Ah Jagodice, onda je to druga stvar! 😉🤗
Kako misliš da te buša čudno zateže?
Ruska meni ti je dokt, u koju stvarno imam potpuno povjerenje, rekla da mogu i faktu mast i te pilex tablete sada kada sam u visokim tjednima trudnoce bez problema. A druga prica bi bila da sam recimo u prvih 12.tjedana trudnoce... I ne treba recept niti za jedno niti drugo. Kremu sam vec imala kuci a pilex pocinjem piti sutra ujutro nataste po 2 kom i tako 7 dana, uzela sam dozu za 7 dana.
Petra meni je doslo od Mullera na kucnu adresu i moram ici preuzeti, a ja sam mjesec dana do termina tako da to je taj period kad oni salju.
Miss Graz ovo je bas mucenje da, ne mogu uopce funkcionirat, doslovce sam cijeli dan na boku i cim malo stojim na nogama bude takav pritisak i bol da je neizdrzivo. Svaka promjena polozaja ako napnem misice cmara boli, sve zvijezde vidim kad trebam ustat iz lezeceg polozaja.
Stvarno su ti pomogle te multi mam komprese? Kolike si potrosila? Skupe su i pakiranje dodje preko 100kn mislim a vec sam dala skoro 400kn za pilex danas....
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Miss Graz koliko dugo si drzala tu kompresu?
NevaEva- citala sam jos i da stimulacija bradavica potice trudove...pa eto...ak ne zelis keks mozes i ovo 🤣🙈
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ja sam nasla na netu te neke Multi gyn komprese koje se koriste za hemeroide a za te Multi mam pise da su za bradavice, ali po nacinu na koji djeluju moguce da i hemeroide suzbiju....
Miss Graz koliko dugo si drzala tu kompresu?
Potrosila sam 2-3 mozda. Drzala sam cijeli jedan dan i sutra cca pola dana. Hem. se nije smanjio ali je bol skroz nestala, a onda se za par dana smanjio i u konacnici skroz povukao.
Meni je bilo identicno. Neizdrzivo. Kupila ja sve te masti za hem, nekakav sprej, cudesa... ali nista. Ni makac na bolje. Ustat se iz sjedeceg polozaja ili lezeceg na noge je bilo da mozak izgori. I onda jednu noc u muci tako razmisljala ako multi mam tako brzo omeksaju bradavicu i zacijele ju i bol nestane bilo bi fora pokusati sa hem. I eto... ujutro stavila iiiii otkrice! Nakon dva tri h vec je bol bila dosta manja...
Skupe su, da. Ja sam ih imala doma zbog regada na bradavicama, nisam ih isla kupovati, pa me "nije kostalo" probati. E sad... ako kupis, a tebi ne pomognu kao meni mozda ce ti barem valjati za dojenje... 🤷♀️

Vec sam ih kupila nek se nadje ako zatreba za dojenje...
Tako da mogu "zrtvovati" jednu i probati...
Mozda mogu i jednu na pola jer treba prekriti dosta malo podrucje...
Inace pise za njih da se drze max 1 sat...
NevaEva- citala sam jos i da stimulacija bradavica potice trudove…pa eto…ak ne zelis keks mozes i ovo 🤣🙈
🤣🤣 Nista, probat cemo 😅
Ma strah me seksa jer sam otvorena prst, prst i pol. Ima drugih nacina za postizanje "grcenja" 😂😂
NevaEva- citala sam jos i da stimulacija bradavica potice trudove…pa eto…ak ne zelis keks mozes i ovo 🤣🙈
https://www.index.hr/mame/clanak/za-i-protiv-ovih-8-razvikanih-metoda-poticanja-prirodnog-poroda/871918.aspx
🤣🤣 Nista, probat cemo 😅
Ma strah me seksa jer sam otvorena prst, prst i pol. Ima drugih nacina za postizanje "grcenja" 😂😂
Postoji i oralni sex, al to što si otvorena, niš ne smeta, osim u tvojoj glavi.
Evo link gore, Index kaže oprezno s bradavicama!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji