Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    26. Studeni 2020. 08:57

Jutro cure,evo tek toliko da se javim..nemaam nista posebno za napisati..bebica se pomalo pocela javljati🥰..
    sretno tko je napregledu danas,a ti Bubice hrabro kod  zubara🤗

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

zabica
    26. Studeni 2020. 09:27

Ines tako sam i ja neki dan krenula polako od higijene i ljekarne (ne daj Boze da ranije moram u bolnicu-da imam svoju torbu spremnu), a u 01.mj cu raspakiravati i prati robicu koju vec imam od prije pa jos ako sto bude trebalo, kupiti cu tada. Ove velike stvari sve vec imam, a kolica necu kupovati do ljeta. Veljacu si ostavljam za uzivanje i cekanje bebe, planiram od 01.02. na trudnicki pa cu onda biti stalno doma, a s muzem i klincima cu skupa sve spremati za bebu.  Ove hig.potrepstine i ljekarnu cu sada sve nabavljati sama jer kao sto ja ne volim ici kupovati pivo, a muz higijenske uloske/tampone (iako to odradimo jedno drugom, ali bolje volimo da ne moramo), tako i ovo nije bas nesto napeto za njega.

zabica
    26. Studeni 2020. 09:28

Ines tako sam i ja neki dan krenula polako od higijene i ljekarne (ne daj Boze da ranije moram u bolnicu-da imam svoju torbu spremnu), a u 01.mj cu raspakiravati i prati robicu koju vec imam od prije pa jos ako sto bude trebalo, kupiti cu tada. Ove velike stvari sve vec imam, a kolica necu kupovati do ljeta. Veljacu si ostavljam za uzivanje i cekanje bebe, planiram od 01.02. na trudnicki pa cu onda biti stalno doma, a s muzem i klincima cu skupa sve spremati za bebu.  Ove hig.potrepstine i ljekarnu cu sada sve nabavljati sama jer kao sto ja ne volim ici kupovati pivo, a muz higijenske uloske/tampone (iako to odradimo jedno drugom, ali bolje volimo da ne moramo), tako i ovo nije bas nesto napeto za njega.

kety992
    26. Studeni 2020. 10:54

Lonmi

Inace tocno znam di se nalazi beba kad ju slusam s baby watcherom danas sam ju mozda 20 min tražila i to cujem otkucaje pa nestanu, pa opet malo pa nestanu i jos se 5 put vratim na isto mjesto i nema vise. Jel to do bebinog okretanja mozda ili se watcher gubi? Kako je kod vas koje koristite?

Tak je i kod nas...nadem...slusam 10sek i samo nestane...vjerojatno akrobacije 😅🤩 vrati se opet nakon nekog vremena al bitno mi je da se cujemo 🥰 i mojim klincima se svida...oni bi svakih 5 min slusali bebu ❤

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Jagodica125
    26. Studeni 2020. 10:55

Dobro jutro, curke! Jako mi se svidja ova ideja sa kupovanjem higijenskih potrepstina i onoga najbitnijega pvo, za slucaj da moramo u bolnicu ranije, uopce nisam razmisljala do sad o tome 🤦‍♀️
    .
    Ja zelim citav 3. mjesec provest doma u miru i opustanju. Koliko god se nastojim cuvati ove korone, budem lagano krenula u nabavu od ovog vikenda i sljedeceg tjedna⏰
    .
    Sretno svima na pregledima🥰

Lonmi
    26. Studeni 2020. 11:03

kety992

Lonmi

Inace tocno znam di se nalazi beba kad ju slusam s baby watcherom danas sam ju mozda 20 min tražila i to cujem otkucaje pa nestanu, pa opet malo pa nestanu i jos se 5 put vratim na isto mjesto i nema vise. Jel to do bebinog okretanja mozda ili se watcher gubi? Kako je kod vas koje koristite?

Tak je i kod nas…nadem…slusam 10sek i samo nestane…vjerojatno akrobacije 😅🤩 vrati se opet nakon nekog vremena al bitno mi je da se cujemo 🥰 i mojim klincima se svida…oni bi svakih 5 min slusali bebu ❤

I ja bi ko tvoja djeca, svakih 5 min 🤣😂. Toliko mi je to lijepo i opustajuce. Daa i ja mislim akrobacije, nezz sta drugo, ali ipak ima doze straha kad ju nebrem nac, bas mi je rekao muz kad smo kupovali : '' Desiti ce se situacija da ne cujes i poludjeti ces '' 😂, i tako tocno je.
    16. je tjedan pa molim Boga da se javi malena koji put, uopce ne mogu zamisliti taj osjecaj 🙏

zabica
    26. Studeni 2020. 11:08

Jagodica125

Dobro jutro, curke! Jako mi se svidja ova ideja sa kupovanjem higijenskih potrepstina i onoga najbitnijega pvo, za slucaj da moramo u bolnicu ranije, uopce nisam razmisljala do sad o tome 🤦‍♀️
    .
    Ja zelim citav 3. mjesec provest doma u miru i opustanju. Koliko god se nastojim cuvati ove korone, budem lagano krenula u nabavu od ovog vikenda i sljedeceg tjedna⏰
    .
    Sretno svima na pregledima🥰

Da Jagodice, tako sam ja soping otvorila s kupovinom ogrtaca, papuca i spavacica na kopcanje.. nastavila sa uloscima i mrezastim gacicama..

Sada uzivam u frizerskom, otisla sam se obojati pa osisati vrhove i tako..ako ih opet zatvore da sam sredjena macka

J3ll3na
    26. Studeni 2020. 11:25

Curke, meni upravo stigla kolica🤗😍 dakle, doletila sam s posla kuci da ih preuzmem i vec sam ih sastavila i prekrasna su🤗 nasa prva kupnja za bebicu, weeee❤️ nevjerojatno koliko brzo su dostavili, prekjucer sam ih narucila.. Kak sad natrag na posao 😪

J3ll3na
    26. Studeni 2020. 11:28

To su tako male radosti te pripreme za docek bebice, moram priznati da sam zaboravila taj osjecaj, davno sam rodila curku.. Postala sam bas zanesena svim i jedva cekam da nam se bebac pridruzi u nas mali kaos😁💙 uzivajte zene, pogotovo vi koje ste na porodiljnim.. Ja nisam do sas imala osjecaj da nam dolazi beba, radim i zavrsavam neke stvari na poslu solu pa mi je koma.. Al iza NG sve 4 u zrak i uzuvanje na maximum 😉🤗

26. Studeni 2020. 11:31

J3ll3na

Hvala na odgovoru! A racuna li se pod staz ugovor o djelu? bila sam dosta preko takvog ugovora radila pa bih s time imala staz..

Ne, samo ugovor o radu.

Deleted user Cure su ti dobro rekle iznose, al to ti se odnosi na kompikacije, porodiljna naknada bi trebala biti veća jer mislim da za nezaposlene iznosi 2000nešto kn, imaš na njihovim stranicama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI