NevaEva probaj, drzim fige da bar malo pomogne nogicama. 😃 haha, sama ces pojesti pisanice u nadi da ce imat okus vina 😆
.
Petra ubi me ako se sjecam dal su se ofarbala iznutra..🙈 mislila sam da ce se osjetit okus po vinu pa nisam htjela ni probat. 😆 inace rado popijem bambus ili gemist. 😂 sad u ovim ljetnim danima ce mi falit gemisti i mojito 😍..ali sta je tu je, dogodine cu pit. 😆
.
Bebolinka bebica je jos malena. Mozda bolje otic pedijatru. Ako nisi provjeri dal ima temperaturu i vidi dali je nosic zacepljen.
[/ url
Lonmi- super za pregled..vidis da je sve ok ☺ a jos ces ti ko i NevaEva do termina...ne mogu oni znat kad ce 🤪 i meni najavljuju prije vec sad...a nisam ni otvorena...kakve sam srece ceka me termin 😂😂😂😂
Zara- nisam imala carski ali...imala sam takvu operaciju...dren i kateter 3 dana uz sebe...prvi dan su me doktori dosli dizat...drugi dan sam morala sama...bilo mi je tesko...sva mlitava i bojala se da mi to ne popuca sve...al svakim danom je postajalo lakse....tak da...koliko mozes toliko prohodaj...i uspravno hodaj bit ce ti lakse. ☺
NevaEva- rekla sam ti da opali po plesu...posalji toj zdjelici signale...😂🤪
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Joj što bih sad dala za Mojito i Gin tonic 😂🙈
Lako se aktivira banka mlijeka za jednu cugu krajem kolovoza.... Veći mi je problem naći čuvalicu koja neće zvati nakon prvog plača.
Ne znam ja Kety što je njima s tim prognozama... Meni jer je treće i jer su godine prognozira neš ubrzo, a dole cementirano, nikakve bolove nemam, čep postojan... Htjedoh ju pitat dal' je vidovita...
Kad dodje, dodje, veselimo se bez obzira na paniku! 🙈
Ma naravno, ovisi sve o situaciji. Ali me zanimalo dal se mozemo testirat u bolnici i ako dolazimo na npr.carski ili indikcijski il to moramo same obavit negdje…
Ja čitam zaostatke dok čekam bebicu da mi vrate s kupanja pa ću odgovarati što znam 😄
Na svetom duhu je bar sa mnom bilo ovako što se tiče testiranja - u ned sam imala kontrolu i potvrdili smo da je u pon indukcija i ja njih podsjetim za testiranje. Dali mi internu uputnicu I odjurila sam do kontejnera ispred hitne i tamo mi uzeli bris. Pitam za nalaz di da pokupim, kažu bit će ujutro u sustavu dok vi dodjete u bolnicu, rekoh super. Ja u pon došla u bolnicu, pitaju me dal imam nalaz, gledam ih i mislim si jel vi mene zaje.. ponovim da su rekli da će biti u sustavu.
Mene normalno smjeste u predradjaonu, krene cijeli proces. Nekad popodne dolazi sestra i pita za nalaz, ponovim joj opet sve.. dolazi ona kasnije sa obavijesti da sam negativna, rekoh znam 😄 i hvala Bogu da su uspjeli to riješiti.
A jednu ženu su od ned do pon u podne držali dole na odjelu, nisu ju htjeli uopće dovesti u predradjaonu dok nisu dobili nalaz da je neg. Eto, dokaz da nemaju praksu istu za sve…. 🤷♀️
Meni je to sve razumljivo jer treba stvarno pazit na druge zene. I jos su i bebe tamo! Ali opet, da se to ne moze nekako drukcije izvest.
Ja se slažem da se trebamo testirati, nije za igrati se, pogotovo s malim bebama. Ali nemaju jednaku praksu čak unutar iste bolnice, ko zna kako rade ostale bolnice. Mi kad smo ispitivale sestru jel se testiraju svi, sama je rekla da ne bas. Kad smo pitale pa jel bilo slučajeva da je došao netko zarazen a da nisu znale, kaže da da 🤷♀️ mislim uzas... u ovim trenucima sam malo zaboravila na to sve, ali da sad tu beba ili ja poberemo koronu, bas bih popizdila...
P.s. nikako da pročitam do kraja 🤣
Meni iznad zuba pocelo pulsirati, obraz mi pocinje oticati, pa sam ipak u ljekarni podignula Dalacin antibiotik sto mi je zubarija jutros prepisala... ne znam, pokusavala sam sto vise trpjeti, ne zelim s tim antibioticima prekrdasit, ali ne treba mi sad jos i da mi zub bukne taman pred carski...🦷😔 rekla sam joj da imam sljedeci tjedan carski, pa je rekla da popijem samo 5 kapsula, a ne citavu turu. Nadam se da bu proslo sto prije🙏
.
U svakom slucaju osijetim da mi tijelo luduje🤯 tlak gore/dolje, secer isto, otecene noge, zub zeza, cure moje, blizi se kraaaaj🤣
NevaEva, da, od 8 ujutro u pon do jučer u 15.55 su oni mene pokušavali poroditi,.pišem detaljno kasnije. Pitala si za kilazu, oni su nju procijenili na uzv na 3800-3900 sa 38 tj, pa sa 39 tj ispravili na 3600 i toga se.drzali na pismeno, ali usmeno su mi rekli gledajući samo trbuh ima ona i 4 kile.
Visoka sam 175, njene kile me ne čude iskreno, ima i tate i mene 🤣
MareiKate, dojmovi o sv duhu su svakakvi iskreno, bas ima i dobrih i loših i srednjih kaj se tiče i sestara i doktora 😁
Ne znam ja Kety što je njima s tim prognozama… Meni jer je treće i jer su godine prognozira neš ubrzo, a dole cementirano, nikakve bolove nemam, čep postojan… Htjedoh ju pitat dal' je vidovita…
Kad dodje, dodje, veselimo se bez obzira na paniku! 🙈
😂😂😂 da...i meni trece..i najvece...kaze ona nisam fulala...i zato sam sad od 33 tj u trudnickoj na pregledima kompletnim...ja sam stvarno sitna da.me vidite uzivo...i zena se zabrinula...s tim da zadnjih tjedan dana svakodnevno od kad se okrenuo (taj dan su mi kontrakcije trajale 3h sveukupno) imam ta stezanja...kao lazne al dosta su neugodni...vidjet cemo na kontroli sta ce rec al stvarno je zabrinuta 😂😂 i ja ga osjecam nisko sad dolje...usidrio se...kad hodam osjecam kak nogama struzem po trbuhu 🙈🙈 al ne zamaram se...evo opeglala dns tetrice...svih 40 kom...robicu jos nisam...kao stignem 😅🤪 ja gustam vani na suncu u svom vrtu i pravim se da nije to tu vec 🤣🤣
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Curke moje, samo da se javim!
Jučer ujutro me uhvatila mens.bol, prijavim na viziti, odmah me spojili na ctg, 2 truda u roku 10 minuta. Sad sam već drugi dan na tokolizi, neki novi lijek primam, zove se Atosiban. Tu i tamo pokoji trud osjetim.
Sutra sam 32 tjedna, toliko mi je žao što neću dogurati do 36 ne mogu vam opisati, toliko se krivom osjećam jer će beba doći ranije zbog moje glupe nemirne maternice. Ne smijem nilakve lijekove uzimati poslije tokolize, tako da čekamo kad će krenuti i dolazi Ema! Samo da mi ona bude dobro!
Petra hahaha... a bome imas pravo.. nisam o tome razmisljala.. 😇😊😆
.
Zene moje..ja neznam kad cu popeglat sve..par tetra popeglam i leda me pocnu jako bolit, napravim pauzu pa onda dalje... valjda cu ovim tempom stic sve popeglat i slozit do 37 tt 🙈😂
Sve sto inace radim/cistim, radim na rate jer drugacije nejde ali ovo je vrh..ili mi je mozda previse toga za danas pa je zato tako, vidjet cemo sutra kako ce ici. 🤞🙈
[/ url
Sortiraj odgovore
Najstariji