Ines u mene slicno, ja sam isto pitala za pojasnjenje. Samo je meni bas napomenuto da nek ne obavljam kucanske poslove. Ja ne kuham, ves samo poslozim osuseni i stavim u ormar, sude trpam na gornju policu u perilici muz na donju, ne cistim nista samo povremeno usput pobrisem s vlaznom maramicom koju povrsinu ako mi je bas pod nosom, nista ne dizem i ne saginjem se.
A da, strogo mirovanje je bas krevet-wc i to lijecnik posebno napomene. Nadam se da me takvo nece ni docekati 😊
Poanta je bila da se bebi da i adaptirano ukoliko mami jos nije nadoslo tolik mlijeka da se beba nahrani.
.
Erika - jel to savjetovano jos nesto ili samo prehrana? Aj mi reci sta od prehrane jer meni je danas vanjskog oblio znoj kad sam bila na wcu🤦🏻♀️😅🥴
Prepisao mi factu čepiće, ništa ljuto, kiselo, jako začinjeno, što više voća i povrća, ananas nikako.
Kaze, dok trudnoca i protisak bebe ne prođe treba izdržati. 🤦♂️
Ines - meni su to sve bila pitanja koja su mene zanimala, jer ja kad kisem onda kisem jedno brat bratu 200 puta dnevno i od toga me zna cijeli osit boljeti.
🤷🏻♀️ Meni tako rekli danas na otpustu doma
.
Utrogestan mogu i vaginalno i oralno, tako je svejedno. To mi je isto tako receno, e sad jel krivo ne znam
Nije krivo, njega mozes i jedno i drugo..kako ti je zgodnije. Samo sto ja pijem i zeljezo pa mi je rekla da stavljam vaginalno jer bi mi mozda bilo pretesko da jos i njega uzimam oralno 👍
Nea 💗
Ajme Erika, baš mi je žao 😟. Tebi čim jušnije onda, nema druge! Želim da ti se povuku čim čim prije!
Hvala, bar znam na čemu sam, al nisam mislila da je predzadnji stupanj....
Erika, jesu li bar preporučili neku kremu za hemeroide ili…?
Factu čepiće jedino,kreme kaze ne bi dok ne prođe trudnoca.
Erika33, zvuči neugodno i bolno☹. Jesi li uspjela izregulirati stolicu da ti bude lakše? Ja još uvijek nisam. Malo je bolje, idem svaki dan, ali opet nije kako treba biti. Imam samo jedan vanjski hemeroid, ali ne boli me više i ne krvari. Jedva čekam kad ću biti ona stara. Drži se Erika33, proći će i ovo🌼
Nisam uspjela još... I ja sam mislila da imam samo tak vanjski, kad on meni i unutarnje treći stupanj.... Uzas. Drz se i ti, proći će sve 💪
Kora nemas razloga bit nervozna zbog bolnice, je da se ceka, al Boze moj ja ih razumijem. Danas sam tek vidjela koliko ih stvarno fali, sestara ponajprije i nije ni cudo sto nekada budu malo nabrusene jer iskreno radit ovaj tempo koji je danas bio, je ufff, da glavu izgubits u sekundi 🤷♀️ ja sam isto bila nervozna kad sam isla prije 2tj i onak mislis si hocu se snaci tamo, al evo danas mi 4 put bio i sad sam tamo vec domaca sto bi se reklo 🥰
Samo polako i bit ce to sve super, kad slusas 20min na ctg-u srceko svoje bebice nema nista ljepse 😊😊❤
Hvala 🥰 da, to je to nervoza jer idem tek sad prvi put pa dok se snađem 😊
Jedva cekam cuti srceko ❤😊
Imaš i Kendural C. Stvarno je dobar i meni jedini koji čini razliku. Nešto je skuplji ali meni vrijedi svake kune.
Za to sam čula, al kao da mi je u glavi da se ne nalazi lako po ljekarnama.
Pogledam, dosta njih mi ga je nahvalilo.
Imam ti ja doma kendural c, netaknuti... Mogu ti poslat poštom....
Sortiraj odgovore
Najstariji