Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    08. Veljača 2021. 20:15

Bubice, bušina je taman! 👍
    I ja gledam ove ogradice od Andy Brandy i ne mogu se odlučiti.
    Otvaramo kladionicu onda? 🤣🤣

Petra982
    08. Veljača 2021. 20:18

Koji nadomjestak željeza konzumirate, a da nije Ferrum lek ili Heferol? 

Lonmi
    08. Veljača 2021. 20:23

Bubica1

Curke, ja još sad maznula idvije krafnei stvarno jaaaaakoooo prekrdašila dnevni unos kalorija. 🤦😊 Sutra se definitivno vraćamo u normalu. 😉👍
    Ninnach,super za pregled, jaaaooo i kod tebe sitno brojimo. Mi ćemo stvarno baciti kladionicu koja će prva. 😁
    Što se tiče vođenja trudnoće privatno… Baš da vam ispričam današnju situaciju na pregledu. Moj privatni ne radi i u bolnici, ali mi je baš bilo interesantno kad je ovaj doktor u bolnici od sve moje trudničke dokumentacije danas najviše gledao nalaze od privatnika, a ove od socijalnog maltene nije ni pogledao. 🤔
    Forum -slažem se s Lonmi, super mi je ovo jer da nemam vas valjda bi svako malo visila na telefonu i zvala doktora jer sam po prirodi malo i paničar, a ovako najprije skuliram, pitam vas i ne dramim dalje. Uvijek se nađe netko s istim ili sličnim iskustvom.
    Evo ja napravila malikolaž, tek dok usporediš dvije fotkice vidiš kolko je buša narasla. Razlika je 4 tjedna, donja slika je 31 tjedan, a gornja danas, 35 tjedan.
    https://ibb.co/HrCFLz5
    Poslala slikicu i frendici, veli ona čekaj još 2 - 3 tjedna pa buš vidjela kakva buš onda. 🤣

I meni su gledali samo nalaze od privatnika. Cim je cuo gdje idem odmah je trazio nalaz od njega. 

Emmie
    08. Veljača 2021. 20:23

Ninnach bravo za pregled! Tako mi je drago što je sve okej. Zašto žele da te porode u 39tt? .

Ja se danas super osjećam, samo što idem na mokrenje prečesto. Beba se izgleda spustila još niže, tako da mi je mjehur kao palačinka u koju ne može ništa stati.
    .
    Nemam pojma da li prekinem sa aspirinom zbog carskog reza koji uskoro dolazi. Pitala sam babicu, ona ne zna. Zvala sam bolnicu, nisu se javili. 🤦🏻‍♀️

• Bebeto
    08. Veljača 2021. 20:24

Petra982

Mosiac kapsule 

Petra982
    08. Veljača 2021. 20:25

Emmie, a zašto uzimaš aspirin? 

Petra982
    08. Veljača 2021. 20:29

Bebeto

Petra982

Mosiac kapsule

Nikad čula do sada! A vidim da im je cijena isto zanimljiva! 
    Koliko ih dugo uzimaš i vidiš li pomaka? 
    Ja sam unutar donjih granica sa željezom. 

08. Veljača 2021. 20:29

Bubice koja divna buska🥰🥰🥰🥰

MareiKate
    08. Veljača 2021. 20:34

Petra982

Bebeto

Petra982

Mosiac kapsule

Nikad čula do sada! A vidim da im je cijena isto zanimljiva!
    Koliko ih dugo uzimaš i vidiš li pomaka?
    Ja sam unutar donjih granica sa željezom.

Imaš i Kendural C. Stvarno je dobar i meni jedini koji čini razliku. Nešto je skuplji ali meni vrijedi svake kune.

Bubica1
    08. Veljača 2021. 20:36

Lonmi, možda nam bude to šta koristilo na porodu, makar i ne radi u bolnici. 😁👍 Ja bi si to protumačila da ga očito jako cijene tamo. Da li je to zato jer je i on nekad radio u bolnici, ili općenito cijene njegov rad, ne znam. Ali zbog nečega je.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.