Danice, drzi nam se… ❤️
Ajme kako ste me zabrinule sad s tom zaštitom.. Ja sam to htjela staviti, ali sad me stvarno strah.. A opet zao mi je da se slučajno udari o krevetić.. Nekakvu bih mu zaštitu stavila, ali onda moram smisliti nesto
Ma nece se udariti, mozes one navlake staviti na sipke od krevetica i nemas brige 😊🥰
Cao curke, vidim da ste bas aktivne od ranog jutra, pa evo i mene 🤗 sretno svima koje idu na preglede 🤞😘
Tlak - panika, kao sto je netko napisao to je sve psiha i kak si u glavi poslozite stvari. Imala sam i sama do prije jedno 6,7 god gdje sam doslovno hiperventilirala,do jednog dana kad sam si rekla e neces vise tako, kontrola misli i polako vjezbanje mozga dan po dan evo me danas hladna kao led, tlak mi uvijek isti i kuci i kod njih u ambulanti..sve se moze, samo je bit koliko si jak sam sa sobom u glavi da to dovedes u red. Cure koje imate problema s time sve je to za ljude, ali bit ce vam punoo lakse kad se suocite s time 👍💪 drzite se.
Jagodica125 - pusti bebaca da ima svoj ritam, ozbiljno. Znam da nije ugodno kad ga ne osjetis toliko puno i da si zabrijavas svasta u glavi, ali trebas se opustiti pod hitno. I meni je prva i ako je i ne osjetim po cijeli dan znam da je sve okej jer ne zelim mislit suprotno, zene moje um je cudno..kako tijelom utjecemo na um isto tako i umom utjecemo na tijelo. Trebas se znati opustit i prepustit. Nije lako, ali vidjet ces koliko ce ti dobroga donijeti, koliko ces biti rasterecena. Dobro ja sam sad usla u tjedne gdje se vec prevrce i udara sto na sat i gdje vec znam kad spava, a kad je budna..kakav joj je ritam. Al i dok nisam toliko puno osjetila, uvijek sam si razmisljala, pa ni moj dan nije svaki isti i ne funkcioniram svaki dan jednako, pa tako ni ona. Pustim ju i znam da ce mi se javit kad ona bude htjela. Samo bez stresa.
To sto djelujem ovako pozitivno to ne znaci da i ja nemam briga, imam i oko virusa i oko milijun drugih stvari, ali si ne dopustam da me to preuzme 👍 😊
Danica85 - uzasno je citati ovako nesto, ali bar si na sigurnom i znas da imas svu potrebnu skrb i brigu. Nikada nije ugodno biti u neznanju i nemoguce je potpuno blokirati sve te silne misli, ali bit ce to sve dobro, drzite se i ne dajte se 💪😘😘
Lussi - jastucici su divni 👏🥰 svaka cast, samo ti uzivaj, ako te to veseli i opusta samo daj 👍👍
MizzGraz - naravno da drzimo fige da muz bude negativan i da sve bude okej, ali neke stvari su tu da ti na njih ne mozes utjecat, bit ce kako bude. Ne vrijedi se stresirat, kad ne mozes nista napravit. Bar ja to tako gledam. I meni je pregled iduci tj, ali Boze moj ne mogu ja znati sto ce biti do tada niti netko drugi to moze znati umjesto mene. Uvijek mantram samo pozitvno, cuvamo se, pazimo se pa sta bude 😁🤷♀️ podrska je potrebna i njima koliko i nama.
Nea 💗
Danice, drzi nam se… ❤️
Ajme kako ste me zabrinule sad s tom zaštitom.. Ja sam to htjela staviti, ali sad me stvarno strah.. A opet zao mi je da se slučajno udari o krevetić.. Nekakvu bih mu zaštitu stavila, ali onda moram smisliti nesto
Ma nece se udariti, mozes one navlake staviti na sipke od krevetica i nemas brige 😊🥰
Hmm, kakve tocno navlake? Prva mi je beba, nisam bas upućena 🙈
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Danice, drzi nam se… ❤️
Hmm, kakve tocno navlake? Prva mi je beba, nisam bas upućena 🙈
Ovo draga : https://ibb.co/dPGm2gW
I meni ti je prvo, ali dosta mojih ima klince pa pitam za savjete. Uglavnom svi se skoro plase tih jastuceka i zastita, a i ja s njima. Pogotovo prvo dijete, valjda cu cijele noci bdijeti nad njom od straha.
Curke, sretno danas na pregledima!!
Zaštite za krevet, već sam pisala, ne preporučuju se, k tome, dijete se neće ozlijedit ako se i lupi a i nikakvog propuha nema u kindri da treba stavljati paravane 😅
Moja mala dan danas spava bez jastuka jer se bojim, i nikakve tješilice nije imala za spavanje, nisam to dala u kindru.
Mene je na početku svekrva uvjerila da to treba jer propuh je 🤣 meni smetalo za kameru, voljela sam ju cijelu vidjet a kamera je stajala na ormaru i nikako nisam mogla vidjet malu s tom zaštitom kak se spada i onda sam poludila i sve skinula i preporodila se 😁
Cure, nasoj susjedi nocas pukao vodenjak, mjesec dana ranije sad mi mama rekla. Eto koliko je vazno imat sve unaprijed slozeno i pripremljeno🥺🏥
Rodila se ziva i zdrava mala Marta💞🥳🥰
Cure, evo mene opet u bolnici zbog visokog tlaka. Bio je čak 160. Bolje nego prvi put kad je bio 170 ali su me ipak poslali u bolnicu. U bolnici mi je prvo mjerenje 138, drugo 135, pa će opet mjeriti za 15 minuta. Tako da ću vam javiti ishod.
Cure, nasoj susjedi nocas pukao vodenjak, mjesec dana ranije sad mi mama rekla. Eto koliko je vazno imat sve unaprijed slozeno i pripremljeno🥺🏥
Rodila se ziva i zdrava mala Marta💞🥳🥰
Nek joj je sa srecom 🥰.
Cure kakvog ste vi raspoloženja općenito? Kod mene varira neka zivcanost i svadljivost, sve me smeta i osjecam se kao da sam stalno pod nekim stresom. Svi me nerviraju, moji roditelji zive kat iznad nas i stalno je neka buka i galama, a ja zivcana. Bas me svi nerviraju. Nezz dal je to posljedica tog mirovanja, ali bas sam svadljiva.
Ne daj se Emmie, bit ce sve ok.🙏
Ines slazem se skroz, ali nekad me te misli nadjacaju u mojim pokusajima da se skuliram, pogotovo sad kad mi hormoni divljaju. 😄 ali sta je tu je, u pravu si. 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji