Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    07. Prosinac 2020. 11:17

Pozdrav curke!
    Sretno na pregledu tko ima, čestitke na urednim pregledima! Naporan vikend iza mene, od nabavke do realizacije rođendanskog slavlja pa makar u reduciranom obliku, totalno me izmoždilo toliko stajanje na nogama. Bor smo izostavili jer sam jučer jedva dočekala leć na kauč. Btw, Nikola me zaobišao, ali Božićnjak valjda neće 🙂
    Danas relax, moram se srediti za pregled u srijedu.
    Mala mi je ostala doma jer je sumnjivo kašljucala i kaže boli glava, peku oči, al sve mi se čini da me preveslala... Nek joj bude danas! Puno se uzbudila oko rođendana i Nikole...
    Lonmi, ja bih na tvom mjestu pravac hitna. Tvoja gin očito ne zna što se događa i potrebno ti je drugo mišljenje. Ne bih čekala više niti minute! Sretno! 
    MissGraz, tvoj post sa smećem me toliko nasmijao i uljepšao ovaj sivi dan! 😂
    EmEn, javi rezultate!

Lonmi
    07. Prosinac 2020. 11:21

Privatnik me moze primiti tek u petak, nemaju slobodnih termina nazalost prije, osim ako jos netko otkaze. Cekam sad 12 i doktoricu da dođe raditi pa zovem nju. 
    Nekako mi je lakse s njima nego na hitnoj cekati po par h u ovoj situaciji. 

Bubica1
    07. Prosinac 2020. 11:23

Lonmi, slažem se s curama. Ili budi ustrajna s Adartom ili barem nazovi hitnu trudničku ambulantu. Osim toga, možeš probati zvati i Sunce ili neku drugu polikliniku, nije Adarta jedina u Varaždinu. Ja isto definitivno ne bi čekala, bitno da odeš bilo gdje.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

07. Prosinac 2020. 11:31

Lonmi

Privatnik me moze primiti tek u petak, nemaju slobodnih termina nazalost prije, osim ako jos netko otkaze. Cekam sad 12 i doktoricu da dođe raditi pa zovem nju.
    Nekako mi je lakse s njima nego na hitnoj cekati po par h u ovoj situaciji.

Zovi agram/sunce, imate u vz, reci da je hitno a radi korone ne možeš dr.kojoj inače ideš. Ja sam se btw kod svog ginekologa samo pojavila dok je nalaz urina pokazao 500 leukocita, nisam zvala, odmah me primio.

07. Prosinac 2020. 11:32

Lonmi drzim fige da je sve okej, zovi di god mozes da te cim prije prime..
    Jagodice bas mi je drago da je nalaz dobar🥳
    Nikac bor je preedivan😍😍😍
    .
    Curke,jel ima koja problema sa okusom i ustima,ko da jedem ne znam sta, ko zeljezo neko ili ne znam, odvraaatno i nemrem se tog rjesiti.. operem zube i zacas opet..
    Rekla mi je frendica da je nju to pratilo cijelu trudnocu, meni je tak fuuj,jooj hahah ni zvaka ne pomaze 🧐

Lonmi
    07. Prosinac 2020. 11:32

Bubica1

Lonmi, slažem se s curama. Ili budi ustrajna s Adartom ili barem nazovi hitnu trudničku ambulantu. Osim toga, možeš probati zvati i Sunce ili neku drugu polikliniku, nije Adarta jedina u Varaždinu. Ja isto definitivno ne bi čekala, bitno da odeš bilo gdje.

Nije jedina samo je tamo Jukic, a ja bi rado k njemu. Evo idem zvati dalje, stvar je u tome sta nitko od njih ne prima odmah, pogotovo dok nisi njihov. 
    Moja doktorica ce me svakako primiti danas u to ne sumnjam. 

Emmie
    07. Prosinac 2020. 11:34

Lonmi sretno ti! Ja sam imala i smeđarenje i crveno krvarenje sa ugrušcima u prvom trimestru. Hvala Bogu nikad nije bilo opasno za bebu. ALI, svaki put poslije krvarenja i smeđarenja su me zvali na ultrazvuk da vide bebu. 
    Tako da ne mora značiti da nešto nije u redu sa bebom, ali kad odeš na pregled da se uvjeriš u to bit ćeš mirnija. Nadam se da će te ubrzo primiti. ⚘⚘⚘

07. Prosinac 2020. 11:34

Girl, ići ćeš samo ovaj tjedan, sve zagrebačke srednje škole prelaze na online od idućeg pon. Sad čitam baš o tome.. Možeš ti to :)
    https://www.telegram.hr/zivot/zagrebacke-srednje-skole-od-iduceg-ponedjeljka-prelaze-na-online-nastavu/

pupetta
    07. Prosinac 2020. 11:49

Lonmi neces sigurno cekati par sati na hitnoj, trudnice zaista primaju odmah, pogotovo u takvoj situaciji. Ne znam koliko ti smisla ima ici opet kod svoje doktorice od koje ionako strepis i nemas pouzdanja u nju. Ja bih na tvom mjestu pravac hitna i usput zivkala sve ostale privatnike.
    Lussi ja sam na pocetku trudnoce imala taj uzasan zeljezni okus u ustima i nestao je nakon par tjedana, mislim da tu nema neke pomoci :/

Baby P 03/21 💙

J3ll3na
    07. Prosinac 2020. 11:50

NevaEva, hvala na odgovoru 😂 evo narucila se u pol 7 na depilaciju, svejedno je bila na redu za koji dan pa sam samo malkoc ubrzala 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.