Jel vi idete svojoj rodbini ili prijateljima kratko u posjetu? Ja nikako da odlucim dal da idem danas odnijeti poklon kumcetu ili ne. Bas me strah te korone.
Ja sam u samoprozvanom "lockdownu" vec tjednima 😒 jednostavno - dok sam bila u stanu prije radova otisla bih po najnuznije - pekara, ljekarna i pregledi kod doktora. Cak niti u setnje, tako da mi je secer bio uvijek visok, jer aktivnost je bila 0.
.
Sad kad smo kod mojih, oni me stvarno maksinalno stede. Mebe i naseg dedu. Do te mjere da danas cak nisam morala ja urin nosit, nego mi mama usput odnijel jer je morala ovak ili onak do naseg ginica koji je tam. Prvo mi bilo cudno, rekoh ne, idem ja, i onda kraljica majka "zasto bi ti isla kad ja vec moram ic😡 daj vamo taj uzorak i natrag u krevet s bebicom!". Ako moram odem do ljekarne, poste da posaljem doznake i do bankomata. Ostalo sam sve doma. Okej, bila sam kod kume, koja ima dvoje male djecice i isto je stalno doma, tako da smo pile caj skupa, ali to je to. Ako trebam na zrak odem ispred kuce ili na balkon na 10min i to je to🤷♀️
.
Meni danas tak neki blah dan 😒 em ova maglustina, em sam sanjala svakakve tragedije vezane uz sutrasnji pregled, pa sam sva zakocena, ukocena, muci me zatvor, nikakve volje, cak je i nasa ribica 🐠 mirnija. Sigurno je i bebica provirila van, vidjela maglustinu i ... okrenula se na drugu stranu, nastavlja sa spavanjem🥰😴🥱
Lonmi - posjete, mi idemo samo mojima, ostalu rodbinu ne pamtim kad sam vidjela..baku cak mislim zadnji puta u 6 mj kad smo joj bili na rockasu. Ne znam, ne bojim se ono da imam strah u kostima, ali opet nisam ni flegma. Ako mi nije sila ici ne idem, jos su sad oni svi u izolaciji, tako da idemo samo mami na rockas sutra jer znam da joj nitko nije bio. A sto se Bozica tice, nisam ni prije bila ona osoba koja ce sve redom obilazit, uvijek odemo mojima i baki, didi, a ostali ako se sjete doci nama super, ako ne jos bolje 🤦♀️🤷♀️🤣
Nea 💗
Ja samo nebi htjela da me copi to sranje, a da sam ja svjesno otisla po njega, ako me razumijete. Ili da u bolnici lezim s simptomima, a nitko ne moze kod mene, ufff jezim se od pomisli.
Obzirom na situaciju s koronom, mi smo odustali od druženja. Djeci je uskoro rođendan i mislili smo jedan dan pozvati njegove roditelje i brata s obitelji na ručak, drugi dan moje, al sve mi se čini da će to otpasti, kao i Božićni ručak kojeg smo furali u velikom stilu. Jednostavno, ne vjerujem nikome jer se nitko ne čuva. Svekar i svekrva su ispod nas i fakat pomažu oko djece, al mislim da uvedu šk online, ne bi niti s njima bila previše jer se ne paze dovoljno. Pogotovo ona, tipična penzićka koja pol dana provede u busu jer ide od dućana do dućana i hvata akcije.
Ja samo nebi htjela da me copi to sranje, a da sam ja svjesno otisla po njega, ako me razumijete. Ili da u bolnici lezim s simptomima, a nitko ne moze kod mene, ufff jezim se od pomisli.
A gle koliko god se mi cuvali, ako je sudeno uhvatit ce te i dok budes tipa bila kod gin na pregledu 🤷♀️ nema tu neke filozofije..ja sam koliko puta vec naucila da se mozes pazit koliko hoces, al ak ti je sudeno da te nesto uhvati ti to ne mozes sprijecit. Tako da ne zamaram glavu sto ce bit ako ce bit. Zato sam pokupovala stvari za ne daj Boze i to je to, cuvamo se kao i do sad i samo lagano, no stress 👍💪
Nea 💗
Gdje ste zene!
.
MissGraz ta dr.nije normalna. Tocka.
(Ja sam danas napunila 26.tt i imam +6kg, u prvoj trudnoci sam u 24.tt imala +8kg, a u drugoj, isto u 24.tt sam imala +9 kg, nisam imala gestacijski dijabetes)
Da imas duplo vise pa ti je to rekla-ok, ali ovo stvarno nije u redu...
.
Ines-super info za Pepco
.
Jagodice imas prekrasan trbuscic
.
Ja jos nisam bila na ogtt-nikako se nisam uspjela organizirati-posao/klinci/skola/auto, a moras tamo biti u 7 ujutro-mislim da idem slijedeci tjedan odmah u pon.
.
Pregled sam sada jedan prakticki preskocila zbog te prehlade i kaslja sto nisam u 24.tt uspjela izvaditi ogtt, a tada sam trebala poslije i na pregled, tako da cu sada umj. nakon 3 tj doci na pregled u razmaku od 6 tj., kada napravim ogtt onda se moram naruciti..
.
Trece tromjesecje-eto me na pragu treceg tromjesecja....od prijatelja i rodbine nitko jos ne zna, jer zbog korone se ne druzimo fizicki, a preko telefona nisam htjela nikome govoriti tako da ja jos uzivam u svojoj maloj slatkoj tajni, samo za nas, onako, iz gusta i bas mi je drago zbog toga. Za kumstvo-mi smo negdje oko mjesec dana prije poroda to rjesavali..
.
Tijelo mi je smrsavilo, ruke, noge su tanje, lice ljepse, bez podvoljka, a trbuh narastao...bas sam si super zadovoljna, nisam si debela (kao prije trudnoce) nego "lijepo oblikovana" vise su to misici nego mast, mislim da cu biti top model kad rodim
Mi ne idemo bas na druzenja, bili smo kod muzevih prosli vikend jer ih nismo vidjeli skoro dva mjeseca i sad za vikend cemo do mojih jer se s njima nismo jos duze vidjeli i to je to, nikakva velika druzenja..nije da se bas jako bojim,ali nije mi svejedno.. ne treba mi da se razbolim ni ja ni moji bliznji..
Izolirana sam tak i tak sama sa psima u kuci, muz na posao s posla jer radi u uredu i nema doticaj s ljudima bas..
I u ducan dok treba idemo, cim veci soping da smo cim duze mirni 😅 i to je pretezno to..
Za Bozic ako bude prilike (citajte ako opet ne postroze mjere 😤) budemo otisli k mojima jer je majki rodendan i to smo uvijek samo nas dvoje i moji doma, braco i seke su mlađi od mene pa nemaju pratnje za ruckom..
Pozdrav svima.
Sretno svima koji imaju preglede i sretno svima koji danas shopingiraju :)
Ima li netko mišljenje o Andy Brandy kompletu (gnijezdo za bebe, jastuk, dekica):
https://andybrandy.hr/proizvod/komplet-oblak1/
Pozdrav svima.
Sretno svima koji imaju preglede i sretno svima koji danas shopingiraju :)
Ima li netko mišljenje o Andy Brandy kompletu (gnijezdo za bebe, jastuk, dekica):
https://andybrandy.hr/proizvod/komplet-oblak1/
E njih sam i ja gledala, al sam se dvoumila, pa nasla jos dvije stranice, ostavim link ako si tko hoce pogledati.
https://m.facebook.com/profile.php?id=2081775685475189&__tn__=C-R
https://m.facebook.com/sweet.stitches.hr/
Obje stranice imaju i instagram profile, ja sam ih tamo i nasla..za sweet stitiches znam da imaju jastuke za nosenje bebe na akciji do nedjelje za 170kn, i jos sam pitala sa oblacice ogradicu set od 4 bocna + uzglavlje 340kn..poslala sam upit i e&m decoru ali nisu jos odg
Nea 💗
Tijelo mi je smrsavilo, ruke, noge su tanje, lice ljepse, bez podvoljka, a trbuh narastao…bas sam si super zadovoljna, nisam si debela (kao prije trudnoce) nego "lijepo oblikovana"vise su to misici nego mast, mislim da cu biti top model kad rodim
TOP! Mislim da je najvažnije u cijeloj priči kak se mi osjećamo i da baš nije pretjerano s nečim (7kg nije 30 i gotovo). Ja se tu i tamo osjećam veliko, imam samo te 4 kg više a trbuh dominantno strši, ali zaboravim dok muž prođe kraj mene i lupi me po guzi Veli i da blistam al to je krema jer mi je koža dost suha. Nema on pojma
Sortiraj odgovore
Najstariji