Napokon izvadila iz kutije
https://ibb.co/b2gjjMq
Ridja, čini mi se dosta labavo dok je u poziciji kolijevke.
Jel to Kinderkraft koljevka?

Evo mene, a jesam dugo spavala.... Bo_e, nrkad se pitam odakle mi snage kroz dan 😳👀
Nisam stavila sliku ali mi smo jučer sastavili kolica za bebicu. Ostao još krevetić, a to ćemo zadnje. Sve čeka oprano ali još je malo zauzet hehe pa ga nismo namjestili, a i da ne skuplja prašinu već od sad.
Imam još nešto veša za oprati i ispeglati. Peglanje mi dođe teško jer me leđa skroz bole i ukočim se ali šta se mora nije teško 👍☺️
Svim dežurnim sovicama želim dobro ovo raaaano jutro😎
Moja mala vec drugu noć za redom pocne oko 4 stucati tako jako da meni nema više spavanja 😄 nema veze, budemo valjda nadoknadile spavanje tokom dana 😅
Sretno cure ako ima koja pregled danas 🤗
Ninnach, ja sam jučer peglala sjedeći, stavila dasku na najnižu visinu, sjela na kutnu i peglaj 😄 al svejedno ruka i vrat su se počeli buniti tako da sam morala odustati i još mi je pola ostalo, valjda budem to danas....

Kety- jesi li radjala prethodno prirodno ili carskim?
Ja bi svakako spomenula, iako ne izgleda da ti je prije pravilo problem pa ne vidim zasto bi ni sad.
U kojem si tjednu rodila prvu bebu? Cisto me zanima tvoje iskustvo s dvorogom jer je tako rijetka.
Ja prizeljkujem prirodni porod, ali ona svakih par dana promijeni polozaj pa cemo vidjet sto ce odabrati za kraj.
Rodila sam prirodno oba puta i to 40+3 oba...prvi puta je islo malo teze..beba je otisla u lijevu stranu il tako nesto...znam da je imala hematom na lijevoj strani bas veliki...drugi puta je islo ko po spagi...brzo otvaranje...izgon sve savrseno...eh sad...otkrila sam to na mr-u zdjelice zbog sumnje na endometriozu...sto vucem jos od prvog poroda.. ovaj malac je tvrdoglavac sad pa me pere neki filing da ce mi ostat poprecno i onda sam procitala to za carski...ima se on vremena okrenut...al nikad se nezna🙈🤷♀️ imala sam operaciju veliku abdomena i navijam za prirodni kolko god boli...oporavak od op mi je bio tezi 🤯
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
I dobroo jutroo svimaa...i sretno danas na pregledima 🙏🤩😊
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Moja mala vec drugu noć za redom pocne oko 4 stucati tako jako da meni nema više spavanja 😄 nema veze, budemo valjda nadoknadile spavanje tokom dana 😅
Sretno cure ako ima koja pregled danas 🤗
Ninnach, ja sam jučer peglala sjedeći, stavila dasku na najnižu visinu, sjela na kutnu i peglaj 😄 al svejedno ruka i vrat su se počeli buniti tako da sam morala odustati i još mi je pola ostalo, valjda budem to danas….
Jutro, moja štuca nekih 2puta u danu otorilike, i to brzo prođe a ni ne obraćam previše pozornisti na to baš🤔
Ja ću isto danas sjesti i peglati! Pa se prebacim na stajanje... Dobra ideja. Tnx👍👍
Jutro cure, mi otpratile muza na posao i sad bi bilo dobro odrundat jos malo. U svakom slucaju sretno svima koji imaju danas preglede 🥰

Nea 💗
Drage cure, odakle da pocnem? .
.
Jucer najgori dan mog zivota do sada.
Najprije nalazi - ok su, nisu u pogorsanju.
Naime, tata mi je imao infarkt, operaciju, reanimacije... ziv je, ali jos je sve neizvjesno. Ja zavrsila na hitnoj zbog soka. Beba je dobro, ali znamo svi sto sve stres i sok moze uzrokovati.
Neko vrijeme se povlacim sa foruma, treba mi snaga i mir koju moram kako god znam pronaci u sebi za svoju bebu, svoga tatu i da iz ovoga izadjem normalna. Bilo mi je divno druziti se s vama, svakako cu vas pratiti i javiti se cim budem u stanju i budem mogla. 😔
.
Sretno svima ❤

.
Naime, tata mi je imao infarkt, operaciju, reanimacije… ziv je, ali jos je sve neizvjesno. Ja zavrsila na hitnoj zbog soka. Beba je dobro, ali znamo svi sto sve stres i sok moze uzrokovati.
Neko vrijeme se povlacim sa foruma, treba mi snaga i mir koju moram kako god znam pronaci u sebi za svoju bebu, svoga tatu i da iz ovoga izadjem normalna. Bilo mi je divno druziti se s vama, svakako cu vas pratiti i javiti se cim budem u stanju i budem mogla. 😔
.
Sretno svima ❤
MissGraz, baš mi je žao zbog situacije koja te snašla. Nadam se da će ti tata biti dobro, a i ti se čuvaj. Sretno tebi i tvojoj obitelji❤️
.
Naime, tata mi je imao infarkt, operaciju, reanimacije… ziv je, ali jos je sve neizvjesno. Ja zavrsila na hitnoj zbog soka. Beba je dobro, ali znamo svi sto sve stres i sok moze uzrokovati.
.
Sretno svima ❤
Draga MissGraz, baš mi je žao da ti se to dogodilo. Nadam se da će ti tata biti dobro i tebi također želim od srca sve najbolje. ❤️ Pokušaj se koliko god možeš smiriti i čuvaj svoju bebicu. Hvala Bogu da je ona dobro. 🙏 Drži se, čuvaj se...
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji