Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    27. Studeni 2020. 10:32

baMAMA, nisam nit mi je tko spominjao cervikometriju.. 
    Jao koja slatka robica 🥰🥰🥰🥰
    Ma dobit cemo svi ksd tad tu j** koronu.
    Eno moja mama se full pazi i mora u sobotu na testiranje jer razvija simptome, zatvorili im cijelu firmu.
    Ja cu se samoinicijativno izolirati. I ovako sam izolirana i idem nekud ako bas moram. Ne da mi se zezat s tim, ljudi se ne paze
    Ja sam tjedan dana prije poroda proslog dobila gripu. Na Merkuru su mi rekli nek pijem caj i med i limun 🙂 pitala sam naglaseno ima li straha za bebu i napomenuli su da nema baš nikakvog straha. Srecom proslo je do poroda pa sam mogla normalno roditi haha

27. Studeni 2020. 10:35

Wow ovo za kinderbet je tak lijepooooo! Ja mislim da ću ovo s krunom uzet 

Petra982
    27. Studeni 2020. 10:39

Simpatičan set Andy Brandy. Nisam se s tim susretala do sada. 

27. Studeni 2020. 10:40

https://ibb.co/nb1mX1G

Ja sam ovdje nasla jastuk za nosenje po 100 kn,tak da pikiram tu uzeti🥰

Petra982
    27. Studeni 2020. 10:49

Ja imam taj puntinić otprije, al ga nikad nisam koristila. 

zabica
    27. Studeni 2020. 10:50

NevaEva

zabic

Tijelo mi je smrsavilo, ruke, noge su tanje, lice ljepse, bez podvoljka, a trbuh narastao…bas sam si super zadovoljna, nisam si debela (kao prije trudnoce) nego "lijepo oblikovana"vise su to misici nego mast, mislim da cu biti top model kad rodim

TOP! Mislim da je najvažnije u cijeloj priči kak se mi osjećamo i da baš nije pretjerano s nečim (7kg nije 30 i gotovo). Ja se tu i tamo osjećam veliko, imam samo te 4 kg više a trbuh dominantno strši, ali zaboravim dok muž prođe kraj mene i lupi me po guziVeli i da blistam al to je krema jer mi je koža dost suha. Nema on pojma

Hahaha muz nema pojma da je krema hahaha bas si me nasmijala do suza

pupetta
    27. Studeni 2020. 10:53

Jutro, drage trudnice! 
    Kilaza - ne znam sto pametno nadodati osim da je to iznimno individualna stvar. Opet vecina ginekologa vodi svoju politiku. Meni je najbitnije da beba dobro napreduje i papa, trudim se jesti zdravo, ali isto tako svaki dan pojedem neku cokoladicu. Ne zelim se previse udebljati cisto iz razloga sto ce mi biti lakse roditi. Glavno da se osjećate dobro u svojoj kozi i da je beba dobro 
    Shopping - ne znam za vas, ali ja sam se bome istrosila na ovim BF popustima. Obavila sam vecu kupnju u Babycenter, H&M, Next, Asos. Vecina ze bebu, nesto za mamu i pokoji bozicni poklon za bliznje ❤
    Andy brandy - nemam iskustva, ali vidim da su generalno ljudi zadovoljni. Mene su obavijestili da cu dobiti takav kompletic za babinje tako da sam izabrala dezen koji mi se svida. Znam da su dobri i Sweet stitches, a i Dada & Rocco, samo su njima mrvu jace cifre. Iako, imaju i onu trenutno popuste pa sad treba vidjeti 

Baby P 03/21 💙

pupetta
    27. Studeni 2020. 10:58

Ines

Lonmi

Ja samo nebi htjela da me copi to sranje, a da sam ja svjesno otisla po njega, ako me razumijete. Ili da u bolnici lezim s simptomima, a nitko ne moze kod mene, ufff jezim se od pomisli.

A gle koliko god se mi cuvali, ako je sudeno uhvatit ce te i dok budes tipa bila kod gin na pregledu 🤷‍♀️ nema tu neke filozofije..ja sam koliko puta vec naucila da se mozes pazit koliko hoces, al ak ti je sudeno da te nesto uhvati ti to ne mozes sprijecit. Tako da ne zamaram glavu sto ce bit ako ce bit. Zato sam pokupovala stvari za ne daj Boze i to je to, cuvamo se kao i do sad i samo lagano, no stress 👍💪

Potpisujem! Isto tako i ja razmisljam. Ja sam u Dalmaciji pa je kod nas situacija ipak pogodnija nego u Zagrebu. Ali svejedno, pazim se koliko mogu, ali se redovito setam i druzim se s rodbinom i par prijateljica, ali smo uvijek na otvorenome i nemamo bliski kontakt.  Meni je muz vec prebolio koronu i nisam je tada pokupila (iako smo bili u IZNIMNO bliskom kontaktu jer nismo znali na pocetku ), tako da se nadam da necu ni dalje. Samo polako i oprezno, ali dozvolite sebi setnju u prirodi i izadite tu i tamo, psiha i hormoni ce se inace poceti igrati s vama.

Baby P 03/21 💙

Lonmi
    27. Studeni 2020. 11:05

pupetta

Ines

Lonmi

Ja samo nebi htjela da me copi to sranje, a da sam ja svjesno otisla po njega, ako me razumijete. Ili da u bolnici lezim s simptomima, a nitko ne moze kod mene, ufff jezim se od pomisli.

A gle koliko god se mi cuvali, ako je sudeno uhvatit ce te i dok budes tipa bila kod gin na pregledu 🤷‍♀️ nema tu neke filozofije..ja sam koliko puta vec naucila da se mozes pazit koliko hoces, al ak ti je sudeno da te nesto uhvati ti to ne mozes sprijecit. Tako da ne zamaram glavu sto ce bit ako ce bit. Zato sam pokupovala stvari za ne daj Boze i to je to, cuvamo se kao i do sad i samo lagano, no stress 👍💪

Potpisujem! Isto tako i ja razmisljam. Ja sam u Dalmaciji pa je kod nas situacija ipak pogodnija nego u Zagrebu. Ali svejedno, pazim se koliko mogu, ali se redovito setam i druzim se s rodbinom i par prijateljica, ali smo uvijek na otvorenome i nemamo bliski kontakt.Meni je muz vec prebolio koronu i nisam je tada pokupila (iako smo bili u IZNIMNO bliskom kontaktu jer nismo znali na pocetku), tako da se nadam da necu ni dalje. Samo polako i oprezno, ali dozvolite sebi setnju u prirodi i izadite tu i tamo, psiha i hormoni ce se inace poceti igrati s vama.

Sa mnom se psiha vec igra jer lezim vec 3 tj 🥴. Ovaj danasnji izlazak bi trebao biti u kuci, ne mozemo na otvorenom, tesko mi je jesti i piti s maskom jedino 🤣. 

pupetta
    27. Studeni 2020. 11:07

Lonmi

pupetta

Ines

Lonmi

Potpisujem! Isto tako i ja razmisljam. Ja sam u Dalmaciji pa je kod nas situacija ipak pogodnija nego u Zagrebu. Ali svejedno, pazim se koliko mogu, ali se redovito setam i druzim se s rodbinom i par prijateljica, ali smo uvijek na otvorenome i nemamo bliski kontakt.Meni je muz vec prebolio koronu i nisam je tada pokupila (iako smo bili u IZNIMNO bliskom kontaktu jer nismo znali na pocetku), tako da se nadam da necu ni dalje. Samo polako i oprezno, ali dozvolite sebi setnju u prirodi i izadite tu i tamo, psiha i hormoni ce se inace poceti igrati s vama.

Sa mnom se psiha vec igra jer lezim vec 3 tj 🥴. Ovaj danasnji izlazak bi trebao biti u kuci, ne mozemo na otvorenom, tesko mi je jesti i piti s maskom jedino 🤣.

A znam, mogu misliti. Izdrzi jos malo zbog svoje mrvice, sve ce to doci na svoje ❤ Odmaraj i uzivaj u toplom kakau, keksicima i bozicnim filmovima  

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.