NevaEva jaooo..znam da je normalno ali u kojoj mjeri to stvarno neznam. U prvoj trudnoci nisam imala tih problema, u ovoj za sad isto nemam ali nikad se nezna, pa cu takoder pratiti dal netko zna nesto vise o tome. Proci ce ti to nakon poroda, samo moras izdrzati jos malo. 😬😃 Probaj noge na poviseno staviti, mozda pomogne malo.
[/ url
NevaEvajaooo..znam da je normalno ali u kojoj mjeri to stvarno neznam. U prvoj trudnoci nisam imala tih problema, u ovoj za sad isto nemam ali nikad se nezna, pa cu takoder pratiti dal netko zna nesto vise o tome. Proci ce ti to nakon poroda, samo moras izdrzati jos malo. 😬😃 Probaj noge na poviseno staviti, mozda pomogne malo.
Hvala ti.. pise na netu u visini iznad srca 15 do 20 min nekoliko puta dnevno. Pokusat cu. Do prije tjedan dana nisu uopce oticale, mislila sam da cu proc trudnocu bez toga. Proteine u urinu nemam i tlak mi je samo mrvicu povisen pa mislim da nije nist strasno nego normalno ali to tako smijesno izgleda 😂😂 covjek se mora zabrinuti.
Jagodice-onda ni meni neće priznati potvrdu o preboljenoj koroni jer je prošlo više od tri mjeseca, a dr.je znala i ništa nije rekla, opet svatko svoju politiku vodi. No dobro nek me testiraju, zapravo svejedno.
Potpis na sve👍nek testiraju do mile volje, samo da mi se docepati odjela kad za to dodje vrijeme😅
.
Jel vi meni vjerujete da ja sjedim na balkonu u kratkoj haljini, noge su mi gole i nije mi zima, sunce prziiiii🌞🌞🌞
NevaEva,ja mislim da je normalno. Moje ne oticu tako jako jos ali da primjetim oticanje,primjetim. Ako je sve drugo ok,mislim da je i to i da je individualno od osobe do osobe. Kad sva ta voda istece iz nas osusit cemo se😅
Moje su trenutacno ovakve 🤷♀️ https://ibb.co/gyJyLxj
u listovima kuzim da su mi se noge zjacale, a dolje mi ostane trag od stopalica, nateceno je to s obzirom kakve su mi inace. I bijele su, treba im pod hitno sunca 😅🌞
Moje su trenutacno ovakve 🤷♀️ https://ibb.co/gyJyLxj
u listovima kuzim da su mi se noge zjacale, a dolje mi ostane trag od stopalica, nateceno je to s obzirom kakve su mi inace. I bijele su, treba im pod hitno sunca 😅🌞
Vid' ti male! 😋🤩🤩
Tak su meni bile prvih par dana kad je pocelo prosli tjedan, sad su vec dosta vise. A dobro, bude i to proslo.
Nego, gdje su dlake??
Helouu, pratim vas sve al se uvijek sramim ubacit u razgovor kad ste sve skupa od pocetka☺☺ nadam se da ne zamjerate sto se tu i tam ubacim u razg. Cestitam svim mama i bebicama zelim sretno djetinjstvo!!! 🥰
Ako se smijem nadovezat na ovo oticanje nogu i ruku, kaze moja baka da su njezino vrijeme to bili znakovi poroda a bome je i meni bilo tako sa proslom trudnocom. U zadnjih par dana pred porod sva naotekla hah. Ali naravno mozda se samo tako slucajno poslozilo..
Ja stigla 😊
Curka ima 2400 😊, sve je super. Bris na streptokok ce raditi sljedeci put jer kaze da ona voli kasnije, da nalaz bude cim svjeziji za porod. Za IAT nisam dobila uputnicu 😂😂😂
Mislim da cu otic to privat izvaditi, bar nemam cekanje.
Kaze da bi mogla curka uskoro, glavicom je jako nisko, nadam se da ce to biti moj zeljeni 30.04 😂
Sljedeci pregled 14.04. 😊
Helouu, pratim vas sve al se uvijek sramim ubacit u razgovor kad ste sve skupa od pocetka☺☺ nadam se da ne zamjerate sto se tu i tam ubacim u razg. Cestitam svim mama i bebicama zelim sretno djetinjstvo!!! 🥰
Ako se smijem nadovezat na ovo oticanje nogu i ruku, kaze moja baka da su njezino vrijeme to bili znakovi poroda a bome je i meni bilo tako sa proslom trudnocom. U zadnjih par dana pred porod sva naotekla hah. Ali naravno mozda se samo tako slucajno poslozilo..
Samo ti tipkaj s nama, zasto ne 😊 mi se volimo druziti 😊🥰
Pozdravčić svima, čestitke na bebicamaa💛💛
Ima li neka od vas nesto učinkovito za spavanje od 6 mjeseca se borim sa snom ništa ne pomaže, danas sam 38+4 jos malo je ostalo pa rekoh da se naspavam 🤯🤯 Doktor mi dao apaurine ali oni baš i ne pomažu probala sam par popiti samo utiču na bebu ona se izgleda komira😂 pila sam toplo mlijeko pred spavanje, kamilicu, kakao, valerijanu maa da ne nabrajam sada iii ništa.. Užas imam osjećaj da neću imati snage na porodu zbog ove neispavanosti
Sortiraj odgovore
Najstariji