Vecer cure, ja isla skicnuti da vidim jel se Ⓩ︎Ⓐ︎Ⓡ︎Ⓐ︎ javila... jos nista? valkda hoce tijekom.veceri..noci..
Nikac i Ruska i meni se hwmici napokon smirili malo smanjili i sad mazem hemopropinom da uh malo saniram do pregleda...u cetvrtak idem...bris...ctg uzv...bas se razmisljam.kako bi volila da me ulovi ovaj put ranije...inace uvijek rađam redovito u 41.thednu , i to je bas iscrpljujuce, to iscekivanje,zivkanje sa svih strana i kalkuliranje doktora hoce nece indukciju...Terminuse samo nek vam.se pokrene i bude brrrrzo💪💪
Jagodice zasto ti ono ides na caraki, nisam pohvatala?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mama Petra i beba Dora 💜💜
Jos malo pa ste skupa 😎🤩😍
Al vidis.. frenduca dosla na pregled bez trudova, 1 prst otvorena s 37tjedana, porodili ju. Kao nema smisla cekat. Ti su otvirena u porodite ce te. Zakaj mene nece 😂😂😂
Moj mali ce doci u terminu, mirim se s tim polako. Sta da drugo radim 🤷♀️ A i to je iduci petak, ne iduce godine 🤣
Gle, ovog Dr. poznam privat pa možda imam te "beneficije" 😂😂😂
Jaaaaoooo pa i jaaaa 😂 i mene namjerno nece porodit 😂 Drugi put idem nekom tko me ne zna 🤣🤣😆
.
Bitno da vas dvije budete super i zajedno brzo.
.
Kod nas bude sunkica i jaja u bolnici 😋 ja vec pitala jer mi nije problem gurnut pisanicu u kofer ak krene z petak/sub. Samo da ne zaboravim da sam ju stavika tamo 😅😅 bit ce neugodno objasnit zast moja soba smrdi urnebesno.
Mama Petra i beba Dora 💜💜
Jos malo pa ste skupa 😎🤩😍
Al vidis.. frenduca dosla na pregled bez trudova, 1 prst otvorena s 37tjedana, porodili ju. Kao nema smisla cekat. Ti su otvirena u porodite ce te. Zakaj mene nece 😂😂😂
Moj mali ce doci u terminu, mirim se s tim polako. Sta da drugo radim 🤷♀️ A i to je iduci petak, ne iduce godine 🤣
Gle, ovog Dr. poznam privat pa možda imam te "beneficije" 😂😂😂
Jaaaaoooo pa i jaaaa 😂 i mene namjerno nece porodit 😂 Drugi put idem nekom tko me ne zna 🤣🤣😆
.
Bitno da vas dvije budete super i zajedno brzo.
.
Kod nas bude sunkica i jaja u bolnici 😋 ja vec pitala jer mi nije problem gurnut pisanicu u kofer ak krene z petak/sub. Samo da ne zaboravim da sam ju stavika tamo 😅😅 bit ce neugodno objasnit zast moja soba smrdi urnebesno.
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Vecer cure, ja isla skicnuti da vidim jel se Ⓩ︎Ⓐ︎Ⓡ︎Ⓐ︎ javila… jos nista? valkda hoce tijekom.veceri..noci..
Nikac i Ruska i meni se hwmici napokon smirili malo smanjili i sad mazem hemopropinom da uh malo saniram do pregleda…u cetvrtak idem…bris…ctg uzv…bas se razmisljam.kako bi volila da me ulovi ovaj put ranije…inace uvijek rađam redovito u 41.thednu , i to je bas iscrpljujuce, to iscekivanje,zivkanje sa svih strana i kalkuliranje doktora hoce nece indukciju…Terminuse samo nek vam.se pokrene i bude brrrrzo💪💪
Jagodice zasto ti ono ides na caraki, nisam pohvatala?
Ja sam ih danas napala! Bome i sa ledom i sa hemopropinom.. Popust ce kad tad 😂😂 sretno na pregledu 🤗

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Vidiš, prije 5 dana mi je rekao da se keksam sa mužem za otvaranje, danas mi kaže uf što si uska, ja mu kažem super, a neki dan sam "trebala" skočit na muža, kaže on ma nisam to reko, a javi se sestra:jeste, ja sam svjedok 😂😂😂 dobro da nisam, sad ispada 🤣🤣 jer je mala glavom još niže, možda bi bilo svašta 😆😆😆😎🙈
Moj mali je danas nemoguc. Cure, nije isto dok je dijete jako aktivno s 28 ili 38 tjedana 😂😂 koliko to malo stvorenje mase i snage ima.. i mazis ga i pricas i tata ljubi bušu i plesemo lagano i nista. On samo mlati i mlati. Se nebi trebao smirivat pred kraj? Kakve sam ja srece, meni nije kraj jos tjednima i ok, izdrzat cu cekanje ali me brine sta on divlja tak i naravno, neugodno je. Sljedeci pregled je prakticki preksutra vec pa cu pitat ak se nastavi party al nekak mi je neugodno zenu vec pitat stvari tipa: jel mi iscurila plodna voda jer sam imala iscjedak 1 dan?, jel posteljica odumrla jer sam imala smeckasti iscjedak 1 dan?, jel beba dobro jer se mice? 😂😂😂 zato pitam vas 😅 Ipak cu ja njoj kupit nest 😅
Vidiš, prije 5 dana mi je rekao da se keksam sa mužem za otvaranje, danas mi kaže uf što si uska, ja mu kažem super, a neki dan sam "trebala" skočit na muža, kaže on ma nisam to reko, a javi se sestra:jeste, ja sam svjedok 😂😂😂 dobro da nisam, sad ispada 🤣🤣 jer je mala glavom još niže, možda bi bilo svašta 😆😆😆😎🙈
Nemoj zezat.. ja sam se mislila keksat danas (muz jos ne zna), a mali je fakat nisko i tocno sam danas osjetila kao da je "sjeo" jos nize, vidi se na trbuhu i noga me boli, nest kao da mi smeta pored noge. Kaj onda, dok je nisko i malo sam otvorena (prst i pol) nist od sexa? 😳
Splicanka koja je vec 3 ipo godine u Rijeci, al ne dan se 💪🏻 lipo mi je i ode 💞 uvik kazen, nije bitno di si, nego s kin si. Fale mi mama, tata i sestra, ostalo sve iman odi ✨ mi od 31+5 imamo zabranu penetracije i cucnjeva jer je glavica nisko i cervix na 2,67. Na zadnjem pregledu je potvrdia isto. I napomenia mi da sad malo usporin iz pete u drugu brzinu da doguramo do termina. Sad smo 35+3 i iduci cetvrtak nam je opet pregled. Doktor kaze da je mali velik i uvik naglasava dugu bedrenu kost, al obziron da je tata 197, a ja 177...nista cudno 😁
Ako ti muz donese do 17 h na portu paket (spizu/uloske/sta vec trazis), jel samo primalje tebi do donesu gori iza 17 ili je moguce i da ja njemu ostavim nesto da skupi za doma? Tipa mokri sugaman koji neman di susit jer je 6 zena na 1 wc?
Ma koliko me zgaravica mucila, ja se kafice ne odricem, ne mogu ☕💞
Moj mali je danas nemoguc. Cure, nije isto dok je dijete jako aktivno s 28 ili 38 tjedana 😂😂 koliko to malo stvorenje mase i snage ima.. i mazis ga i pricas i tata ljubi bušu i plesemo lagano i nista. On samo mlati i mlati. Se nebi trebao smirivat pred kraj? Kakve sam ja srece, meni nije kraj jos tjednima i ok, izdrzat cu cekanje ali me brine sta on divlja tak i naravno, neugodno je. Sljedeci pregled je prakticki preksutra vec pa cu pitat ak se nastavi party al nekak mi je neugodno zenu vec pitat stvari tipa: jel mi iscurila plodna voda jer sam imala iscjedak 1 dan?, jel posteljica odumrla jer sam imala smeckasti iscjedak 1 dan?, jel beba dobro jer se mice? 😂😂😂 zato pitam vas 😅 Ipak cu ja njoj kupit nest 😅
Moja ti luduje, užas, a nisam se otvorila više od prsta i plodne ima....
Nemoj zezat.. ja sam se mislila keksat danas (muz jos ne zna), a mali je fakat nisko i tocno sam danas osjetila kao da je "sjeo" jos nize, vidi se na trbuhu i noga me boli, nest kao da mi smeta pored noge. Kaj onda, dok je nisko i malo sam otvorena (prst i pol) nist od sexa? 😳
Gle, po ovom danas ispada da dobro da nismo prakticirali... Aj se strpi do pregleda pa pitaj, bit ćeš pametnija pa znat... Jesu ti radili amnio?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji