Cure,
Jako puno nas ima problema s urinarnim infekcijama vidim!
Meni je dr. obiteljske medicine rekla da mi caj od brusnice nece izljeciti infekciju kad dode u trudnoci, tako da je nisam ni uzimala. Doktorica je inace super i jako stručna.
Meni je našli ešerihiju i enterokok..
Otpila sam antibiotik pa ćemo vidjeti je li pomoglo...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Lussi - bor je super 🤩 obozavam ove masne po njemu, bas podignu. Ja cu s borom jos pricekat, al jucer sam cijelo popodne izradivala adventski kalendar s porukicama i zadacima koje cemo muz i ja skupa odradivat 😃😃 Sad mi je u planu napravit i kamin koji cu poslje Bozica smjestit u djecju sobu 😃
Ja isto pijem Francovu brusnicu i mislim da mi bas ne pomaze puno 😅
Cure, odradili smo anomaly scan! Sve je u redu, nema sumnje da je decko, sve se vidi 😂 jako je zivahan. Nisam osjetila nista a cijelo vrijeme se micao. Tako da dok me bubne jako da osjetim, radi neke zestoke akrobacije. 377grama ima, svi organi vidljivi i u redu, sisao je palac i dirao si nos. Cisti magic. Dobila sam video, hrpu slika na usb, 4d, mene je pregledala (imam cistu od 5 cm koju pratimo uz trudnocu), zatvoreno sve, cervikalni kanal 44mm. Topla preporuka za dr.Evu u poliklinici Agram. 450kn je pregled, 45 min je gledala i lovila ga..
Komentirala je da je sve super sto se kilaze tice jer sam ukupno do sad dobila 3.5kg i da me nebi slala jos mjesec dana na ogtt a mozda ni onda. Al ja cu ic 😅
Muz gleda sina na tv-u upravo. 💙
Di kupis tu brusnicu? 33kn nije puno za 100% brusnicu
ima u DMu, bio shopovima, ljekarnama, a imaš i online na encian.hr . Ako živiš u ZG, dostava iznad 100kn ti je besplatna, inače je iznad 100kn, a i imaš 6% popusta i neki poklon na prvu kupnju ako se učlaniš u njihov klub. Ja sam si kupila dva čaja i još neke zdrave hrane da dođem do 100kn hahah došlo za 2 dana, lijepo zapakirano, platila jednom pouzećem, drugi put karticom.
Baš su za vikend imali popust 30% na taj čaj, ali sad sam gledala i vidim da je prošlo :/
NevaEva koje lijepe vijesti! Baš mi je drago i čestitam vam na sinčiću!🥰🥰🥰
NevaEva koje lijepe vijesti! Baš mi je drago i čestitam vam na sinčiću!🥰🥰🥰
Hvalaaa 😍😍 tlak mi je bio 110/60.
Netko od cura je rekao da brusnica snizava tlak. Ja popijem svako jutro caj od brusnice, s njim sam zamijenila kofein u trudnoci. Imala sam upalu mjehura u 6.tj.trudnoce pa zato. Mozda usput snizava tlak? Ne znam, u svakom slucaju ne moze skodit da probate. Dakle pijem ga svako jutro, nekad i vece zadnja 4 mjeseca. :/ Encian nisam probala, ali budem. Nisam ga ni vidjela nigdje. Uzimam podravkin.
TheTina, i ja pijem Encianovu. Kupujem u ljekarni, kod nas je 40 kn, ali je 100% brusnica pa ti je sigurno učinkovitija od Franckove. 😉
NevaEva i MissGraz, super za uredne preglede, neka bebice samo rastu. 😊 NevaEva, kad je tebi sljedeći pregled da te sutra upišem na listu?
Lussi, bor je presladak, a i pasonje isto. 😊 🐕
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Di kupis tu brusnicu? 33kn nije puno za 100% brusnicu
ima u DMu, bio shopovima, ljekarnama, a imaš i online na encian.hr . Ako živiš u ZG, dostava iznad 100kn ti je besplatna, inače je iznad 100kn, a i imaš 6% popusta i neki poklon na prvu kupnju ako se učlaniš u njihov klub. Ja sam si kupila dva čaja i još neke zdrave hrane da dođem do 100kn hahah došlo za 2 dana, lijepo zapakirano, platila jednom pouzećem, drugi put karticom.
Baš su za vikend imali popust 30% na taj čaj, ali sad sam gledala i vidim da je prošlo :/
iznad 200 van zg haha
NevaEva - čestitam na deckicu i na odlicnom pregledu...sam neka tak bude i dalje 🙏🏻🥰
Ja bi isto preporucila polikliniku Agram...imam njihovu policu i svake godine obavljam sistematski kod njih, strucni su i imaju strpljenja sve objasniti 😃
Hvala Bubice i TheTina❤️
NevaEva bas mi je drago za super pregled🥰
Evana-nazalost nisam u Zg, u Krizevcima sam,ali skoknut cu do Dma ili ljekarne koji dan, negdje cu ga naci 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji