Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    30. Studeni 2020. 10:04

Jagodica125

Meni bebica danaa se svega 2-3 puta javila 🥺 iako sam aktivna od ranog jutra, jednu turu vesa stavila prat, drugu turu objesila, pospremala po kuhinji, odradila jogu i bas je mirna bebica 🧐 idem se sad otusirati i budem napravila masazu buse da se bebica razbudi, cudno mi ovako mirno 🤷‍♀️

Ajme Jagodice pa netko ni ne osjeti bebu prije 22tjedna. imas ti jos vremena i sekirancije do kraja trudnoce! Uspori malo🤗

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lonmi
    30. Studeni 2020. 10:22

Čitala sam kao da nije dobro stavljati te zastite i jastucice u krevetic zbog opasnosti od gusenja, mame koje vec imate djecu, moze savjeti? Ja nisam nista od toga planirala stavljati makar mi je jako lijepo ili bar maknuti kad je beba nutra. Imam kolegicu s 2 djece koja isto nije nista stavljala, a nije se nitko od bebaca ni udario niti mu je bilo hladno, mozda neku blagu zastitu vec kasnije kad su bili aktivniji. Ja bi tim jastucicima ukrasila djecju sobu, ali osobno nebi u kindac stavljala. 

• Bebanomoje
    30. Studeni 2020. 10:28

Jagodica125

Meni bebica danaa se svega 2-3 puta javila 🥺 iako sam aktivna od ranog jutra, jednu turu vesa stavila prat, drugu turu objesila, pospremala po kuhinji, odradila jogu i bas je mirna bebica 🧐 idem se sad otusirati i budem napravila masazu buse da se bebica razbudi, cudno mi ovako mirno 🤷‍♀️

Pusti bebu da spava 🤣 ni ja svoju nekad ne osjetim po par sati, ali to bude zato što sam ili ja u pokretu ili zato što ona spava. 

laora.
    30. Studeni 2020. 10:56

Lonmi

Čitala sam kao da nije dobro stavljati te zastite i jastucice u krevetic zbog opasnosti od gusenja, mame koje vec imate djecu, moze savjeti? Ja nisam nista od toga planirala stavljati makar mi je jako lijepo ili bar maknuti kad je beba nutra. Imam kolegicu s 2 djece koja isto nije nista stavljala, a nije se nitko od bebaca ni udario niti mu je bilo hladno, mozda neku blagu zastitu vec kasnije kad su bili aktivniji. Ja bi tim jastucicima ukrasila djecju sobu, ali osobno nebi u kindac stavljala.

Ja sam već ranije pisala da je moj malac, zbog jako nemirnog sna, uspio zapetljati u onu klasičnu ogradicu i skoro se ugušio. Ovaj put će kinderbed biti skroz prazan, eventualno ću staviti na šipke one zaštite iz dada&roco i to je to. Ja sam naučila na teži način. Na svakome je da procjeni.

laora.
    30. Studeni 2020. 10:57

Petra982

Jutro curke!
    Sretno na pregledu Jagodice i svima koje čeka pregled ovaj tjedan.
    MissGraz 🤞🤞🤞
    Mene mjehur probudio u 6, neću niti opisivati koliko me svrbilo i peckalo prilikom mokrenja i sad ne kužim jel to kakav urinoinfekt ili je to posljedica općeg kolapsa dole zbog Utrića… Danas ću se pošteno zaliti vodom i limunom (općenito premalo pijem u trudnoći jer mi pun želudac isto izaziva mučninu) i reć mužu da kupi D-manozu.
    Btw, kako sam se ustala poznati ritual, sjedni na wc i isprazni želudac u kablicu (mjehur slab užas jedan), a nemam što osim sline i neš malo kiseline. Takva sam koma da se vraćam u krevet, al prije toga bi trebalo neš pojesti, a sve mi se gadi, kao da je 12. tj opet ispočetka. Sve me strah da se ovog neću riješiti do poroda 🤦🙄
    Želim svima lijep dan!

Baš mi je žao da imaš tako ružne mučnine i povraćanja ujutro. Ja sam mislila da moje neće nikada stati. Ali sad sam hvala bogu ostala samo na tome da mi je loše kad sam gladna.

30. Studeni 2020. 11:02

TheTina

Lussi

https://ibb.co/wJNsP2z

Evo slikice,mali oblacic i zvjezdu smo same sivale
    A veliki oblak je iz konzuma
    I sad bi jos napravile par manjih zvjezdica, da je na ovu foru kako vise kraj krevetica

https://ibb.co/wr7vS2x

🤩🤩🤩🤩ajme prekrasno je. U ovo kaj ste same sivale ste stavile vatu?

Narucile smo Punjenje preko interneta, mama je vise u tome, ona siva i cizmice sad za Sv.Nikolu pa zna di i kako to ide😅

Pupetta hvala🥰 kad je sve onak malo slatko i taj osjecaj ukrasavanja jer znas da dolazii malo cudo, jooj🥰🥰

Ma stajalo to u kinderbetu ili ne, meni je taj osjecaj da nekaj radim za bebaca bas neopisiv,pa se veselim😍

danica85
    30. Studeni 2020. 11:07

Drage moje, javljam se iz bolnice. U petak navečer dobila grčeve jake, koji bi formirali neku lopticu na trbuhu i ostavili me pod nadzorom. Mene je to dosta boljelo, ništa mi nisu dali ni za opuštanje ni bolove. Tek sam 14 tjedan. U subotu mi radili briseve i urinokulturu, pojačali utrogestan i uveli roidakol tablete. Naravno, nitko ništa ne govori, nalazi još nisu gotovi oni samo svi sliježu ramenima. Bebica je na  zadnjem ultrazvuku bila ok, srce radi, po mjerama isto sve ok. Ne moram vam ni govoriti šta mi se sve mota po glavi i kako se osjećam, baš sam tužna i sve mi je bezveze. 

pupetta
    30. Studeni 2020. 11:11

anci000 🌸💞

pupetta

Petra i Lonmidrzim fige da nije nikakva bakterija u pitanju. Pijte puno vode i cajaLussi znala sam da ce biti ovako preslatkojedva cekam ukrasavati sve
    Pupetta javlja se padbranac dosla sam samo skicnuti kako ste ti i jagodica
    saljem pozdrave i uzivajte u trudnoci

Draga, saljem ti zagrljaj! 🥰❤

Baby P 03/21 💙

• MissGraz
    30. Studeni 2020. 11:14

danica85

Drage moje, javljam se iz bolnice. U petak navečer dobila grčeve jake, koji bi formirali neku lopticu na trbuhu i ostavili me pod nadzorom. Mene je to dosta boljelo, ništa mi nisu dali ni za opuštanje ni bolove. Tek sam 14 tjedan. U subotu mi radili briseve i urinokulturu, pojačali utrogestan i uveli roidakol tablete. Naravno, nitko ništa ne govori, nalazi još nisu gotovi oni samo svi sliježu ramenima. Bebica je na zadnjem ultrazvuku bila ok, srce radi, po mjerama isto sve ok. Ne moram vam ni govoriti šta mi se sve mota po glavi i kako se osjećam, baš sam tužna i sve mi je bezveze.

Jooooj 😢 nadam se da ce ti sve biti ok. Budi nam hrabra. 💜 ! Vazno da srce radi, da su mjere ok, mozda ce biti skroz nesto bezazleno. Bolje da su te ostavili pod nadzorom, tako si nekako sigurnija kad si u njihovim rukama. Drzi se i javljaj nam se 🙏🙏🙏 

30. Studeni 2020. 11:20

laora.

Lonmi

Ja sam već ranije pisala da je moj malac, zbog jako nemirnog sna, uspio zapetljati u onu klasičnu ogradicu i skoro se ugušio. Ovaj put će kinderbed biti skroz prazan, eventualno ću staviti na šipke one zaštite iz dada&roco i to je to. Ja sam naučila na teži način. Na svakome je da procjeni.

Mi smo imali medju poznanicima traumaticno iskustvo, mali se isto zapetljao s par mjeseci, nazalost je svaka pomoc prekasno stigla. 
    Vidjela sam da se ne preporuca cak do 1.godine nista ne stavljati u kinderbet. Mi odustali i od gnijezda zato. Gledali smo dokumentarac gdje su naveli statistiku vezano uz smrt novorodjencadi i rekli da se savjetuje da bebe ne spavaju s roditeljima niti da se ne stavljaju jastuci u kinderbet. Mi smo za sebe odlucili da necemo riskirat, to svaka za sebe mora vidjet..
    Ja cu ipak uzet jastucice i koristit ih za dojenje i dok se mazimo i tak. Da mu bude mekano 💙 Ne vidi se koji je sivan doma a koji kupljen, svaka cast, prekrasni su! 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.