Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ertzui
    31. Ožujak 2021. 15:32

NevaEva jaooo..znam da je normalno ali u kojoj mjeri to stvarno neznam. U prvoj trudnoci nisam imala tih problema, u ovoj za sad isto nemam ali nikad se nezna, pa cu takoder pratiti dal netko zna nesto vise o tome. Proci ce ti to nakon poroda, samo moras izdrzati jos malo. 😬😃 Probaj noge na poviseno staviti, mozda pomogne malo.

[/ url

31. Ožujak 2021. 15:42

ertzui

NevaEvajaooo..znam da je normalno ali u kojoj mjeri to stvarno neznam. U prvoj trudnoci nisam imala tih problema, u ovoj za sad isto nemam ali nikad se nezna, pa cu takoder pratiti dal netko zna nesto vise o tome. Proci ce ti to nakon poroda, samo moras izdrzati jos malo. 😬😃 Probaj noge na poviseno staviti, mozda pomogne malo.

Hvala ti.. pise na netu u visini iznad srca 15 do 20 min nekoliko puta dnevno. Pokusat cu. Do prije tjedan dana nisu uopce oticale, mislila sam da cu proc trudnocu bez toga. Proteine u urinu nemam i tlak mi je samo mrvicu povisen pa mislim da nije nist strasno nego normalno ali to tako smijesno izgleda 😂😂 covjek se mora zabrinuti. 

Jagodica125
    31. Ožujak 2021. 15:50

julesica

Jagodice-onda ni meni neće priznati potvrdu o preboljenoj koroni jer je prošlo više od tri mjeseca, a dr.je znala i ništa nije rekla, opet svatko svoju politiku vodi. No dobro nek me testiraju, zapravo svejedno.

Potpis na sve👍nek testiraju do mile volje, samo da mi se docepati odjela kad za to dodje vrijeme😅
    .
    Jel vi meni vjerujete da ja sjedim na balkonu u kratkoj haljini, noge su mi gole i nije mi zima, sunce prziiiii🌞🌞🌞

• thera
    31. Ožujak 2021. 15:52

NevaEva,ja mislim da je normalno. Moje ne oticu tako jako jos ali da primjetim oticanje,primjetim. Ako je sve drugo ok,mislim da je i to i da je individualno od osobe do osobe. Kad sva ta voda istece iz nas osusit cemo se😅

Jagodica125
    31. Ožujak 2021. 15:56

Moje su trenutacno ovakve 🤷‍♀️ https://ibb.co/gyJyLxj
     u listovima kuzim da su mi se noge zjacale, a dolje mi ostane trag od stopalica, nateceno je to s obzirom kakve su mi inace. I bijele su, treba im pod hitno sunca 😅🌞

31. Ožujak 2021. 16:24

Jagodica125

Moje su trenutacno ovakve 🤷‍♀️ https://ibb.co/gyJyLxj
    u listovima kuzim da su mi se noge zjacale, a dolje mi ostane trag od stopalica, nateceno je to s obzirom kakve su mi inace. I bijele su, treba im pod hitno sunca 😅🌞

Vid' ti male! 😋🤩🤩
    Tak su meni bile prvih par dana kad je pocelo prosli tjedan, sad su vec dosta vise. A dobro, bude i to proslo.
    Nego, gdje su dlake??

31. Ožujak 2021. 16:26

Helouu, pratim vas sve al se uvijek sramim ubacit u razgovor kad ste sve skupa od pocetka☺☺ nadam se da ne zamjerate sto se tu i tam ubacim u razg. Cestitam svim mama i bebicama zelim sretno djetinjstvo!!! 🥰 
    Ako se smijem nadovezat na ovo oticanje nogu i ruku, kaze moja baka da su njezino vrijeme to bili znakovi poroda a bome je i meni bilo tako sa proslom trudnocom. U zadnjih par dana pred porod sva naotekla hah. Ali naravno mozda se samo tako slucajno poslozilo..

Lonmi
    31. Ožujak 2021. 16:47

Ja stigla 😊
    Curka ima 2400 😊, sve je super. Bris na streptokok ce raditi sljedeci put jer kaze da ona voli kasnije, da nalaz bude cim svjeziji za porod. Za IAT nisam dobila uputnicu 😂😂😂
    Mislim da cu otic to privat izvaditi, bar nemam cekanje.
    Kaze da bi mogla curka uskoro, glavicom je jako nisko, nadam se da ce to biti moj zeljeni 30.04 😂
    Sljedeci pregled 14.04. 😊

Lonmi
    31. Ožujak 2021. 16:47

Lea23

Helouu, pratim vas sve al se uvijek sramim ubacit u razgovor kad ste sve skupa od pocetka☺☺ nadam se da ne zamjerate sto se tu i tam ubacim u razg. Cestitam svim mama i bebicama zelim sretno djetinjstvo!!! 🥰
    Ako se smijem nadovezat na ovo oticanje nogu i ruku, kaze moja baka da su njezino vrijeme to bili znakovi poroda a bome je i meni bilo tako sa proslom trudnocom. U zadnjih par dana pred porod sva naotekla hah. Ali naravno mozda se samo tako slucajno poslozilo..

Samo ti tipkaj s nama, zasto ne 😊 mi se volimo druziti 😊🥰

Lala 🌷
    31. Ožujak 2021. 17:02

Pozdravčić svima, čestitke na bebicamaa💛💛
    Ima li neka od vas nesto učinkovito za spavanje od 6 mjeseca se borim sa snom ništa ne pomaže, danas sam 38+4 jos malo je ostalo pa rekoh da se naspavam 🤯🤯 Doktor mi dao apaurine ali oni baš i ne pomažu probala sam par popiti samo utiču na bebu ona se izgleda komira😂 pila sam toplo mlijeko pred spavanje, kamilicu, kakao, valerijanu maa da ne nabrajam sada iii ništa.. Užas imam osjećaj da neću imati snage na porodu zbog ove neispavanosti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.