Pozdrav curke.. 🌸🌸
Ja obavila uzv…decko nam je velik…danas 31+6 ima 2,5kg 🤯🤯 narucena sam opet …imam pracenje sad jer ce bit dosta veci od prvo dvoje….narucila me ta dr bas kod sebe…ona ce mi dalje vodit u bolnici.
Jucer se okrenuo na glavu..imala sam stezanja dobra 2h..jos me danas zateze al odmaram…definitivno moram dovrsit pripremanje jer ona sumnja da cu do termina…kaze on je spreman 😶😇
Cure koje su rodile čestitam 🌸🥳🥳💞zelim vam brz oporavak i uzivajte sa svojim bebicama 🤩🤩
A evo te… Kod koje si bila?
Bas pitala, mene naručili tjedan do poroda, da se nisu zeznuli, a još komentirali kak je mali? Sa 36 tjedana ima 2400.
☺☺ bila sam kod Fenzl Vanje, super je bila…zabrinula se zbog tezine,a ja mini…mjerila je vise puta i narucila me za 3tj kad budem 35…a za dalje ce vidjet..u slucaju da me nesto krene da se javim odmah…
Pa ja sam sam prvi put bila na ctg sa 38+ nes sitno…ok je to..jedino zbog tezine…ak je manji…a imas pregled u meduvremenu?
Nemam nikakav pregled do tada.... 🙈
Suncani pozdravi sa balkona😎🌞 uzivamo u kavici i citamo knjigu ☕📖
.
Kety - super sto se bebica napokon okrenula! 🙌
.
Zara - bas kak kaze NevaEva, glavno da si ti sebi u snu bila hot i preplanula 🤣👌
.
NevaEva - ja skuzim da je glava dolje kad stuca, onda stavim dlan di ga najvise osijetim, tocno dolje ili lijeva ili desna prepona i pod dlanom osijetim najjace da stuca, a ostatak trbuha se trese🤗
.
anaAn, Lussi, Lonmi - ja nisam sama doma i ne moram mirovati, ali vas potpuno kuzim. Dodje tren kad sam sve na forumu procitala, sve na instacu pogledala, sve za taj dan odradila (citaj stavila ves prati, pa u susilicu, stavila sudje u perilicu i izvadila van🤣) i preostaje mi... ili lezanje i citanje (sad citam jedan britanski ljubic, lajkam zasad👍), cujem se zadnjih par dana s frendicama koje vecinom imaju isto pitanje "jel krenulo? Si u panici" i onda mi ne preostaje nist drugo nego ili guglati "one born every minute"🤣 ili kukati, ljutiti se, špijati susjede, sjedit na balkonu, nesto malo joge radim, planiram kaj cu radit u stanu kad se vratimo i cekam da dragi dodje s posla. On dodje kasno navecer, ja vec umorna ko' zemlja. Vidimo se eto zadnjih par dana samo navecer. Tako da se malisa i ja citav dan druzimo, mazim busu, odmaram, pricam, pjevam mu. Jos se ne usudim zaliti, jer znam da ima trudnica koje eto ne smiju kosu oprat, nego wc - bolnicki krevet pa sam kus🤐
Julesica super za dobar pregled 🥰
Ne znam ja sta im to dođe ako curi lagano plodna voda, jesu to fleke po gacama kakve neke od nas imaju svaki cas ili to bas curi. Komentiram taj dio jer sam ja jucer imala panic attack oko tog, tako da meni to njihovo lagano nist ne znaci 😂
Ja sam i od svoje doktorice trazila objasnjenje kak to skuziti ako bi nedaj Boze bilo i curilo lagano, nije znala sta reci osim ako bi bas bilo sumnjivo idite na hitnu 😂
Koliko sam zapamtila rekao je, kao ako stalno imate dojam da ste mokri i da su vam gaćice vlažne. lako je to njemu reći, on je muško, a šta to treba konkretno značiti 🙍
Cure koje ste na strogom mirovanju kao ja, kako ubijate dane? Znaci, odgledala sam serije neke preko Netflixa, ne bleji mi se vise ni u TV, knjige neke citam, malo surfam ali to moje surfanje zavrsi peglanjem kartice, jer mi izbiju reklame djecjih stranica🙈
Bas nemam ideju sto raditi… Svaka vasa pomoc koje ste u istom sosu kao ja, je dobrodosla☺️
Evo ti neke ideje, mozda ti se nešto svidi: slušaj humoristične podcaste, gledaj bald&bankrot na YouTubeu (ako ti se sviđja tako nešto), skini Duolingo i uči neki novi jezik, kartaj Belu na Playboyu, skini neke glupe zarazne igrice (npr. Nanogram), rješavaj krizaljke ili sudoku, virtualno šetaj po muzejima ili nacionalnim parkovima…
Sad vidim da je autocorrect stavio Playboyu 🤣🤣 mislila sam Playtoyu. Ne vjerujem da se na Playboyu karta bela, oni su vjerojatno u drugoj polovici sela 😉😉
Cure ako netko zeli pogledat - preporuka za dude i prstene za grickat dok krenu zubici - imamo stomatologa u obitelji, oni su osjetljiviji na temu duda jer mora biti poseban oblik da bi se disanje i celjust pravilno razvila. Kriva duda ili palac naprave stetu koja se dozivotno ispravlja.. uglavnom, svicarski proizvodjac curaprox je preporuka struke. Dude su oko 100kn, ovo za grickanje da manje svrbi i boli dok izlaze zubici oko 150kn, ima u paketu, po bojama, cetkica itd. Ako netko trazi bas sto preporucaju zubari..
Evo cure mi odradile pregled, najneugodniji dosad radi hemića ☹️🥺
Bas govorim dokt kako svaki put dodjem kod nje vesela i poletna, super raspolozena i sve mi je divno i krasno, a danas sam bila koma, to se i vidjelo. Ko za klinac nikad ne cekam duze od 20min a danas u tako bolnom stanju dosla na red za pregled u 12:30 a bila narucena u 10:30.
Dok sam cekala odradile CTG i ostala sam lezati na tom stolu do pregleda jer od bolova nisam mogla sjediti...
Mala je danas bila neuobicajeno zivahna, kao da je osjetila da joj se mama pati. Gurala je nogicom sondu od ctga, to mi je bilo tako simpaticno. A gurala je i meni dokt hemić nazad unutra, to mi nije bilo simpaticno 🤣
Ali hvala bogu nazire se spas, dobila sam zeleno svjetlo za Faktu mast i za kuru sa pilex tabletama tako da se nadam da se necu jos dugo patiti.
Darla je super, sve je kako treba, nisu me niti danas pregledavali vaginalno, samo mi je uzela bris na streptokok.
Iduci pregled 08.04.
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Julesica super za dobar pregled 🥰
Ne znam ja sta im to dođe ako curi lagano plodna voda, jesu to fleke po gacama kakve neke od nas imaju svaki cas ili to bas curi. Komentiram taj dio jer sam ja jucer imala panic attack oko tog, tako da meni to njihovo lagano nist ne znaci 😂
Ja sam i od svoje doktorice trazila objasnjenje kak to skuziti ako bi nedaj Boze bilo i curilo lagano, nije znala sta reci osim ako bi bas bilo sumnjivo idite na hitnu 😂
Koliko sam zapamtila rekao je, kao ako stalno imate dojam da ste mokri i da su vam gaćice vlažne. lako je to njemu reći, on je muško, a šta to treba konkretno značiti 🙍
A da je do toga onda bi meni cijelu trudnocu curila 😂
Moje nonstop imaju mokru fleku.
Jedva cekam srijedu i pregled da ispitam svoju zasto toliko tog iscjetka izlazi iz mene 😂

Evo cure mi odradile pregled, najneugodniji dosad radi hemića ☹️🥺
Bas govorim dokt kako svaki put dodjem kod nje vesela i poletna, super raspolozena i sve mi je divno i krasno, a danas sam bila koma, to se i vidjelo. Ko za klinac nikad ne cekam duze od 20min a danas u tako bolnom stanju dosla na red za pregled u 12:30 a bila narucena u 10:30.
Dok sam cekala odradile CTG i ostala sam lezati na tom stolu do pregleda jer od bolova nisam mogla sjediti…
Mala je danas bila neuobicajeno zivahna, kao da je osjetila da joj se mama pati. Gurala je nogicom sondu od ctga, to mi je bilo tako simpaticno. A gurala je i meni dokt hemić nazad unutra, to mi nije bilo simpaticno 🤣
Ali hvala bogu nazire se spas, dobila sam zeleno svjetlo za Faktu mast i za kuru sa pilex tabletama tako da se nadam da se necu jos dugo patiti.
Darla je super, sve je kako treba, nisu me niti danas pregledavali vaginalno, samo mi je uzela bris na streptokok.
Iduci pregled 08.04.
Gurala hemic unutra? 😬
Zvuci bolno 😵

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji