Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    27. Ožujak 2021. 07:33

palonkica

Sve će to proći, želim ti da ti iskustvo drugog poroda bude ljepše 🥰
    I mene su zarezali na prvom porodu, premda nije bio težak, toliko da mi je rekla nisam nikog zarezali toliko u 25 godina koliko sam babica🙄 ja bila u šoku, ali sve je uredno zaraslo, nakon mjesec dana sam mogla bez problema sjediti.

Hvala ti. Ajme, maloprije sam kihnula, sve me zabolilo haha

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    27. Ožujak 2021. 07:33

I jos sam dobila hemeroide. Ali ajde, mažem se rivanolom i gospinom travom. Već nekako sjedim :) 

• Bebeto
    27. Ožujak 2021. 07:47

Girl1234

I jos sam dobila hemeroide. Ali ajde, mažem se rivanolom i gospinom travom. Već nekako sjedim :)

Čestitam od ❤️!

Lonmi
    27. Ožujak 2021. 07:56

I ja sam u klubu raspadajucih 🥴, doslovce. Boli me donji dio trbuha, onako me reze nutra, trtica, prepone, a kroz gospođu sijeva. U noc dok se okrecem to su cijele mudrosti, a nonstop se rostiljam jer mi vise uopce ne odgovara lijevi bok.
    Rita curica je kao bomboncek ❤️
    Girl bitno da je nakraju sve dobro proslo. A koliko ti je vremena proslo izmedu zadnja 2 pregleda? S obzirom da su ustanovili da je manjak plodne vode i beba manja na zadnjem. 

Girl1234
    27. Ožujak 2021. 07:58

Lonmi

I ja sam u klubu raspadajucih 🥴, doslovce. Boli me donji dio trbuha, onako me reze nutra, trtica, prepone, a kroz gospođu sijeva. U noc dok se okrecem to su cijele mudrosti, a nonstop se rostiljam jer mi vise uopce ne odgovara lijevi bok.
    Girl bitno da je nakraju sve dobro proslo. A koliko ti je vremena proslo izmedu zadnja 2 pregleda? S obzirom da su ustanovili da je manjak plodne vode i beba manja na zadnjem.

Normalna kontrola. 4 tjedna. S tim da bebu nisu mjerili predzadnji pregled (jesu glavicu, bedrenu kost i to, al ne tezinu). 

nikac
    27. Ožujak 2021. 08:03

Girl citam i suze same teku…. 🥺🥺🥺😭😭😭
    Sta sve nece zena izdrzat da bi donijela dijete na svijet, mi smo stvarno cudo...
    Drago mi je da je muz bio uz tebe i dao ti dodatnu  snagu kad ti je bilo najpotrebnije....
    Uzivajte u vasoj srecici ❤️❤️❤️

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

nikac
    27. Ožujak 2021. 08:08

Lunica ne mora te biti sram, njima je to sve tako normalno.
    A i kad si u tom stanju zaboravis na sram, bar ja jesam sada na pregledu.
    Ja raskrecena na stolici, jedva lezim od hemića, oko mene dokt, naucnica i sestra, naucnica ih gura nazad i u tom momentu ulazi jos jedna sestra iz druge ordinacije i direkt joj se ja tako kao zaba nadjem ispred, al vjeruj mi bilo mi je tako svejedno.
    Nagledaju se oni i puno gorih stvari. 🙃
    Meni jutros mrvicu lakse ali tako mi uvijek bude rano ujutro, vidjet cemo kroz dan. Sinoc sam jos pred spavanje namazala Faktu i jutros nakon stolice sam ga stavila bas rektalno sa onim aplikatorom.
    Mozda tokom dana stavim jos jednu kompresu i krecem sa pilexom. Napad na hemiće sa svih fronti, ima da fasuju 🤣🤣🤣

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

MareiKate
    27. Ožujak 2021. 08:13

Girl ja sam teškom mukom pročitala što si sve prošla jer sam sve u glavi zamišljala i prolazila s tobom, baš mi je žao da si se toliko napatila. Ali ja uvijek kažem, prošlo je hvala Bogu, ja sam nakon ovog poroda rekla: ne ponovilo se 🤣🤣
    Želim ti brz oporavak 😘 i uživaj sa svojom curkom 😇
    Što se tiče pratnje na porodu nadam se da vas neće zakinuti za to. Meni je neizmjerno značila muževa prisutnost i podrška na porodu a i činjenica da je vidio malca odmah kad i ja. Iako realno situacija sa covidom nije dobra 😑 ali ako porađaju tebe, nema štete ni od muža pored tebe jer realno ako je on zaražen vjj si i ti i obrnuto...

Lonmi
    27. Ožujak 2021. 08:13

Girl1234

Lonmi

Normalna kontrola. 4 tjedna. S tim da bebu nisu mjerili predzadnji pregled (jesu glavicu, bedrenu kost i to, al ne tezinu).

Pitam jer je mene prebacila od 30 tt na svaka 2 tj, kaze kao da mora u tim tj upravo zbog tih mjerenja i praćenja. Iskreno ja bi i izludila da moram duze cekati jer kako sam prije one probleme imala itd., bas me brine dok dugo cekam. Kako sam hodala paralelno i privat tako mi je bilo lakse. Idem i sad 14.04. na zadnji pregled privat jer zelim da on izmjeri bebu kako spada i da provjeri protoke, puno je detaljniji nego ona.
    U pravilu tih 4 tj prije ti je sve bilo kako treba? 

pupetta
    27. Ožujak 2021. 08:16

Girl bome si se napatila, tek kad citam ovakva iskustva shvatim koja sam sretnica, pogotovo kao prvorotka. Svaka ti cast, hrabra mamice, zelim ti brz oporavak i buno prekrasnih i bezbriznih dana uz svoju bebicu ❤ Neka ste nam zivi i zdravi! 

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.