Jagodica tak sam i ja nestrpljiva i isla ga budit pa me izlupao kak se spada. Ne mogu rec da zamjeram, i ja sam cendrava dok me se probudi 😅 sad ga pustam da se javi kad njemu pase.
Drage moje, javljam se iz bolnice. U petak navečer dobila grčeve jake, koji bi formirali neku lopticu na trbuhu i ostavili me pod nadzorom. Mene je to dosta boljelo, ništa mi nisu dali ni za opuštanje ni bolove. Tek sam 14 tjedan. U subotu mi radili briseve i urinokulturu, pojačali utrogestan i uveli roidakol tablete. Naravno, nitko ništa ne govori, nalazi još nisu gotovi oni samo svi sliježu ramenima. Bebica je na zadnjem ultrazvuku bila ok, srce radi, po mjerama isto sve ok. Ne moram vam ni govoriti šta mi se sve mota po glavi i kako se osjećam, baš sam tužna i sve mi je bezveze.
Drzi se Danice, ako su bolovi prestali vjerojatno ce biti sve u redu..
Meni bebica danaa se svega 2-3 puta javila 🥺 iako sam aktivna od ranog jutra, jednu turu vesa stavila prat, drugu turu objesila, pospremala po kuhinji, odradila jogu i bas je mirna bebica 🧐 idem se sad otusirati i budem napravila masazu buse da se bebica razbudi, cudno mi ovako mirno 🤷♀️
Ajme Jagodice pa netko ni ne osjeti bebu prije 22tjedna. imas ti jos vremena i sekirancije do kraja trudnoce! Uspori malo🤗
Imas pravo, mislim da mi to samo zivci rade kao i inace prije svakog pregleda 🤯 samo znam kako je bebica inace aktivna tokom dana, pa mi bude cudno... jedva cekam pregled🙏
.
Danica - najbitnije je da srce kuca i da mjere stimaju, bolje da su te ostavili pod nadzorom, bit ce sve u redu. Uz tebe smo💞
Cure, nasoj susjedi nocas pukao vodenjak, mjesec dana ranije sad mi mama rekla. Eto koliko je vazno imat sve unaprijed slozeno i pripremljeno🥺🏥
Danice, bit će sve ok, mislim na tebe i šaljem 🤗
Lussi predivno ste napravile 😍🤩
Odspavala sam dodatno, doručak mi stoji na noćnom, jedva da sam gricnula, al bar sad ne moram juriti u kuhinju.
Danas sve u 1. brzini uz serije na hbogo
Danica drzi se draga, pisi nam, znam da nije ugodno biti u bolnici, pogotovo sad, ali bolje da su te stavili pod nadzor, u pravilu oni skoro svaku trudnicu koja dođe s bolovima ostave, drzim fige za super nalaze i da te brzo puste doma ❤️.
Znam da nista ne pricaju to i je izludujuce u bolnici.
Biti ce sve dobro 🥰.
Sada su mi javili iz poliklinike da zbog trenutne situacije treba 7-10 dana da dođu nalazi urinokulture.

Danice, drzi nam se... ❤️
Ajme kako ste me zabrinule sad s tom zaštitom.. Ja sam to htjela staviti, ali sad me stvarno strah.. A opet zao mi je da se slučajno udari o krevetić.. Nekakvu bih mu zaštitu stavila, ali onda moram smisliti nesto

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Danice, drzi nam se… ❤️
Ajme kako ste me zabrinule sad s tom zaštitom.. Ja sam to htjela staviti, ali sad me stvarno strah.. A opet zao mi je da se slučajno udari o krevetić.. Nekakvu bih mu zaštitu stavila, ali onda moram smisliti nesto
Ma nece se udariti, mozes one navlake staviti na sipke od krevetica i nemas brige 😊🥰

Cao curke, vidim da ste bas aktivne od ranog jutra, pa evo i mene 🤗 sretno svima koje idu na preglede 🤞😘
Tlak - panika, kao sto je netko napisao to je sve psiha i kak si u glavi poslozite stvari. Imala sam i sama do prije jedno 6,7 god gdje sam doslovno hiperventilirala,do jednog dana kad sam si rekla e neces vise tako, kontrola misli i polako vjezbanje mozga dan po dan evo me danas hladna kao led, tlak mi uvijek isti i kuci i kod njih u ambulanti..sve se moze, samo je bit koliko si jak sam sa sobom u glavi da to dovedes u red. Cure koje imate problema s time sve je to za ljude, ali bit ce vam punoo lakse kad se suocite s time 👍💪 drzite se.
Jagodica125 - pusti bebaca da ima svoj ritam, ozbiljno. Znam da nije ugodno kad ga ne osjetis toliko puno i da si zabrijavas svasta u glavi, ali trebas se opustiti pod hitno. I meni je prva i ako je i ne osjetim po cijeli dan znam da je sve okej jer ne zelim mislit suprotno, zene moje um je cudno..kako tijelom utjecemo na um isto tako i umom utjecemo na tijelo. Trebas se znati opustit i prepustit. Nije lako, ali vidjet ces koliko ce ti dobroga donijeti, koliko ces biti rasterecena. Dobro ja sam sad usla u tjedne gdje se vec prevrce i udara sto na sat i gdje vec znam kad spava, a kad je budna..kakav joj je ritam. Al i dok nisam toliko puno osjetila, uvijek sam si razmisljala, pa ni moj dan nije svaki isti i ne funkcioniram svaki dan jednako, pa tako ni ona. Pustim ju i znam da ce mi se javit kad ona bude htjela. Samo bez stresa.
To sto djelujem ovako pozitivno to ne znaci da i ja nemam briga, imam i oko virusa i oko milijun drugih stvari, ali si ne dopustam da me to preuzme 👍 😊
Danica85 - uzasno je citati ovako nesto, ali bar si na sigurnom i znas da imas svu potrebnu skrb i brigu. Nikada nije ugodno biti u neznanju i nemoguce je potpuno blokirati sve te silne misli, ali bit ce to sve dobro, drzite se i ne dajte se 💪😘😘
Lussi - jastucici su divni 👏🥰 svaka cast, samo ti uzivaj, ako te to veseli i opusta samo daj 👍👍
MizzGraz - naravno da drzimo fige da muz bude negativan i da sve bude okej, ali neke stvari su tu da ti na njih ne mozes utjecat, bit ce kako bude. Ne vrijedi se stresirat, kad ne mozes nista napravit. Bar ja to tako gledam. I meni je pregled iduci tj, ali Boze moj ne mogu ja znati sto ce biti do tada niti netko drugi to moze znati umjesto mene. Uvijek mantram samo pozitvno, cuvamo se, pazimo se pa sta bude 😁🤷♀️ podrska je potrebna i njima koliko i nama.

Nea 💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji