I dobro jutro svima!
Čestitke svima na urednim pregledima! I ja se nadam danas urednom pregledu
laora, sretno! :) Držim fige da sve bude super i šaljem puno pozitivne energije!
.
Lussi, bor je krasan! :)
.
Mi ćemo bor na badnjak. Htjela bi ove godine tako iako sam ranijih godina uvijek prije kitila, ali sad kad nam dolazi beba hoću i muža naviknut na nove tradicije. Kupila sam ove godine samo zvijezdu od nakita jer imam svega od prije a tu zvijezdu će tata i sin stavljati zajedno pa da započnemo s obiteljskim tradicijama. Vjerujem da će idućih par godina mali samo skidat i tropat stvari s bora ali sam pod utjecajem filmova s DIVA tv-a.
Imate vi neke obiteljske tradicije ili planirate uvesti nešto?
.
Lonmi, kako si? Jel se afte smiruju? Moja frendica s posla dobije svaki put prije prehlade. Zna ih imat puna usta, jedva jede. To traje cca tjedan dana i prođe. Prvi put ih je dobila u trudnoći.
.
Cure u bolnicama, jeste bolje? Ima li boljih vijesti?
Jagodice cestitke na sincicu 🥰😊💙
Stigao moj nalaz urinokulture sterilan 🍾🥳, hvala Bogu 🙏.
AnaAn i ja jucer navecer imala neko meskoljenje, ali bilo je gore vislje blize zeluca pa se selilo, tako da i ja mislim da su crijeva imala party 😂. Ma da ko da je bilo malo drugacije, ali ne znam, mislim da od zelje vec umislim pokret 😂.
laora, sretno! :) Držim fige da sve bude super i šaljem puno pozitivne energije!
.
.
Mi ćemo bor na badnjak. Htjela bi ove godine tako iako sam ranijih godina uvijek prije kitila, ali sad kad nam dolazi beba hoću i muža naviknut na nove tradicije. Kupila sam ove godine samo zvijezdu od nakita jer imam svega od prije a tu zvijezdu će tata i sin stavljati zajedno pa da započnemo s obiteljskim tradicijama. Vjerujem da će idućih par godina mali samo skidat i tropat stvari s boraali sam pod utjecajem filmova s DIVA tv-a.
.
Lonmi, kako si? Jel se afte smiruju? Moja frendica s posla dobije svaki put prije prehlade. Zna ih imat puna usta, jedva jede. To traje cca tjedan dana i prođe. Prvi put ih je dobila u trudnoći.
.
Ova na obrazu manje boli, a na usni nesto kuha, samo cekam kad se poveca i krene boljeti 😑. Jesu ocito cesta pojava u trudnoci, nadam se da ih necu i ja imati puna usta 😬. Hvala sto brines 😊🥰.
I da sretno na pregledima tko ima danas.
Lussi peseki su nestvarno lijepi i kako su se samo smjestili ispred bora da ih slikas 🥰 kao 2 poklonceka 🙃❤️
Limni - slazem se da ti je vjerojatno pao imunitet cim ti se nova radi…probaj s vitaminima ili prirodno s limunom, medom i vocem 🤞🏻
Bebanomoje -cestitam na curki i na odlicnom pregledu 🥰
Jel vi dobivate slikice nakon svakog pregleda kod svog ginekologa? Ja od 13tt vise nisam dobila ni jednu 😕 Dobila sam samo privatno kaj sam isla u 21tt.
Ja sam dobila prvi puta sa 7+3 i zadnji puta kada sam bila sam zicala sliku hahah da nisam dobila prosli puta pa mi je dao dvije 🤷🏼♀️ sad sam kod svoje gin u 12om mj pa cu opet zicat sliku hahah😅 bas se oni sjecaju kad kome daju od toliko zena🤭
Hvala laora i NevaEva❤️ pesekima je samo da se slikaju🤣
Ja kod svojih uvijek kitim bor na Badnjak,ali me ova korona muci pa sam si sve okitila da ne razmisljam o tome, volim taj Bozicni ugodaj pa nek mi samo cim duze traje😍 odma mi je sve pozitivno u glavi🥰🥰🥰
Cestitaam na deckicu Jagodice💙💙💙💙
.
.
Mi ćemo bor na badnjak. Htjela bi ove godine tako iako sam ranijih godina uvijek prije kitila, ali sad kad nam dolazi beba hoću i muža naviknut na nove tradicije. Kupila sam ove godine samo zvijezdu od nakita jer imam svega od prije a tu zvijezdu će tata i sin stavljati zajedno pa da započnemo s obiteljskim tradicijama. Vjerujem da će idućih par godina mali samo skidat i tropat stvari s boraali sam pod utjecajem filmova s DIVA tv-a.
.
.
Ova na obrazu manje boli, a na usni nesto kuha, samo cekam kad se poveca i krene boljeti 😑. Jesu ocito cesta pojava u trudnoci, nadam se da ih necu i ja imati puna usta 😬. Hvala sto brines 😊🥰.
Lussi peseki su nestvarno lijepi i kako su se samo smjestili ispred bora da ih slikas 🥰 kao 2 poklonceka 🙃❤️
Daa,ma samo da im se slikati odmarat hhaha🥰💪 hvala tii❤️
.
.
.
.
Daa,ma samo da im se slikati odmarat hhaha🥰💪 hvala tii❤️
Prekrasni su stvarno, ja obožavam peseke ❤️🙃. Moj buldog se ljuti kad ga slikam, ali to je posebna pasmina, posebnog karaktera 😂🥴
Dobro jutro cure! Sretno svima koje danas idu na preglede!
Jagodice, čestitke na dečkiću!
Lonmi, baš mi je drago da ti je nalaz sterilan, nadam se da će i moj biti kroz par dana.
Odbrojavam sate do pregleda u četvrtak, već mi jaaaakooo fali da vidim svoju djevojčicu! Danas neki maglovit dan i hladno jutro, jedva sam se digla iz kreveta da idem na posao. Ali nisam stalno u uredu, uspjela sam si posložiti da dosta toga i od doma mogu napraviti. Jedva čekam da mi dođe mama na zamjenu pa da mogu malo staviti mozak na pašu.
Cure, da li i vi osjećate neki pritisak dolje? Primijetila sam to posebno ujutro dok se trebam dići, valjda je to zbog dugog ležanja. Onako imam dojam kao da će mi sve ispasti, neka blaga bol i pritisak skroz dolje. A ne nosim nisko pa se pitam da li je to normalno. Pitat ću i ginića u četvrtak, ali čisto da čujem i vaša iskustva.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sretno danas na pregledima cure! ❤
..
Meni muž ipak pozitivan. Maloprije nas obavijestili. 🤷♀️ Što je tu je, bolje sad nego za Božić da smo zatvoreni. Odoh nam cijediti vitamine 😊, ugodan dan svima !! ❤
PREGLEDI 12. MJESEC
Mom_of_4 01.12.
Emmie 01.12.
Laora 01.12.
J3ll3na 02.12.
Lonmi 03.12.
Bubica1 03.12.
Emmie 03.12.
Nikac 04.12.
Ines 09.12.
Petra982 09.12.
Laora 09.12.