Curke, s koliko tjedana se moze ici na 4D?
Na netu pise izmedju 24. i 32. Ja sam isla sa 25, ali je curka stavila ruku preko lica pa nista od toga, idem opet ovaj tjedan. Sad sam 27 i nadam se da cu je moci napokon vidjeti malo.
Nadaam se da ces ju uspjeti vidjetii🙈
E sad jos jedno pitanje, koja je razlika izmedu Anomaly i 4d? Ja nista ne znam😅
Frendica mi je isla preko uputnice u bolnicu, na slikama pise 4D i dobila je slikice isprintane i na usb slike i video i kaze mi da nek trazim uputnicu za anomaly, sad ja vise ne znam pa da me netko uputi🙈
Ines blago ti se ahahah ja isto tako jucer sebi neke cizme isla kupiti i sad komentiram jao jos kad mi oteknu noge nema sanse da ce mi cizme moc a kaze prodavačica ajde pa jos malo sigurno ste u terminu pa cete uspit ih pronosat nakon poroda ahahahha,nisam od srama nista komentirala mislim se okkkk jos pet mj ni manje ni vise
Ja sam bila prvi put u 16 tt.
Meni je radila 4D i dok sam na nifty išla, dakle 10.tjedan, ne vidi se ne znam kaj i sad sa 20tj. dok sam išla na anomaly, sve se vidi.. Prstići na ručicama i nogicama, imamo ukupno 20 jeeej, vidi se da nema rascjep usnice, nosić se vidi.. Znači dobila sam 4D fotke i snimke iako sam išla "samo" na anomaly scan. Planiram ić na ulazu u 7.mj., što bi (HVALA CURE) trebalo biti u 27.tjednu!
Razlika između anomaly i 4d? - Koliko sam vidjela do sad, na anomaly gledaju organe, dal je sve u mjerama kojima treba biti i tak. A 4d je da si vidiš bebu i da imaš za uspomenu. Anomaly obavezan, 4d po želji. ALI, moram reć da je moje osobno iskustvo kod dr. kod koje to privatno radim da bi ona napravila 4d i kod normalnog pregleda isto kako bi sve pregledala kad radi 4d..
Ines blago ti se ahahah ja isto tako jucer sebi neke cizme isla kupiti i sad komentiram jao jos kad mi oteknu noge nema sanse da ce mi cizme moc a kaze prodavačica ajde pa jos malo sigurno ste u terminu pa cete uspit ih pronosat nakon poroda ahahahha,nisam od srama nista komentirala mislim se okkkk jos pet mj ni manje ni vise
Hahhah vrh 🤣🤣🤦♀️
Kad smo kod oticanja, meni su noge oticale lagano jos prije mj dana..ali od prekjucer se bas vidi, stopala i sake, mislim znam da je normalno, al nisam ocekivala da ce me zadesit posto ni mami ni baki nisu oticale, pa sam mislila da nece ni meni..al bome prevarila sam se. Prstenje i zarucnicki i vjencani sam skidala do sad samo navecer tokom spavanja da mi nije na prstima, al bome vise ne idu ni nazad na prste 🙄🙈 a obozavam nosit prstenje i bas mi fali, a glupo mi ga sa prosirivat, kad znam da ce bi poslije poroda opet bit kak treba. Kaze muz pa uzmi moj, al on ima oogromne prste nema sanse da mi njegov pase. A sto se obuce tice, ono osjetim da mi bude malo tijesno dok ne razgazim par koraka, kasnije bude okej..samo sam si presmijesna s tolikim stopalima jer inace imam uska, a dugacka stopala 😁
Nea 💗
Dobro jutro, curke. Svima želim ugodan dan 😊
Ja danas za ručak pecem krumpire i lignje u pecnici, i bas se veselim tome hahah (Dalmatinka u Zagrebu)
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ja sam isla u 21tt, a rekel mi je ginekolog da se lice najbolje vidi tek oko 28tt pa da nije lose ic ni kasnije.
Jutro cure!
Vi ste većinom zabrinute zbog manjka kg, a ja zato jer ih ne mogu zaustavit. Do sada sam dobila 9 kg. Inače sam visoka 170 i teška 60 kg. Pazim na prehranu - ne jedem gluposti, kruh ponekad samo feticu i kile idu stalno gore.. U zadnjih tjedan dana dobila 1kg 😮 baš sam se iznenadila 🤨 najbolje da si zaključam usta 🤐🤐
.
Ja sam 4D radila privatno kad sam bila točno 21 tjedan. Dobila sam slikice, ali mi je dr i detaljno pogledala bebine organe, žile i protok. Bila sam unutra sat vremena i uživala u pogledu ❤️🥰
.
Sretno cure koje imate preglede danas 😊🍀
Jutro cure.
Blossom u redu sam danas. Iscjetka sad nema, nesta me samo reze dolje oko maternice, ali s obzirom na preglede skoro svaki tj (ovaj ce biti i 2) i cervikalne briseve nije ni cudno.
Da ga bar vise nikad ne vidim, ni kapi 😔😭.
Sad sam se najela, pa dalje lezim. Znam da ima zena koje i jedu u krevetu ja se za sad dignem pa si pojedem za stolom, valjda ne grijesim s obzirom da imam strogo mirovanje, a nisam detaljno ispitivala doktoricu, a i imam stepenica u kuci po kojima moram proci par puta dnevno jer su mi kuhinja, wc, dnevni dolje, a ne mogu skroz biti na kutnoj sve me boli od nje. Nadam se da ne radim s tim neku stetu. Vec me svakog pokreta strah.
Večer cure! Evo i mene 🤗
Čestitke svim curama na urednim pregledima 🥰
EmEn9 - super za OGTT. Ja idem to obavit u pon, taman ću bit u 26.-om tjednu. Izbjegavam slatko do onda, a taj dan navečer, dat cu si malo oduška ☺️ jedva čekam…sad bi si smazala veeeliku čokoladu samo tako 🤤🤤 ali borim se 💪😂
Jagodica - baš mi je drago da si se riješila te beštije napokon, nek više ne dolazi 🤞i sretno s OGTT 😊
Lonmi - baš mi je žao jer ti se sve to dešava. Nadam se da ćeš u petak znati više i vjerujem da će bit sve ok sa tvojom bebicom 🥰 drži se ❤️
Mene danas zateže i pecka oko pupka 😮 vjerojatno se koža rasteže, baš neki neugodan osjećaj 🤷🏻♀️
Koliko nas ima za Riječko rodilište? 🤔
Ja budem rodila u Riječkom rodilištu!
Mislim da su Petra i EmEn9.
Sortiraj odgovore
Najstariji