Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BabyBoy
    31. Ožujak 2021. 12:30

Jagodice vjerovatno si u pravu,jer mi je izmjerila 36 cm i pitala kolko sam trudna,i taman odgovara tjednima.
    .
    Thera u koju bolnicu ti ides? Znaci isto da,za mene je ocito jos rano radit ctg,cak me i pito zasto sam tako rano dosla,reko kaj ja znam tak su me poslali😂

• thera
    31. Ožujak 2021. 12:32

Trudovi na ctg-u su mi bili izmedju 20-30. Pitala sam koliko je potrebno da ih pocnem osjecati,kaze doktorica barem 100🙈 Ja se nikad necu otvoriti😅 

31. Ožujak 2021. 12:34

Zara meni to zvuci super. Svaka cast sta nisi panicarila i da je sve dobro proslo. 🤩 Ja cu rec svojoj u petak za paniku i da pricamo i o carskom. Kako sam tu gdje jesam, nije nemoguce srediti, a nekak sam si nestabilna psihicki zadnja 2 dana. Jel tvoja curka inicijalno ja toliku kilazu procijenjena, koliko ima cm? Strah me poroda jbt. Ne znam sta mi je sad. 

31. Ožujak 2021. 12:35

thera

Trudovi na ctg-u su mi bili izmedju 20-30. Pitala sam koliko je potrebno da ih pocnem osjecati,kaze doktorica barem 100🙈 Ja se nikad necu otvoriti😅

Meni su 60 bili, nist ne osjetis 60. 🤷‍♀️

Petra982
    31. Ožujak 2021. 12:35

Divno je na balkonu! Još da mogu na ležaljki, bilo bi bolje, al kad se utrpam, trebam dizalicu za se dignut.
    Obzirom da crnac bez jaja nije dokrajčen, nisam od volje raditi puno kolača. Mislila sam kremšnite, pitu od jabuke i male orehnjače, al nekako si mislim da mogu kupit gotov presnac i gotov Mlinarov mix. Ovisi o raspoloženju!
    A kako ćete bojati jaja? Mi svake godine isto s kapulom, al sad bih probala s crnim vinom. 

Lunica
    31. Ožujak 2021. 12:36

thera

to najednom krene...iz potpunog mirovanja mogu biti odmah jaki...ne ide to bas postepeno..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Jagodica125
    31. Ožujak 2021. 12:37

Ja zvala na portu u Vinogradsku i ona tam ljubazna teta me spojila odmah direkt u radjaonu za moje pitanje o korona potvrdi 🤣 ugl rece doktor da mi nalaz ne vrijedi jer je od 21.03., dakle prosla su 3 mjeseca i trebam ponovit testiranje prije hospitalizacije 👍 tako da sam sad odmah svog ginica zvala da mi posalje uputnicu za testiranje, sutra imam kontrolni CTG u 14h u TA, pa cu jos jednom pitati kad i gdje moram doc da budem u pon hospitalizirana i u utorak porodjena😇🤓📆

• thera
    31. Ožujak 2021. 12:38

BabyBoy,vinogradska. Bas citam na nekom forumu da rijetko rade ultrazvuk na prvom pregledu. 
    NevaEva,i mene hvata panika od sinoc,i bome me drzala jutros u TA. Meni je to sve taaako strasno izgledalo(iako danas bez razloga). Moram priznati da mi je bilo olaksanje kad su mi rekli da dodjem za tjedan dana,a s druge strane voljela bi svoju strucu sto prije drzati u rukama❤️

Jagodica125
    31. Ožujak 2021. 12:39

Nalaz mi je od 21.12., sorkac cure, udrilo mi sunce u glavu😅

Petra982
    31. Ožujak 2021. 12:39

NevaEva

Zara meni to zvuci super. Svaka cast sta nisi panicarila i da je sve dobro proslo. 🤩 Ja cu rec svojoj u petak za paniku i da pricamo i o carskom. Kako sam tu gdje jesam, nije nemoguce srediti, a nekak sam si nestabilna psihicki zadnja 2 dana. Jel tvoja curka inicijalno ja toliku kilazu procijenjena, koliko ima cm? Strah me poroda jbt. Ne znam sta mi je sad.

To je normalno da je panika i strah! Bude sve ok! 
    Opusti se! Čitaj onu knjigu što je linkala Zara.
    Pogledaj neku super glupu komediju! 
    Nisam bila na carskom, al ako nema indikatora za njega, bolje prirodno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.