Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    09. Veljača 2021. 11:44

AnaAn to i je moja poza. Kupiti cu kremicu i ima da ide nutra ko od sale 😂. Jos mi je rekao nadam se da se necete natrag raskrvariti, reko suti i ne spominji 😂.

Cure vi meni uopce ne izgledate kao netko tko je sad u trudnoci nezz koliko kg dobio. Koliko sam ja vidjela po slikama sve izgledamo odlicno.  Ako je secer u redu jedite sta vam pase, samo ne pretjerujte u necem. Nece bebi biti nist od jedne krafne na dan ili cokolade i malo kruha. To je sve normalno.
    Drugo su zene koje imaju probleme i moraju regulirati prehranu. Uzivajte dok su nalazi ok i ne opterecujte se jer fakat super izgledate i nema nikakvih naznaka da cete biti pretile. 
    Mom_of_4 ajde i ti na ogtt da vidis da je sve super s te strane, izgledas odlicno 👍

Emmie
    09. Veljača 2021. 12:01

Draga MissGraz, jako mi je žao što kroz sve to prolaziš. Želim tvom tati brz oporavak, a tebi da se oporaviš od šoka. Čuvaj se, čuvaj bebicu...mislim na tebe i nadam se najboljem.😘🌼

09. Veljača 2021. 12:04

EmEn9

Hvala cure znači sad neko vrijeme sam mirna s tim papirima.
    .
    Evo slike
    https://ibb.co/7zCNtS7

Aa bas je lijepo😍😍
    .
    Bebeto da haah ja samo online listam kaj ima i peglam karticu🤣🤣🤣  izmjenjujem Pbz i Revolut da si nebi ovi u banci pomislili jesam li poludjela🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    .
    Pratim na preskokce jer se spremam na pregled,nikad ga docekat... Tek u 14:30 je, jos moram i taksi zvat da nebi izvisila pa se susjedima molila da me voze hahaha
    Pripremila sam si haljinicu,a vani kisaaa pljusti🤯🤯🤯🤯 izgleda da idu tajice i pleteni pulover i cizmice danas🤣

09. Veljača 2021. 12:08

Lussi🎀

EmEn9

.
    Evo slike

Aa bas je lijepo😍😍
    .
    Bebeto da haah ja samo online listam kaj ima i peglam karticu🤣🤣🤣 izmjenjujem Pbz i Revolut da si nebi ovi u banci pomislili jesam li poludjela🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    .
    Pratim na preskokce jer se spremam na pregled,nikad ga docekat… Tek u 14:30 je, jos moram i taksi zvat da nebi izvisila pa se susjedima molila da me voze hahaha
    Pripremila sam si haljinicu,a vani kisaaa pljusti🤯🤯🤯🤯 izgleda da idu tajice i pleteni pulover i cizmice danas🤣

Sretno na pregledu! Tvoj lilypie je od sutra dvoznamenkasti 😍

• EmEn9
    09. Veljača 2021. 12:19

Mene ubija žgaravica već 3 dana, jučer me ubila od šalice čaja a danas neznam izgleda od pola čaše vode. Baš mi ta žgaravica još sad treba uz ovu posebnu prehranu 🤪🤪 ja sam mislila da ta žgaravica dolazi pretežno od čokolada i gluposti kad tamo bila sam u zabludi nema veze s ničim. Mlijeko mi kao i bademi i orašasti plodovi imaju previše kalorija da bi se mogla častit s tim doza mlijeka za danas je popijena uz kavu, gazirano nesmijem,  poludit cu. Nema nego patnja šutit i trpit🤣🤣

09. Veljača 2021. 12:21

EmEn9

Mene ubija žgaravica već 3 dana, jučer me ubila od šalice čaja a danas neznam izgleda od pola čaše vode. Baš mi ta žgaravica još sad treba uz ovu posebnu prehranu 🤪🤪 ja sam mislila da ta žgaravica dolazi pretežno od čokolada i gluposti kad tamo bila sam u zabludi nema veze s ničim. Mlijeko mi kao i bademi i orašasti plodovi imaju previše kalorija da bi se mogla častit s tim doza mlijeka za danas je popijena uz kavu, gazirano nesmijem, poludit cu. Nema nego patnja šutit i trpit🤣🤣

Dijelimo muku. Meni fakat ugasi donat malo, probaj s njim, njega smijes bez obzira na prehranu.

09. Veljača 2021. 12:24

NevaEva

Lussi🎀

EmEn9

.
    Evo slike

Aa bas je lijepo😍😍
    .
    Bebeto da haah ja samo online listam kaj ima i peglam karticu🤣🤣🤣 izmjenjujem Pbz i Revolut da si nebi ovi u banci pomislili jesam li poludjela🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    .
    Pratim na preskokce jer se spremam na pregled,nikad ga docekat… Tek u 14:30 je, jos moram i taksi zvat da nebi izvisila pa se susjedima molila da me voze hahaha

Sretno na pregledu! Tvoj lilypie je od sutra dvoznamenkasti 😍

Hvalaa ti draga❤️ aaajme da, nisam to uopce zagledala.. dobro da si rekla,sad sam pod sokom🙈😍🤭🤭🤭🤭🙄🙄

busybee
    09. Veljača 2021. 12:26

MissGraz, znam da si rekla da ostavljas foruma, ali svakako saljem zagrljaje utjehe, vjerujem da ce sve proci super.

Sto se tice otvaranja porodiljnog, to radimo do kraja mjeseca u kojem se isti otvara ili? Ne moramo nista prije?

• EmEn9
    09. Veljača 2021. 12:26

NevaEva

Dijelimo muku. Meni fakat ugasi donat malo, probaj s njim, njega smijes bez obzira na prehranu.

E hvala ti to nisam znala da smijem. Danas ću ga otić kupit 😉

Girl1234
    09. Veljača 2021. 12:28

Evo ja moram priznat da ja ni prije trudnoće nijednom jos nisam osjetila žgaravicu, a evo ni u trudnoći... Nadam se da ni neću.. Jer vidim da to bas jako muči... 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.