Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Ožujak 2021. 20:15

Zara01

cure koje ste isle na carski- koliko ste krvarile iza? Meni se cini negdje kao drugi dan menstruacije, iako mi je tesko procijeniti po ovim gigantskim uloscima 😂😅

Isto tako, nakon koliko ste se uspjele dignuti i setati? Ja sjedim i dignem se, ali sam preslaba/zamantrana za hodati, ne osjecam se bas stabilno..

Ja sam vrlo kratko mozda kojih tjedan-dva pa kasnije kao iscjedak..
    Nas su dizali odmah drugi dan,bilo je stvarno tesko barem meni. Uzasno me boljelo al sam se forsirala jer su rekli sto vise se kretat i to mi je pomoglo doma oko dizanja i svega ostalog.Svajet svim curama koje idu na carski, kad se dizete iz kreveta primite se za ranu malo cvrsce bit ce vam lakse!!!

• ertzui
    31. Ožujak 2021. 20:16

Danice to znaci da ces nocas roditi ili postoji mogucnost da uz mirovanje jos ne dode do poroda? 🤔 Nemoj sebe kriviti, bit ce sve u redu..na sigurnom si u bolnici gdje paze na tebe i bebu. 🌹 ako se rodi bit ce u inkubatoru neko vrijeme i nakon toga u tvom zagrljaju. Samo disi i pozitivno razmisljaj, probaj se smiriti.

[/ url

• EmEn9
    31. Ožujak 2021. 20:19

Čekajte čekajte nisam uspjela uloviti a sad vidim komentar za AnuAn pa di je nestala ? Zasto se htjela udaljiti sa foruma?? AnaAn vratiiii seee, bez tebe nije isto 😪😪
    .
    Danice glavno da si pod kontrolom i oni rade sve što je najbolje za bebu i bit ce beba dobro pa primas ljekove vec duze vrijeme bit ce sve ok. A nemoj ti sebe kriviti jer nisi ti nista kriva za to, to se svakom od nas može dogoditi i na to nemožeš utjecati.  Ne razbijaj glavu i ne muči sebe samo ćeš gore napraviti za sebe i za bebu, misli pozitivno i svaki dan što prođe zahvali se da ste jos 2 u 1 jer to i mislit pozitivno je jedino sto trenutno može pomoći jer ti nisi ništa tu kriva. Bit će sve ok. Mozda i izdrzite jos nekoliko tjedana, zasto mislis da necete?

Lonmi
    31. Ožujak 2021. 20:24

Kety pssst, ne 40 tt 😂😂😂
    30.04. je moj datum 😂
    Ma tko ce ga znati s tim njihovim prognozama, tako ce biti kako ce nase bebe odluciti oni mogu samo pretpostaviti.
    Pa mi smo sve sad vec vec u super tjednima, netko ce prije, netko poslje samo neka su nam zivi i zdravi 😊❤️
    Necija je velika, necija mala, nekom cep ispadne, nekoga kontrakcije love, neciji su nutra nisko u zdjelici ko moja i eto njihovih prognoza 😂
    Danice nemas ti sta sebe kriviti, pa vidi gdje si dogurala uz sve bolove i probleme. Beba je super.
    Drzi se i sretno ❤️

danica85
    31. Ožujak 2021. 20:26

Ne mislim da ću noćas roditi jer primam tokolizu do 5 ujutro, možda još tjedan dana izdržim ali i to je pod upitnikom.
    EmEn, skinut će me s tableta koji su tokolitici i suzbijali trudove, tako da bez njih neću dugo izdržati, jer mi se i pod njima trudovi dižu do 97. Tako mi jučer očitalo i odmah me spojili. A smijem samo 48 sati primati tokolizu

31. Ožujak 2021. 20:31

Danica, nisu to tak mali tjedni i u bolnici si, tvoja Emica je u sigurnim rukama. Drzi se, jos malo pa si mama, sad moras biti jaka i hrabra za 2. Sve ce bit u redu 😘😘

danica85
    31. Ožujak 2021. 20:41

Hvala vam curke na podršci i svakoj lijepoj riječi! 
    Baš mi je teško, jučer sam bila u šoku, danas mi doktorica koja me spajala na infuziju rekla izgledate bolje nego jučer, niste baš bili dobro jučer. 
    Mogu si misliti kako sam izgledala kad me osoba koja me vidi prvi put u životu tako doživjela. 

Petra982
    31. Ožujak 2021. 20:48

Nisi ti ništa kriva, Danice!

• EmEn9
    31. Ožujak 2021. 20:53

Danice samo polako i smireno izdržat ćete vi još bar malo skupa. Držimo fige za vas a ti samo misli pozitivno. Sve će bit dobro 🤗🥰😍🤩😘

• ertzui
    31. Ožujak 2021. 20:56

Danice nikad se nezna, mozda izdrzis i dulje, to nitko ne moze znati. Bit ce sve u redu i nemoj sebe kriviti za nista! Probaj se smiriti i pozitivno razmisljati. 🤞❤🌹🤗

[/ url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.