Sve će to proći, želim ti da ti iskustvo drugog poroda bude ljepše 🥰
I mene su zarezali na prvom porodu, premda nije bio težak, toliko da mi je rekla nisam nikog zarezali toliko u 25 godina koliko sam babica🙄 ja bila u šoku, ali sve je uredno zaraslo, nakon mjesec dana sam mogla bez problema sjediti.
Hvala ti. Ajme, maloprije sam kihnula, sve me zabolilo haha
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
I jos sam dobila hemeroide. Ali ajde, mažem se rivanolom i gospinom travom. Već nekako sjedim :)
I jos sam dobila hemeroide. Ali ajde, mažem se rivanolom i gospinom travom. Već nekako sjedim :)
Čestitam od ❤️!
I ja sam u klubu raspadajucih 🥴, doslovce. Boli me donji dio trbuha, onako me reze nutra, trtica, prepone, a kroz gospođu sijeva. U noc dok se okrecem to su cijele mudrosti, a nonstop se rostiljam jer mi vise uopce ne odgovara lijevi bok.
Rita curica je kao bomboncek ❤️
Girl bitno da je nakraju sve dobro proslo. A koliko ti je vremena proslo izmedu zadnja 2 pregleda? S obzirom da su ustanovili da je manjak plodne vode i beba manja na zadnjem.
I ja sam u klubu raspadajucih 🥴, doslovce. Boli me donji dio trbuha, onako me reze nutra, trtica, prepone, a kroz gospođu sijeva. U noc dok se okrecem to su cijele mudrosti, a nonstop se rostiljam jer mi vise uopce ne odgovara lijevi bok.
Girl bitno da je nakraju sve dobro proslo. A koliko ti je vremena proslo izmedu zadnja 2 pregleda? S obzirom da su ustanovili da je manjak plodne vode i beba manja na zadnjem.
Normalna kontrola. 4 tjedna. S tim da bebu nisu mjerili predzadnji pregled (jesu glavicu, bedrenu kost i to, al ne tezinu).
Girl citam i suze same teku…. 🥺🥺🥺😭😭😭
Sta sve nece zena izdrzat da bi donijela dijete na svijet, mi smo stvarno cudo...
Drago mi je da je muz bio uz tebe i dao ti dodatnu snagu kad ti je bilo najpotrebnije....
Uzivajte u vasoj srecici ❤️❤️❤️
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Lunica ne mora te biti sram, njima je to sve tako normalno.
A i kad si u tom stanju zaboravis na sram, bar ja jesam sada na pregledu.
Ja raskrecena na stolici, jedva lezim od hemića, oko mene dokt, naucnica i sestra, naucnica ih gura nazad i u tom momentu ulazi jos jedna sestra iz druge ordinacije i direkt joj se ja tako kao zaba nadjem ispred, al vjeruj mi bilo mi je tako svejedno.
Nagledaju se oni i puno gorih stvari. 🙃
Meni jutros mrvicu lakse ali tako mi uvijek bude rano ujutro, vidjet cemo kroz dan. Sinoc sam jos pred spavanje namazala Faktu i jutros nakon stolice sam ga stavila bas rektalno sa onim aplikatorom.
Mozda tokom dana stavim jos jednu kompresu i krecem sa pilexom. Napad na hemiće sa svih fronti, ima da fasuju 🤣🤣🤣
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Girl ja sam teškom mukom pročitala što si sve prošla jer sam sve u glavi zamišljala i prolazila s tobom, baš mi je žao da si se toliko napatila. Ali ja uvijek kažem, prošlo je hvala Bogu, ja sam nakon ovog poroda rekla: ne ponovilo se 🤣🤣
Želim ti brz oporavak 😘 i uživaj sa svojom curkom 😇
Što se tiče pratnje na porodu nadam se da vas neće zakinuti za to. Meni je neizmjerno značila muževa prisutnost i podrška na porodu a i činjenica da je vidio malca odmah kad i ja. Iako realno situacija sa covidom nije dobra 😑 ali ako porađaju tebe, nema štete ni od muža pored tebe jer realno ako je on zaražen vjj si i ti i obrnuto...
Normalna kontrola. 4 tjedna. S tim da bebu nisu mjerili predzadnji pregled (jesu glavicu, bedrenu kost i to, al ne tezinu).
Pitam jer je mene prebacila od 30 tt na svaka 2 tj, kaze kao da mora u tim tj upravo zbog tih mjerenja i praćenja. Iskreno ja bi i izludila da moram duze cekati jer kako sam prije one probleme imala itd., bas me brine dok dugo cekam. Kako sam hodala paralelno i privat tako mi je bilo lakse. Idem i sad 14.04. na zadnji pregled privat jer zelim da on izmjeri bebu kako spada i da provjeri protoke, puno je detaljniji nego ona.
U pravilu tih 4 tj prije ti je sve bilo kako treba?
Girl bome si se napatila, tek kad citam ovakva iskustva shvatim koja sam sretnica, pogotovo kao prvorotka. Svaka ti cast, hrabra mamice, zelim ti brz oporavak i buno prekrasnih i bezbriznih dana uz svoju bebicu ❤ Neka ste nam zivi i zdravi!
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji