Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Studeni 2020. 11:21

danica85

Drage moje, javljam se iz bolnice. U petak navečer dobila grčeve jake, koji bi formirali neku lopticu na trbuhu i ostavili me pod nadzorom. Mene je to dosta boljelo, ništa mi nisu dali ni za opuštanje ni bolove. Tek sam 14 tjedan. U subotu mi radili briseve i urinokulturu, pojačali utrogestan i uveli roidakol tablete. Naravno, nitko ništa ne govori, nalazi još nisu gotovi oni samo svi sliježu ramenima. Bebica je na zadnjem ultrazvuku bila ok, srce radi, po mjerama isto sve ok. Ne moram vam ni govoriti šta mi se sve mota po glavi i kako se osjećam, baš sam tužna i sve mi je bezveze.

Ajoj, drzi se. Tu smo, pisi, bude to brzo proslo. 💕

zabica
    30. Studeni 2020. 11:23

Lonmi

Čitala sam kao da nije dobro stavljati te zastite i jastucice u krevetic zbog opasnosti od gusenja, mame koje vec imate djecu, moze savjeti? Ja nisam nista od toga planirala stavljati makar mi je jako lijepo ili bar maknuti kad je beba nutra. Imam kolegicu s 2 djece koja isto nije nista stavljala, a nije se nitko od bebaca ni udario niti mu je bilo hladno, mozda neku blagu zastitu vec kasnije kad su bili aktivniji. Ja bi tim jastucicima ukrasila djecju sobu, ali osobno nebi u kindac stavljala.

Lonmi-stvarno mogu biti opasne, isto cu ti reci iz iskustva. Imala sam te zastite i sa prvim i sa drugim djetetom. Znala sam za opasnost od gusenja, ali moji su klinci bili u jastucima skroz dok i onaj najveci nisu prerasli-tako da se nisu mogli migoljiti i zapeti, a to mi je vise sluzilo da im ne puse hladan zrak po glavici-bili su zimske bebe.
    Poslije su bili u vrecama i imali jastucic pod glavom i jorgancic-nije bilo opasnosti od gusenja jer su tada vec bili vece bebe koje su mogle same rukama se obraniti i maknuti ako im sto smeta. Medjutim, klinac mi je uspio tu ogradicu iskoristiti kao odskocnu dasku i sa nekih 7-8 mj je stao na to i iskocio doslovno naglavacke van, na parket. Malo za reci da sam dobila slom zivaca. Srecom, nije bilo posljedica od pada i srecom nije udario u drvenu stranicu naseg kreveta koji je tu isto bio na 30-40 cm blizu..

30. Studeni 2020. 11:23

Jagodica tak sam i ja nestrpljiva i isla ga budit pa me izlupao kak se spada. Ne mogu rec da zamjeram, i ja sam cendrava dok me se probudi 😅 sad ga pustam da se javi kad njemu pase.

zabica
    30. Studeni 2020. 11:27

danica85

Drage moje, javljam se iz bolnice. U petak navečer dobila grčeve jake, koji bi formirali neku lopticu na trbuhu i ostavili me pod nadzorom. Mene je to dosta boljelo, ništa mi nisu dali ni za opuštanje ni bolove. Tek sam 14 tjedan. U subotu mi radili briseve i urinokulturu, pojačali utrogestan i uveli roidakol tablete. Naravno, nitko ništa ne govori, nalazi još nisu gotovi oni samo svi sliježu ramenima. Bebica je na zadnjem ultrazvuku bila ok, srce radi, po mjerama isto sve ok. Ne moram vam ni govoriti šta mi se sve mota po glavi i kako se osjećam, baš sam tužna i sve mi je bezveze.

Drzi se Danice, ako su bolovi prestali vjerojatno ce biti sve u redu..

Jagodica125
    30. Studeni 2020. 11:30

Lunica

Jagodica125

Meni bebica danaa se svega 2-3 puta javila 🥺 iako sam aktivna od ranog jutra, jednu turu vesa stavila prat, drugu turu objesila, pospremala po kuhinji, odradila jogu i bas je mirna bebica 🧐 idem se sad otusirati i budem napravila masazu buse da se bebica razbudi, cudno mi ovako mirno 🤷‍♀️

Ajme Jagodice pa netko ni ne osjeti bebu prije 22tjedna. imas ti jos vremena i sekirancije do kraja trudnoce! Uspori malo🤗

Imas pravo, mislim da mi to samo zivci rade kao i inace prije svakog pregleda 🤯 samo znam kako je bebica inace aktivna tokom dana, pa mi bude cudno... jedva cekam pregled🙏
    .
    Danica - najbitnije je da srce kuca i da mjere stimaju, bolje da su te ostavili pod nadzorom, bit ce sve u redu. Uz tebe smo💞

Jagodica125
    30. Studeni 2020. 11:34

Ancioo, mila, lijepi pozdrav tebi i curama!💞

Jagodica125
    30. Studeni 2020. 11:49

Cure, nasoj susjedi nocas pukao vodenjak, mjesec dana ranije sad mi mama rekla. Eto koliko je vazno imat sve unaprijed slozeno i pripremljeno🥺🏥

Petra982
    30. Studeni 2020. 11:55

Danice, bit će sve ok, mislim na tebe i šaljem 🤗
    Lussi predivno ste napravile 😍🤩
    Odspavala sam dodatno, doručak mi stoji na noćnom, jedva da sam gricnula, al bar sad ne moram juriti u kuhinju. 
    Danas sve u 1. brzini uz serije na hbogo

Lonmi
    30. Studeni 2020. 11:56

Danica drzi se draga, pisi nam, znam da nije ugodno biti u bolnici, pogotovo sad, ali bolje da su te stavili pod nadzor, u pravilu oni skoro svaku trudnicu koja dođe s bolovima ostave, drzim fige za super nalaze i da te brzo puste doma ❤️.
    Znam da nista ne pricaju to i je izludujuce u bolnici. 
    Biti ce sve dobro 🥰.

Sada su mi javili iz poliklinike da zbog trenutne situacije treba 7-10 dana da dođu nalazi urinokulture. 

Girl1234
    30. Studeni 2020. 12:17

Danice, drzi nam se... ❤️

Ajme kako ste me zabrinule sad s tom zaštitom.. Ja sam to htjela staviti, ali sad me stvarno strah.. A opet zao mi je da se slučajno udari o krevetić.. Nekakvu bih mu zaštitu stavila, ali onda moram smisliti nesto 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.