Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    30. Studeni 2020. 13:02

Lonmi

Girl1234

Danice, drzi nam se… ❤️

Ajme kako ste me zabrinule sad s tom zaštitom.. Ja sam to htjela staviti, ali sad me stvarno strah.. A opet zao mi je da se slučajno udari o krevetić.. Nekakvu bih mu zaštitu stavila, ali onda moram smisliti nesto

Ma nece se udariti, mozes one navlake staviti na sipke od krevetica i nemas brige 😊🥰

Hmm, kakve tocno navlake? Prva mi je beba, nisam bas upućena 🙈

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Lonmi
    30. Studeni 2020. 13:13

Girl1234

Lonmi

Girl1234

Danice, drzi nam se… ❤️

Ajme kako ste me zabrinule sad s tom zaštitom.. Ja sam to htjela staviti, ali sad me stvarno strah.. A opet zao mi je da se slučajno udari o krevetić.. Nekakvu bih mu zaštitu stavila, ali onda moram smisliti nesto

Ma nece se udariti, mozes one navlake staviti na sipke od krevetica i nemas brige 😊🥰

Hmm, kakve tocno navlake? Prva mi je beba, nisam bas upućena 🙈

Ovo draga : https://ibb.co/dPGm2gW
    I meni ti je prvo, ali dosta mojih ima klince pa pitam za savjete. Uglavnom svi se skoro plase tih jastuceka i zastita, a i ja s njima. Pogotovo prvo dijete, valjda cu cijele noci bdijeti nad njom od straha. 

MareiKate
    30. Studeni 2020. 13:23

Curke, sretno danas na pregledima!!
    Zaštite za krevet, već sam pisala, ne preporučuju se, k tome, dijete se neće ozlijedit ako se i lupi a i nikakvog propuha nema u kindri da treba stavljati paravane 😅
    Moja mala dan danas spava bez jastuka jer se bojim, i nikakve tješilice nije imala za spavanje, nisam to dala u kindru.
    Mene je na početku svekrva uvjerila da to treba jer propuh je 🤣 meni smetalo za kameru, voljela sam ju cijelu vidjet a kamera je stajala na ormaru i nikako nisam mogla vidjet malu s tom zaštitom kak se spada i onda sam poludila i sve skinula i preporodila se 😁

Jagodica125
    30. Studeni 2020. 13:26

Jagodica125

Cure, nasoj susjedi nocas pukao vodenjak, mjesec dana ranije sad mi mama rekla. Eto koliko je vazno imat sve unaprijed slozeno i pripremljeno🥺🏥

Rodila se ziva i zdrava mala Marta💞🥳🥰

danica85
    30. Studeni 2020. 13:39

Hvala vam cure na svakoj pozitivnoj misli i vibri! Puno vam hvala! 

Emmie
    30. Studeni 2020. 13:48

Cure, evo mene opet u bolnici zbog visokog tlaka. Bio je čak 160. Bolje nego prvi put kad je bio 170 ali su me ipak poslali u bolnicu. U bolnici mi je prvo mjerenje 138, drugo 135, pa će opet mjeriti za 15 minuta. Tako da ću vam javiti ishod. 

Lonmi
    30. Studeni 2020. 14:02

Jagodica125

Jagodica125

Cure, nasoj susjedi nocas pukao vodenjak, mjesec dana ranije sad mi mama rekla. Eto koliko je vazno imat sve unaprijed slozeno i pripremljeno🥺🏥

Rodila se ziva i zdrava mala Marta💞🥳🥰

Nek joj je sa srecom 🥰.
    Cure kakvog ste vi raspoloženja općenito? Kod mene varira neka zivcanost i svadljivost, sve me smeta i osjecam se kao da sam stalno pod nekim stresom. Svi me nerviraju, moji roditelji zive kat iznad nas i stalno je neka buka i galama, a ja zivcana. Bas me svi nerviraju. Nezz dal je to posljedica tog mirovanja, ali bas sam svadljiva. 

• MissGraz
    30. Studeni 2020. 14:04

Ne daj se Emmie, bit ce sve ok.🙏 
    Ines slazem se skroz, ali nekad me te misli nadjacaju u mojim pokusajima da se skuliram, pogotovo sad kad mi hormoni divljaju. 😄 ali sta je tu je, u pravu si. 🤷‍♀️

30. Studeni 2020. 14:07

Ajme Emmie, a kak se osjecas? Drzi se 🤞
    .
    Mali ocito spava cijeli dan. Vec ima neki svoj ritam, navecer plese, ne osjetim ga do 6,7. Valjda je ok. Nervozna sam zbog pregleda danas..
    .
    Lonmie ovo prvi put vidim! Cini mi se super! Jel znas gdje ima za kupit? 🤩
    .
    Nadam se da ste sve ok.. nekak su nam se zaredale lose vijesti i vjerojatno ce ih bit jos do proljeca ali slazem se, glava je cudo, i ja sam imala panika iskustvo, nije lako pomoc si al jos je gore ako se tome prepusti covjek.. mozemo mi to. I dobro je da si medjusobno pomazemo.
    .
    Cure koje ste u bolnici, mislimo na vas.👭👭👭

Emmie
    30. Studeni 2020. 14:11

Treća vrijednost 125/76! Evo skoro plačem od radosti. Rekli su mi da mi je tlak potpuno normalan. Ne mogu da vjerujem. Psiha je nešto nevjerovatno moćno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI