglati! Pa se prebacim na stajanje... Dobra ideja. Tnx👍👍
Jutro cure, mi otpratile muza na posao i sad bi bilo dobro odrundat jos malo. U svakom slucaju sretno svima koji imaju danas preglede 🥰
Nea 💗
Drage cure, odakle da pocnem? .
.
Jucer najgori dan mog zivota do sada.
Najprije nalazi - ok su, nisu u pogorsanju.
Naime, tata mi je imao infarkt, operaciju, reanimacije... ziv je, ali jos je sve neizvjesno. Ja zavrsila na hitnoj zbog soka. Beba je dobro, ali znamo svi sto sve stres i sok moze uzrokovati.
Neko vrijeme se povlacim sa foruma, treba mi snaga i mir koju moram kako god znam pronaci u sebi za svoju bebu, svoga tatu i da iz ovoga izadjem normalna. Bilo mi je divno druziti se s vama, svakako cu vas pratiti i javiti se cim budem u stanju i budem mogla. 😔
.
Sretno svima ❤
.
Naime, tata mi je imao infarkt, operaciju, reanimacije… ziv je, ali jos je sve neizvjesno. Ja zavrsila na hitnoj zbog soka. Beba je dobro, ali znamo svi sto sve stres i sok moze uzrokovati.
Neko vrijeme se povlacim sa foruma, treba mi snaga i mir koju moram kako god znam pronaci u sebi za svoju bebu, svoga tatu i da iz ovoga izadjem normalna. Bilo mi je divno druziti se s vama, svakako cu vas pratiti i javiti se cim budem u stanju i budem mogla. 😔
.
Sretno svima ❤
MissGraz, baš mi je žao zbog situacije koja te snašla. Nadam se da će ti tata biti dobro, a i ti se čuvaj. Sretno tebi i tvojoj obitelji❤️
.
Naime, tata mi je imao infarkt, operaciju, reanimacije… ziv je, ali jos je sve neizvjesno. Ja zavrsila na hitnoj zbog soka. Beba je dobro, ali znamo svi sto sve stres i sok moze uzrokovati.
.
Sretno svima ❤
Draga MissGraz, baš mi je žao da ti se to dogodilo. Nadam se da će ti tata biti dobro i tebi također želim od srca sve najbolje. ❤️ Pokušaj se koliko god možeš smiriti i čuvaj svoju bebicu. Hvala Bogu da je ona dobro. 🙏 Drži se, čuvaj se...
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
.
.
Sretno svima ❤
Ajme, bas mi je zao..
Nadam se da ce tata biti dobro.. pazi se i cuvaj se❤️ nadam se da sve bude uredu i da ce sve proci kako treba❤️ sretno❤️ mislimo na tebe❤️
Dobro jutro cure.
MissGraz jako mi je žao što te snašlo 😔 držim fige do neba da ti se tata oporavi 🤞 čuvaj se i nek ti bebica bude snaga za pregurati te teške dane.
EmEn, što bi te razapele oko stava o dohrani. Jedini razlog zašto smo mi jučer sve pisale što smo pisale je činjenica da u niti jednoj bolnici neće pustiti dijete gladno. Znači ovo što Petra kaže, možeš ti bit protiv dohrane do mile volje, nema šanse da će ti u bolnici pustiti dijete gladno. Djecu odnesu na preglede, kupanje, i da, nahrane ih što god da ti rekao - pričam i o sv duhu o kojem je Ana pričala. Zato sam ja reagirala jer je priča šuplja pa nekome tko ne zna ništa o dojenju može stvoriti krivu sliku u glavi. Na kraju krajeva puštaju iz bolnice tek kad beba krene vraćat težinu tako da ni jedna mama nije toliko luda da neda dohranu ako treba. To su neke rekla kazale priče koje mene osobno nerviraju 🙈
Sretno ako netko ima preglede! I čuvajte se curke 😘
Meni je od jučer počelo srce često i čudno preskakati 😯 idem danas izvaditi kks i tsh, nadam da je sve ok.
PREGLEDI 2. MJESEC
Lunica 09.02.
MissGraz 09.02.
Lussi 09.02.
Elly94 11.02.
Valkris 12.02.
EmEn9 12.02.
Julesica 12.02.
Ines 12.02.
Bebolinka 12.02.
Bubica1 12.02.
Gita_kc 15.02.
Bebanomoje 15.02.
Lavica13 15.02.
Ninnach 15.02.
NevaEva 16.02.
Kety992 16.02.
Ertzui 17.02.
Thera 19.02.
Nikac 19.02.
Ridja 19.02.
Girl1234 23.02.
Mom_of_4 23.02.
Avama 23.02.
PREGLEDI 3. MJESEC
Jagodica 01.03.
Lonmi 01.03.
Deleted user 02.03.
Petra982 02.03.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
.
.
Sretno svima ❤
Draga stvarno mi je jako žao 😞
Nadam se da će sve biti u redu i s tatom i bebicom, drži se i mislimo na tebe 🙏❤
Sortiraj odgovore
Najstariji