Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    07. Prosinac 2020. 15:41

NevaEva, vidjela sam za online.. Hvala Bogu :))

Lonmi, ja ne mogu vjerovati da te nisu primili na hitnoj.. Ovog nema nigdje 😑

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

nikac
    07. Prosinac 2020. 15:44

mom_of_4

Nikacdi si uzela ovu traku oko bora sto si omotala ja trazim
    Super mi jee

To je traka od jute, ja sam je uzela u jednoj papinici (Pajo) u Puli. Metar dođe 4 kn čini mi se...
    Inace sav bor je dosta u tom nekom prirodnom stilu, jako puno ukrasa sam sama napravila, od šišarki, kućica od žireva, mašne sama radim...treniram strpljenje pa sam ove godine napravila i 3 kuglice od tih kapica od zireva i za svaku kuglicu mi je trebalo po 2 sata, ali uzivam u tome i volim se uvijek sama potruditi 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• thera
    07. Prosinac 2020. 15:47

Lonmi,sretno. Nadam se da će ti nakon pregleda biti lakse i da ćeš biti mirnija.
    Girl1234,i ja sam u srednjoj školi😊 Sad kad sam čula da smo od slj.tjedna online,s jedne strane mi je lakše jer još samo par dana moram smišljati kaj ću obuci😂 i koliko ću se puta popest stepenicama na 2.kat i pričati s maskom po par sati. A opet s druge strane,voljela bi napisati testove koje sam morala s nekim razredima sljedeći tjedan a ne ostavljati to nekome tko dodje umjesto mene. Možda bi se morala prestati zamarati s time,to je samo posao,i nisam nezamjenjiva. 
    Jagodica125,čestitam za super nalaz😊

• EmEn9
    07. Prosinac 2020. 15:52

Znači nitko na svijetu nije sretnije od mene javila mi gin da su nalazi stigli i da je sve u redu, nalazi su uredni znači nemam šećer samo sam debela 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤗🤗🤗🤗🤗 Znači presretna sam. Baš me to opterećivalo a sad sam na miru znači da je sve ok i da je očito da ja nosim i rađam bebe preko 4kg i da je očito kod mene normalno da dobijem po 25kg u svakoj trudnoći jer sam u obe dobila 25kg i skinula te kg ful brzo nisam ni mislila na to i otisle same jako brzo i sad idem prema tome premda jedem isto kao i prije ništa više nego prije trudnoće. Uglavnom želim svima ovakav nalaz ogtt testa da možete u miru papati. 🥰😍🤩😘🤣🤣

• EmEn9
    07. Prosinac 2020. 15:53

Čestitke cure na super pregledima.🎉🎊
    .
    Lonmi javi šta ti je rekla. ❤

Ines
    07. Prosinac 2020. 16:03

EmEn9 - super za uredan ogtt, sad mozes odahnuti malo 🤗
    Bubica1 - bas mi je drago da napokon uzivas u onim pravim pokretima 🤗😉 bit ce toga sad sve vise 
    Ruska1986 - cestitke na urednom pregledu i na curici 💗 bebic je preslatka tako s rukicama 🙈

Nea 💗

• Bebanomoje
    07. Prosinac 2020. 16:04

EmEn9

Znači nitko na svijetu nije sretnije od mene javila mi gin da su nalazi stigli i da je sve u redu, nalazi su uredni znači nemam šećer samo sam debela 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤗🤗🤗🤗🤗 Znači presretna sam. Baš me to opterećivalo a sad sam na miru znači da je sve ok i da je očito da ja nosim i rađam bebe preko 4kg i da je očito kod mene normalno da dobijem po 25kg u svakoj trudnoći jer sam u obe dobila 25kg i skinula te kg ful brzo nisam ni mislila na to i otisle same jako brzo i sad idem prema tome premda jedem isto kao i prije ništa više nego prije trudnoće. Uglavnom želim svima ovakav nalaz ogtt testa da možete u miru papati. 🥰😍🤩😘🤣🤣

Hahaha ko da sebe gledam, isto tako sam si ja mislila kad sam vidjela da je ogtt u granicama normale.  Jednostavno sam debela 😂
    Drago mi je zbog tebe i da sad možeš jednu brigu skinuti s leđa 😊

Jagodica125
    07. Prosinac 2020. 16:04

EmEn9

Znači nitko na svijetu nije sretnije od mene javila mi gin da su nalazi stigli i da je sve u redu, nalazi su uredni znači nemam šećer samo sam debela 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤗🤗🤗🤗🤗 Znači presretna sam. Uglavnom želim svima ovakav nalaz ogtt testa da možete u miru papati. 🥰😍🤩😘🤣🤣

Kako dobro, EmEn9🥳🎊🎉 sad mozes dalje lijepo meziti 😅 mene ceka taj OGTT prekosutra 😏

• EmEn9
    07. Prosinac 2020. 16:05

Kad već spominjete školu vi koje radite u školi bome svaka čast na svemu jer stvarno mogu reć meni kao roditelju dvoje školaraca  je sve ovo već neznam kako se izrazit jel čudno ili smiješno ili tragično i onda mogu pa mislit kako je vama sa svim silnim uputstvima što i kako i kada.  Npr razred od moje starije kćeri 10 dana u izolaciji pa 3 dana u školi  pa opet 10 dana u izolaciji i sad sutra kreću u školu opet mogu samo zamislit koliko ispita i ispitivanja će sad imat kad se vrate i to zato jer se svi boje da će opet ostat doma u izolaciji pa da imaju ocjene jer je kraj polugodišta, sva sreća jer je moja dobra učenica ali mogu mislit kako je onima koji moraju jos i nešto ispravljat ili slično. A isto tako i nećak u srednjoj školi ovo je već 3 put u mjesec i pol da su u izolaciji po 10 dana. Bila sam iskreno nekako protiv online škole jer puno više nauče u školi i lakše im je u školi pratit gradivo nego doma a sad kad gledam neznam više koliko ni ovo ima smisla samo čekamo kad će ih opet poslat u izolaciju, tako da sad nekako čak i mislim da bi možda i bilo bolje online do praznika da se sad svi pred kraj ne zaraze. Nekako čovjek uopće nije pametan što i kako u ovoj situaciji. A mogu samo zamislit onda kako ste vi profesori u brizi i nedoumici i svemu kad morate to sve realizirati 😉🤗

Ines
    07. Prosinac 2020. 16:08

Tea2807

Kile
    Ma mislila sam da me nije briga koliko dobijem, dok god je sa bebicom sve u redu, bilo to 5 ili 25kg. Znam samo jednu curu koja nije uspjela skinut kile, jer kako i same kazu cjelo vrijeme trcis oko bebice, ne stignes ni pojest u miru pa se kile otope. A i kad se malisa rodi, najmanje na pameti ce mi bit slaufovi oko trbuha 😁
    Inace cjeli zivot muku mucim sa kilazom, padala sam u nesvjest godinama jer sam imala 45kg, a oduvijek "jedem za dvoje". Znaci stalno, ali stalno nesto zvacem, jedem i dorucak i rucak i veceru, i onda usput voce, bademe, ljesnjake, naravno i cips i to. Imam jako brz metabolizam, i objasnili su mi da potrosim kalorije prije nego se stignu natalozit.

Ma apsolutno znam o cemu pricas i sama imam problem s debljanjem u smislu sto se ne mogu udebljat koliko god ja jela sto ti kazes. Meni je isto ovo dobro doslo jer ono prvi puta u zivotu se vidim sa 60 i vise kg, nikada nisam mogla prijeci tu brojku. Eto trenutno imam 68kg i uopce se ne kuzi da imam 10kg vise osim trbuha 😁😉

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.