Večer cure! Evo i mene 🤗
Čestitke svim curama na urednim pregledima 🥰
EmEn9 - super za OGTT. Ja idem to obavit u pon, taman ću bit u 26.-om tjednu. Izbjegavam slatko do onda, a taj dan navečer, dat cu si malo oduška ☺️ jedva čekam…sad bi si smazala veeeliku čokoladu samo tako 🤤🤤 ali borim se 💪😂
Jagodica - baš mi je drago da si se riješila te beštije napokon, nek više ne dolazi 🤞i sretno s OGTT 😊
Lonmi - baš mi je žao jer ti se sve to dešava. Nadam se da ćeš u petak znati više i vjerujem da će bit sve ok sa tvojom bebicom 🥰 drži se ❤️
Mene danas zateže i pecka oko pupka 😮 vjerojatno se koža rasteže, baš neki neugodan osjećaj 🤷🏻♀️
Koliko nas ima za Riječko rodilište? 🤔
Ja budem rodila u Riječkom rodilištu!
Mislim da su Petra i EmEn9.
Super, ima nas ☺️ možda se sretnemo 🥰
Lavica13, i ja sam za riječko rodiliste. Cula sam puno pozitivnih komentara. Kad ti je termin? 🤗
24.03. ❤️
Ja sam 2017.te rodila tamo, carski je bio. Sve pohvale imam. Čula sam i kritike, ali to ovisi na koga naletiš i kakve su volje 😏
Bok cure šaljem vam link na regionalno predavanje o vođenju trudnoće i porođaju u vrijeme corone pa ako koju interesira: https://my.demio.com/ref/x68VMqul9EeAWUzx?utm_source=facebook&utm_medium=fbad&utm_campaign=webinar-regional10.12&fbclid=IwAR3hyeCVyKX7G6mDX6p_NlLnrGRETSqaPVhhMrhT7PGsxUMUttV41_mGWew
čini se korisno, besplatna je registracija :)
Lucija 16.12.2021.💗
Lonmi super da nema, neka tako i nastavi...ako ideš stepenicama samo polako, ako često ideš na wc možda da podmetneš si nešto na kutnu pa da si barem jedan dio dana dolje..drži se, petak je blizu
Jao cure, baš ste pisale kak hormoni udare...mene sad ulovilo suze samo idu jer sam vidjela ovu najavu, srca mala https://www.index.hr/vijesti/clanak/danas-u-18-objavljujemo-cijeli-popis-za-darivanje-djece-iz-domova/2236986.aspx
Bok curke, meni stvarno treba vremena ujutro da pročitam sve vaše komentare budući da idem spavati rano ko s kokošima pa se nakupi toga do jutra.
Čestitke svima na urednim pregledima, Ruska tebi na curici i sretno svima koje danas idu!
Vrijeme - i meni brzo prolazi. Na početku se vuklo užas jedan jer sam stalno nešto čekala, svaki pregled mi je bio stoljećima daleko. Ali kako je trudnoća odmakla tako sam se i ja više opustila pa mi sad vrijeme leti. Pogotovo od kad sam počela polako kupovati opremu, kao što Ines veli. Sad me ponekad panika uhvati, imam dojam da neću sve stići, a do poroda još 3 mjeseca.
Lonmi, drago mi je da ti je danas bolje, dao Bog da nikad više ne vidjela taj smeđi iscjedak.
Urin - danas sam ponovo odnijela, iskreno se nadam, zadnji uzorak na urinokulturu. Držite fige da je konačno sterilan. Najgore mi je od svega to što ne smijem jesti slatko i to već sad mjesec dana, baš me uhvate ispadi bijesa zbog toga. Nadam se da je to konačno iza mene i da se mogu početi daviti u čokoladi (iako moram i radi šećera pripaziti na to).
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
PREGLEDI 12. MJESEC
J3ll3na 08.12.
Ines 09.12.
Petra982 09.12.
Laora 09.12.
NevaEva 11.12.
Kontesa1 11.12.
Lonmi 11.12.
TheTina 14.12.
Gita_kc 15.12.
EmEn9 15.12.
Lunica 15.12.
Avama 15.12.
Valkris 16.12.
Lussi 17.12.
Tea2807 17.12.
Lavica13 17.12.
Bubica1 18.12.
Avama 21.12.
Mateja91 21.12.
Jagodica125 21.12.
Ninnach 21.12.
Thera 22.12.
Girl1234 22.12.
Lonmi 22.12.
Bubica1 23.12.
MissGraz 28.12.
Bebanomoje 29.12.
Mom_of_4 29.12.
PREGLEDI 1.MJESEC
Deleted user 05.01.
J3ll3na 08.01.
Kety992 11.01.
Lonmi 12.01.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Lonmi super da nema, neka tako i nastavi…ako ideš stepenicama samo polako, ako često ideš na wc možda da podmetneš si nešto na kutnu pa da si barem jedan dio dana dolje..drži se, petak je blizu
Jao cure, baš ste pisale kak hormoni udare…mene sad ulovilo suze samo idu jer sam vidjela ovu najavu, srca mala https://www.index.hr/vijesti/clanak/danas-u-18-objavljujemo-cijeli-popis-za-darivanje-djece-iz-domova/2236986.aspx
To sam i ja mislila, bar neki nadmadrac ili nesto, velika je kutna, ali nije za cijeli dan. Opet u spavacoj mi je muz kad radi od doma za kompom pa se bar ne osjecam skroz sama cijelo vrijeme makar sutim i lezim da ga ne smetam.
Najgore je sto moj strah nije manji jer tako zna biti, nema nicega tjedan, dva ili par dana i onda se onako strasno pojavi.
Sad za svaki pokret mislim da radim krivo, nadam se da ce me privatnik umiriti u petak, vidjeti nesto vise. Samo da moja beba izdrzi i bude dobro ❤️
Samo da vas pitam, waikiki ima negdje u zgu? Netko je spomenuo da je ondje kupio trudnicke tajice, i to debele, za nekih 80 kn ako se dobro sjećam?
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Bok curke, meni stvarno treba vremena ujutro da pročitam sve vaše komentare budući da idem spavati rano ko s kokošima pa se nakupi toga do jutra.
Čestitke svima na urednim pregledima, Ruska tebi na curici i sretno svima koje danas idu!Vrijeme - i meni brzo prolazi. Na početku se vuklo užas jedan jer sam stalno nešto čekala, svaki pregled mi je bio stoljećima daleko. Ali kako je trudnoća odmakla tako sam se i ja više opustila pa mi sad vrijeme leti. Pogotovo od kad sam počela polako kupovati opremu, kao što Ines veli. Sad me ponekad panika uhvati, imam dojam da neću sve stići, a do poroda još 3 mjeseca.
Lonmi, drago mi je da ti je danas bolje, dao Bog da nikad više ne vidjela taj smeđi iscjedak.
Urin - danas sam ponovo odnijela, iskreno se nadam, zadnji uzorak na urinokulturu. Držite fige da je konačno sterilan. Najgore mi je od svega to što ne smijem jesti slatko i to već sad mjesec dana, baš me uhvate ispadi bijesa zbog toga.
Nadam se da je to konačno iza mene i da se mogu početi daviti u čokoladi (iako moram i radi šećera pripaziti na to).
Daj Bože 🙏😔.
Drzim velike fige da je muka s ovim nemanima od bakterija gotova 🤞🥰
Bok cure šaljem vam link na regionalno predavanje o vođenju trudnoće i porođaju u vrijeme corone pa ako koju interesira:https://my.demio.com/ref/x68VMqul9EeAWUzx?utm_source=facebook&utm_medium=fbad&utm_campaign=webinar-regional10.12&fbclid=IwAR3hyeCVyKX7G6mDX6p_NlLnrGRETSqaPVhhMrhT7PGsxUMUttV41_mGWew
čini se korisno, besplatna je registracija :)
E super, kod dr. Matijevića se privatno gledam, super je čovik 👍 bas ću se prijavit, fala!
Sortiraj odgovore
Najstariji