Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    08. Prosinac 2020. 09:00

blossom

Jutro cure
    Lonmi kako si danas?
    Ruska čestitam na curici
    Ako sam dobro zapamtila netko izlazi iz samoizolacije danas uživajte
    Ja došla s pregleda, bilo je ekspresno - opet samo otkucaje slušao i malo sam tužna jer sam bila uvjerena da ću je vidjeti…tko će dočekati ta tri tjedna opet
    Dobila sam uputnicu za ogtt - to ću idući tjedan obavit, dobila sam dvije kile u 3tj…sad sam na 62kg, polako se početni manjak kila nadoknađuje
    Super mi je jer sam razgovarala s njim da bi možda sa 1mj na komplikacije, pa je rekao da mu odmah naglasim idući put da će naštelati nalaz
    Sretno svima s pregledima

Hvala! 🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

08. Prosinac 2020. 09:14

Curke, s koliko tjedana se moze ici na 4D?

• MissGraz
    08. Prosinac 2020. 09:18

Lussi

Na netu pise izmedju 24. i 32. Ja sam isla sa 25, ali je curka stavila ruku preko lica pa nista od toga, idem opet ovaj tjedan. Sad sam 27 i nadam se da cu je moci napokon vidjeti malo.

TheTina
    08. Prosinac 2020. 09:21

Jutro curke, evo ja vas pratim i citam zaostatke uz topli kakao 😊
    Vrijeme - i meni uzasno brzo prolazi vrijeme od kad sam prosla 20-i tjedan...imam osjecaj ko da je od tad proslo par dana a ne mjesec dana 😳 Sinoc sam malo prije spavanja razmisljala i skuzila kak do kraja imam samo 15tt sto je jakoooo malo i znam da ce to vrijeme jos brze proc 😅 
    Mjerenje - ja se ne mjerim nego me muz slika svaki tjedan s plocicom gdje pisem u koji sam tjedan usla 😃 Slikam se od 16tt i prefora mi je sad vidjet kad mi se trbuh polako povecava 🥰
    Sretno svima koje danas imaju preglede 🤞🏻🤩

Ines
    08. Prosinac 2020. 09:34

Jutro curke moje, sretno na pregledima koje idu i javljate kako je proslo 🤗😘
    Meni vrijeme ne da leti vec prolazi brzinom munje, ali doslovno. Kad se sjetim samo kad sam ugledala plus na testu, a to je bilo jos prije kasnjenja menge, a vidi me sad, jos 10tj do kraja 😲🙈🥰 vidjet cete curke kojima je ovo prva trudnoca kao meni, kad krenete sa kupovinom i opremanjem to je to. Imam osjecaj da cak ne uspijem ni uzivat u svakom danu koliko bih htjela, on vec prode 🤔
    Sto se mjerenja tice, ja se isto samo izvazem i to onako kako se sjetim i trbuscic slikam po tjednima, doduse malo sam zakazala zadnjih par, ali to je to uglavnom 👍

Nea 💗

Ruska1986
    08. Prosinac 2020. 09:37

Lussi

Ja sam bila prvi put u 16 tt.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ines
    08. Prosinac 2020. 09:38

Znate kako je meni dosla zena u trgovini kad smo kupovali kolica..ono ja se zabundala ko da je 0, a u subotu bas bilo toplo 12 stupnjeva 🤦‍♀️ i sad ja raskopcala kaput jer mi fakat bilo vruce unutra..i tako mi razgledamo kolica, ona nama objasnjava sta koja imaju itd, pogleda u trbuh i kao pa imate vi jos vremena, ja reko 2 mj, a ona onak zinula o pa bome onda bas i nemate hahah 😅 ja umrla 🤣🤣 mislim si kasnije jer ja stvarno tak izgledam ko da nisam u 7 mj trudnoce il sta 🤷‍♀️

Nea 💗

pupetta
    08. Prosinac 2020. 09:41

Dobro jutro, drage trudnice! 
    I meni vrijeme jako brzo prolazi, opcenito mi je ova godina proletjela, pa tako i trudnoca dosad. Slazem se s Ines, i meni sve brze leti cim proucavas i kupujes opremu za bebicu.
    Ja se ne vazem kod kuce, samo na pregledima. Slikam se tu i tamo u ogledalu cisto za uspomenu, ali me muz snima svaki tjedan pa cemo napraviti video na kraju 

Baby P 03/21 💙

• avama
    08. Prosinac 2020. 09:41

O kremi proti strija, ja se mazem sa Elancyl protiv strija. (I prvi put sam se s njom mazala i auper mi je). Najbolje je sto se odmah upije i nije masno nista poslije. Cesto bude na popustu 30%( svaki mj.) i onda se isplati uzeti ono veliko pakiranje!

pupetta
    08. Prosinac 2020. 09:42

Ruska1986

Lussi

Ja sam bila prvi put u 16 tt.

Takoder 

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.