Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    J3ll3na
    08. Prosinac 2020. 07:22

Jutro djevojke😊 evo kavica i citanje vas, jutarnji ritual kao i vecini vas😉 polako cu se spremati za anomaly scan, pa ubrzo put bolnice. 
    Lunica, super za javljanje bebaca🤗❤️ Mozda si bila preaktivna pa bebi bilo dobro i nije imala potrebu da te upozori da nesto ne stima😉 moj mene lupi svaki put kad krivo legnem ili ga stisnem 😁
    Ako tko ima pregled, drzim fige da je sve ok i uzivajte danas😊

08. Prosinac 2020. 07:35

Hvala cure za pojasnjenje za bh trudove, mene je u biti brinulo kako da znam jel su trudovi sto je puno prerano ako se sad pojavi i moram na hitnu ili su ti lazni koji su u biti skroz bezopasni i cekam da prodju. Sad sam mirnija. Do sad ih nisam osjetila. Mislim barem 😅
    .
    Svim mamama i bebama zelim ugodan dan i uspjesne preglede ako netko ima! 😌
    .
    Vrijeme prolazi brze - primjetila sam negdje oko 16.tj.kak mi vrijeme sporo prolazi i nikak da dodje ta polovica, 20.tj. Sad se sve nekak ubrzalo, nisam se ni stigla snac, evo skoro smo vec 22, ni mjerila se nisam u 20.! Jel i vama brze vrijeme prolazi ili je to meni sad radi Bozica i to mozda? 
    Jel 22 ili 23 pocetak 6.mj.? - internet nije slozan oko toga.
    Mjerenje - muz me mjeri svaki tjedan pa zapisujem. To radim od kad mi je dosao onaj "moja beba i ja" rokovnik. Nebi se sjetila da nisam tam vidjela. Dobivam cca 3-4cm u trbuhu od tad tjedno i 1-2cm u bokovima. Zanimljivo je mjerit se jer ne bi skuzila tolku razliku ovak samo iz gledanja u ogledalo. 😊☺ Jel se vi mjerite?

mom_of_4
    08. Prosinac 2020. 07:44

Jutroo
    NevaEva ja sam citala da je 23,24,25,26,37 šesti mj pa sad ko ce ga znati..ja Ugl racunam datum poroda s pocetkom mjeseca..meni je termin 13.-og znaci tad ulazim u peti šesti sedmi itd kuzis tako mi je najlakse

Lunica
    08. Prosinac 2020. 08:00

J3ll3na sretno na pregledu i javi kako je proslo.
    Ja pisem iz kreveta,moji svi jos spavaju duboki san..
    pa onda i ja iskoristim topli krevet..
    Neva Eva ja se ne mjerim,samo se vazem nakon tusiranja tjedno. Tri kg do sad dobila,jos xu vjer oko sest do kraja..
    Sretno cure koje imate pregled danas🥰💖💙

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Bebanomoje
    08. Prosinac 2020. 08:02

NevaEva

Hvala cure za pojasnjenje za bh trudove, mene je u biti brinulo kako da znam jel su trudovi sto je puno prerano ako se sad pojavi i moram na hitnu ili su ti lazni koji su u biti skroz bezopasni i cekam da prodju. Sad sam mirnija. Do sad ih nisam osjetila. Mislim barem 😅
    .
    Svim mamama i bebama zelim ugodan dan i uspjesne preglede ako netko ima! 😌
    .
    Vrijeme prolazi brze - primjetila sam negdje oko 16.tj.kak mi vrijeme sporo prolazi i nikak da dodje ta polovica, 20.tj. Sad se sve nekak ubrzalo, nisam se ni stigla snac, evo skoro smo vec 22, ni mjerila se nisam u 20.! Jel i vama brze vrijeme prolazi ili je to meni sad radi Bozica i to mozda?
    Jel 22 ili 23 pocetak 6.mj.? - internet nije slozan oko toga.
    Mjerenje - muz me mjeri svaki tjedan pa zapisujem. To radim od kad mi je dosao onaj "moja beba i ja" rokovnik. Nebi se sjetila da nisam tam vidjela. Dobivam cca 3-4cm u trbuhu od tad tjedno i 1-2cm u bokovima. Zanimljivo je mjerit se jer ne bi skuzila tolku razliku ovak samo iz gledanja u ogledalo. 😊☺ Jel se vi mjerite?

22 tjedan spada pod 6 mj, a sa 27 tj počinje 7 mjesec.

08. Prosinac 2020. 08:23

Jutroo svima☀️
    Sretno na pregledima ko ima🦋
    Bas jucer udem u aplikaciju i vidim kako pise da zacas ulazim u peti mjesec, uopce to ne brojim, znam samo tjedne haha🙈
    .
    Mene cesto reklame rasplacu ako su neke malo emotivnije, inace ne placem bas, ali na reklame i filmove,obavezno😅
    .
    Prosle smo 1000 stranica 🥳🥳🥳🥳
    .
    Moram pitati svoju  ginekologicu za magnezij direkt i mozda da makne obicnu folnu, pa da pijem nekaj drugo..
    Jer zamjenski doktor mi je rekao prosli put nek pijem kaj mi pase..kaj ja znam kaj mi pase, ti si doktor reci kaj moram🤭

blossom
    08. Prosinac 2020. 08:40

Jutro cure 
    Lonmi kako si danas?
    Ruska čestitam na curici
    Ako sam dobro zapamtila netko izlazi iz samoizolacije danas  uživajte
    Ja došla s pregleda, bilo je ekspresno - opet samo otkucaje slušao i malo sam tužna jer sam bila uvjerena da ću je vidjeti...tko će dočekati ta tri tjedna opet
    Dobila sam uputnicu za ogtt - to ću idući tjedan obavit, dobila sam dvije kile u 3tj...sad sam na 62kg, polako se početni manjak kila nadoknađuje 
    Super mi je jer sam razgovarala s njim da bi možda sa 1mj na komplikacije, pa je rekao da mu odmah naglasim idući put da će naštelati nalaz 
    Sretno svima s pregledima

• MissGraz
    08. Prosinac 2020. 08:50

Jutro curke! Također pozdrav uz jutarnju kavu! 
    Kile - moja susjeda koja je isto trudna, jucer mi kaze kako je izgubila 11 i pol' kila u prva 3 mj zbog mucnina. 😱 Tako da... cure s malim manjkom ili koje ste na istoj kilazi - sve je to dobro. Ona je jadnica bila i na infuzijama itd. Bas mi je bilo milo. 

• EmEn9
    08. Prosinac 2020. 08:55

Blossom glavno da je sve ok na pregledu. Stvarno si bila rano naručena 😆 ja sam isto 15.12 naručena u 8 i pol. 
    .
    Bh kontrakcije ja imam svako toliko i to kod mene izgleda kao  stezanje trbuha i bude tvrd i onako lagana bol kao menstrualni grč i onda se premjestim ili prošetam i bude lakse, a ne brini NevaEva znat ćeš kad su pravi to nemožeš ne skužit kad krenu oni pravi boli jako i ne prestaje kad se mičeš uglavnom znaš da moraš krenut i da je to to. 🤣😂🙂😉

Ruska1986
    08. Prosinac 2020. 09:00

Lussi

Jutroo svima☀️Sretnona pregledima ko ima🦋
    Bas jucer udem u aplikaciju i vidim kako pise da zacas ulazim u peti mjesec, uopce to ne brojim, znam samo tjedne haha🙈
    .
    Mene cesto reklame rasplacu ako su neke malo emotivnije, inace ne placem bas, ali na reklame i filmove,obavezno😅
    .
    Prosle smo 1000 stranica 🥳🥳🥳🥳
    .
    Moram pitati svoju ginekologicu za magnezij direkt i mozda da makne obicnu folnu, pa da pijem nekaj drugo..
    Jer zamjenski doktor mi je rekao prosli put nek pijem kaj mi pase..kaj ja znam kaj mi pase, ti si doktor reci kaj moram🤭

Meni je folnu doktor maknuo u 11 tt i rekao da dalje pijem Elevit. Folna je bitna u prva tri mjeseca trudnoce. I, obzirom da sam pila Duphaston, jucer su mi ga maknuli i uveli Magnezij.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.