Bubice, bušina je taman! 👍
I ja gledam ove ogradice od Andy Brandy i ne mogu se odlučiti.
Otvaramo kladionicu onda? 🤣🤣
Koji nadomjestak željeza konzumirate, a da nije Ferrum lek ili Heferol?
Curke, ja još sad maznula idvije krafnei stvarno jaaaaakoooo prekrdašila dnevni unos kalorija. 🤦😊 Sutra se definitivno vraćamo u normalu. 😉👍
Ninnach,super za pregled, jaaaooo i kod tebe sitno brojimo. Mi ćemo stvarno baciti kladionicu koja će prva. 😁
Što se tiče vođenja trudnoće privatno… Baš da vam ispričam današnju situaciju na pregledu. Moj privatni ne radi i u bolnici, ali mi je baš bilo interesantno kad je ovaj doktor u bolnici od sve moje trudničke dokumentacije danas najviše gledao nalaze od privatnika, a ove od socijalnog maltene nije ni pogledao. 🤔
Forum -slažem se s Lonmi, super mi je ovo jer da nemam vas valjda bi svako malo visila na telefonu i zvala doktora jer sam po prirodi malo i paničar, a ovako najprije skuliram, pitam vas i ne dramim dalje. Uvijek se nađe netko s istim ili sličnim iskustvom.
Evo ja napravila malikolaž, tek dok usporediš dvije fotkice vidiš kolko je buša narasla. Razlika je 4 tjedna, donja slika je 31 tjedan, a gornja danas, 35 tjedan.
https://ibb.co/HrCFLz5
Poslala slikicu i frendici, veli ona čekaj još 2 - 3 tjedna pa buš vidjela kakva buš onda. 🤣
I meni su gledali samo nalaze od privatnika. Cim je cuo gdje idem odmah je trazio nalaz od njega.
Ninnach bravo za pregled! Tako mi je drago što je sve okej. Zašto žele da te porode u 39tt? .
Ja se danas super osjećam, samo što idem na mokrenje prečesto. Beba se izgleda spustila još niže, tako da mi je mjehur kao palačinka u koju ne može ništa stati.
.
Nemam pojma da li prekinem sa aspirinom zbog carskog reza koji uskoro dolazi. Pitala sam babicu, ona ne zna. Zvala sam bolnicu, nisu se javili. 🤦🏻♀️
Mosiac kapsule
Mosiac kapsule
Nikad čula do sada! A vidim da im je cijena isto zanimljiva!
Koliko ih dugo uzimaš i vidiš li pomaka?
Ja sam unutar donjih granica sa željezom.
Mosiac kapsule
Nikad čula do sada! A vidim da im je cijena isto zanimljiva!
Koliko ih dugo uzimaš i vidiš li pomaka?
Ja sam unutar donjih granica sa željezom.
Imaš i Kendural C. Stvarno je dobar i meni jedini koji čini razliku. Nešto je skuplji ali meni vrijedi svake kune.
Lonmi, možda nam bude to šta koristilo na porodu, makar i ne radi u bolnici. 😁👍 Ja bi si to protumačila da ga očito jako cijene tamo. Da li je to zato jer je i on nekad radio u bolnici, ili općenito cijene njegov rad, ne znam. Ali zbog nečega je.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji