Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    01. Prosinac 2020. 10:05

PREGLEDI 12. MJESEC
    Mom_of_4 01.12.
    Emmie 01.12.
    Laora 01.12.
    J3ll3na 02.12.
    Lonmi 03.12.
    Bubica1 03.12.
    Emmie 03.12.
    Nikac 04.12.
    Ruska1986 07.12.
    Ines 09.12.
    Petra982 09.12.
    Laora 09.12.
    NevaEva 11.12.
    Kontesa1 11.12.
    TheTina 14.12.
    Gita_kc 15.12.
    EmEn9 15.12.
    Lunica 15.12.
    Avama 15.12.
    Valkris 16.12.
    Lussi 17.12.
    Avama 21.12.
    Mateja91 21.12.
    Thera 22.12.
    Girl1234 22.12.
    MissGraz 28.12.
    Bebanomoje 29.12.
    PREGLEDI 1.MJESEC
    Deleted user 05.01.
    Kety992 11.01.
    Lonmi 12.01.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

01. Prosinac 2020. 10:22

Pritisak - ja sam imala u 19.tjednu, trajalo skoro cijeli tjedan, dok sam se dizala iz kreveta a piškilo mi se je bilo najgore, ko da će mi ispast trbuh  ali sad se eto i to popravilo.. mislim da je to normalno, na pregledima je sve ok.
    Ja sam konačno prospavala cijelu noć i probudila se odmorena za posao. Možda je nesanica bila potaknuta anomaly scanom i strahom iako se nisam osjećala nervozno.. 
    "Frizura" - već sam vam pisala da je moj ginekolog rekao da je dobro imati malo "kose" radi bakterija  Mislila sam da će anomaly jučer bit samo preko trbuha ali je radila i vaginalni uzv da vidi posteljicu, kaže da tako dobro vidi da nije puknuta negdje ili sl., uglavnom nisam to očekivala i nisam se uređivala. Imam depilaciju idući tjedan tako da sam obraštena prilično. Kaže ona, to je zimski look i najsigurniji što se tiče bakterija. Pa eto.. sad već dvoje tako kaže. Ako je neka od vas ikad htjela puštati, sad imate dobar razlog dok ste trudne 

01. Prosinac 2020. 10:24

Mom of 4, sve će bit ok, you can do this! 

• MissGraz
    01. Prosinac 2020. 10:39

Mom of 4, samo obuzdaj nas dalmatinski temperament da ti ne bude tlak k'o meni 😆 javi kako je proslo, sretnooo ❤
    Pritisak - mi smo blizu tu s tjednima, ako ne i u istom, ja sam bas jucer imala izrazito napet donji dio trbuha, pri ustajanju pogotovo, ali kako sam iza toga isla na pregled odmah sam i pitala gin, rekao je da koliko on vidi UZV je super da je to sigurno neko rastezanje/namjestanje. Ponekad me cak cijeli trbuh zna boliti, zatezati, probadati, ali dok god nema sumjivog iscjedka, krvi i dok se beba javlja onda kaze gin da je to sve zbog toga sto beba raste i siri se, trazi prostora. A i mi smo tu negdje da pocnemo osjecati lazne trudove, pogotoovooo ako smo pod stresom.
    Frizura - moje depiliranje je slicilo nekoj gimnastickoj disciplini neki dan, živa sam se izokrenila, sve me živo poslje bolilo. Tako da sam sama sebi rekla to je to s depilacijom, iducu idem kod kozmeticarke sigurno. Neko kaze nije dobro poceti u trudnoci, a s druge strane znam puno cura koje jesu, pa nije nista bilo. 🤷‍♀️

Girl1234
    01. Prosinac 2020. 10:56

MissGraz, zao mi je sto je muž pozitivan, Al bit ce to sve dobro.. Moj je vec skoro ozdravio 😊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• MissGraz
    01. Prosinac 2020. 11:02

Girl1234

MissGraz, zao mi je sto je muž pozitivan, Al bit ce to sve dobro.. Moj je vec skoro ozdravio 😊

Hvala ti 💜 
    Moj je hvala Bogu vec puno bolje. Ali evo, nekako smo prihvatili to i okrenuli na zezanciju, smijemo se, salimo oko toga, samo pozitiva. Pozitiva u svakom smislu. 😆 Jucer smo oboje bili napeti, nervozni i kad je meni tlak skocio shvatili smo da stvarno nije vridno toga. Cijedimo vitamine i iskoristit cemo ovo vrime skupa najbolje sto mozemo. 🤷‍♀️😇 

Jagodica125
    01. Prosinac 2020. 11:18

Dobro jutro, curke! 
    .
    Ja i noj djecak smo jos u krevetu, probudili se jutros, bas me dolje zatezalo, oni pred-menga bolovi. Nisam mogla ostati budna, kao u nekom komatoznom snu 😵
    .
    Drzim fige cure, danas na sto urednijim pregledima, moj sljedeci je 21.12. Radimo briseve i papa test. I to jos nije sigurno, necemo ako bude sukrvice.
    .
    Idemo se tek sad ustati i zapoceti dan!🤗

Lonmi
    01. Prosinac 2020. 11:44

Poslije tih cervikalnih briseva zna biti nekog krvarenja? 😬
    Mene sad cekaju, a toga se grozim, vec sam zaboravila kako to ide, jel opet ona grozna metalna  sprava prvo 🥴

• Bebanomoje
    01. Prosinac 2020. 11:51

MissGraz

Girl1234

Hvala ti 💜
    Moj je hvala Bogu vec puno bolje. Ali evo, nekako smo prihvatili to i okrenuli na zezanciju, smijemo se, salimo oko toga, samo pozitiva. Pozitiva u svakom smislu. 😆 Jucer smo oboje bili napeti, nervozni i kad je meni tlak skocio shvatili smo da stvarno nije vridno toga. Cijedimo vitamine i iskoristit cemo ovo vrime skupa najbolje sto mozemo. 🤷‍♀️😇

Ovo je lijepo za pročitati, drago mi je da ti je muz bolje i da ste sve to prihvatili na taj način 😊 

01. Prosinac 2020. 11:51

Lonmi

Poslije tih cervikalnih briseva zna biti nekog krvarenja? 😬
    Mene sad cekaju, a toga se grozim, vec sam zaboravila kako to ide, jel opet ona grozna metalna sprava prvo 🥴

Misliš na papu il nešt drugo?
    Ja nisam nikad krvarila nakon papa testa. Idem bar jednom godišnje dok je sistematski.
    Nije neki užitak naravno ali je brzo gotovo, kao ovo s koronom xD
    Da, koristi ono nešt da te raširi metalno (kao za salatu :D), za papu uzme uzorak iz rodnice, to je stvarno kratko. Mene obično zapecka dok mi uzimaju onaj dublji uzorak pa gledaju čistoću il kak se to zove, nemam pojma. 
    Mene je jučer lagano zaboljelo dok mi je radila vaginalni uzv a bilo je fakat plitko i kratko. Očito sam odlučila da sam se zatvorila i gotovo je sad s prćkanjem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.