A kako ćete bojati jaja? Mi svake godine isto s kapulom, al sad bih probala s crnim vinom.
Jedino lukom👍 mada ovo s vinom isto zvuci zanimljivo🤔
Trudnicica,ja se nadam. Nekako kad citam ovdje da vecina ovdje ima barem nekih bolova ili se donekle otvori a ja nista,imam osjecaj da se nikad ni necu. Ono sto me tjesi je sto mi inducirani nisu spominjali danas.
Sad se bacam na googlanje kolaca i hrane😊 Pincu ove godine necu raditi,kupila sam ju po putu. Sigurno hocu neki kremasti kolac,ofarbati jaja i provjeriti jesmo li kod nekoga na rucku ili kuham ja. Sunkica se,naravno,kuha🤗
Ali dobre vijesti - opet sjedimo na balkonu, ja malisa i ćuko i gustamo u suncu 😎🌞😇👶💙🐶
Joj bome te razumijem, ja sam sjela van i upijam sunce🙈 navecer cu kukat kak me ruke svrbe od sunca🤣 a namazala sam se kremom cak😅
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Trudovi na ctg-u su mi bili izmedju 20-30. Pitala sam koliko je potrebno da ih pocnem osjecati,kaze doktorica barem 100🙈 Ja se nikad necu otvoriti😅
Znaci za Uskrs se jos odmaras doma🥰 krenut ce to kad tad🙈
.
Zara bas mi je drago da si imala tako lijepo iskustvo, sigurno si ohrabrila ostale curke koje ceka carski. Brz oporavak ti zelim!
Baby P 03/21 💙
Zara meni to zvuci super. Svaka cast sta nisi panicarila i da je sve dobro proslo. 🤩 Ja cu rec svojoj u petak za paniku i da pricamo i o carskom. Kako sam tu gdje jesam, nije nemoguce srediti, a nekak sam si nestabilna psihicki zadnja 2 dana. Jel tvoja curka inicijalno ja toliku kilazu procijenjena, koliko ima cm? Strah me poroda jbt. Ne znam sta mi je sad.
Tebe je sad panika pocela hvatat. Moras se malo smirit, bez straha samo.. nemas tlak, mali je dobro okrenit, ne znam bas da ce sam tak pristat na carski🤔
.
NevaEva odi van na lezaljku kao ja i Jagodica da ti sunce ovu paniku otjera, krenuti ce to kod tebe do termina ne brini, a i ako nece opet ce sve biti dobro 😊🙏❤️
Mom ja sam ti danas bas super 😂😂😂😂
Jedan od rijetkih takvih dana, za sad su bolovi ok, idem se spremat za pregled, najela sam se krumpir salate i sad cu sladoled 😂
Jedino sam ljuta jer necu stic na hzzo do 16h da predam papire za porodiljni pa sutra moram ic natrag 😒
Petra ja jedva sjednem u lezaljku, a onda dok se izvalim to je proces da se dignem.
Trebam krevet vani 😂
Emmie tako i ja samo letimično preletim da vidim tko je rodio. Ne stignem detaljno čitat premda bi volila ali nemam kad uz djecu. Da da tako i ja pogledam ga i kažem a Lukas ja stvarno neznam što ti hoćeš od mene i ono ljuta sam i umorna a on me onako gleda s okicama i sav je sladak i jednostavno se nemožeš više ljutit 🤣🤗🤗
.
Zara baš bi je drago da si imala dobro iskustvo sa carskim. Nadam se da ćeš se brzo oporaviti. 😉
Mamice s bebicama, super vi i budete po forumu. Ja se nadam popratiti trudnice do kraja, al znam što više idemo ljeti da će boravak na internetu općenito biti puno manji.
Lonmi,
Uvaliti ću se ja u nju, samo da mi je muž doma da me iz nje podigne 😂😂😂
Vino i šećer pa da jaju lijepu tamno ljubičastu boju s kristalima.
Idem kuhati! Samo bez straha, curke!
Sortiraj odgovore
Najstariji