Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kiki989
    25. Studeni 2020. 20:05

Cure hvala puno na savjetima... poslusala sam vas, odradila jutros 2 sata i doma u lezecem polozaju odradila ostatak dana..  pripazit cu se malo, otvorit cu komplikacije cim prije... 

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

Elly94
    25. Studeni 2020. 20:34

Dora2021

Lussi

Curke,nesto me boli na lijevoj strani, onak ne znam kak opisati..ne stalno al lagano..
    Pripisala sam to jer sam jucer dosta cistila po kuci i saginjala se.. ili sam se mozda nahladila po ovom vremenu, izadem s pesekima na 10ak minuta van svako malo da obave sta imaju i nazad u kucu..🤷🏼‍♀️ samo ne smijem guglat jer budem gotova 😅
    Prosli tj me isto tak malo bolilo pa je doktor rekao da je to normalno jer se tjelo prilagodava a i lezim puno na lijevoj strani, pa nisam bas obracala puno pozornost

Mene je tak stalno na desnoj, do 19-tog tjedna, onda je stalo… Sad me sve rastura u 22-gom 😂😂😂😂😂😂 sve ti to normalno…. Cak sam i pritisak imala dole, radila urinokulturu, na kraju mala zaglavila glavu dole, dok se nije opet okrenula 😂😂😂😂

Kad smo kod rasturanja. Ja imam osjecaj koda imam 300 godina. Kicna me boli.. Bokovi me bole.. Jedva hodam a tek sam 23 tjedan. Kaj bu bilo kasnije... Bum se ko lopta koturala 🙈🙈🙈😂

Sunflower! 🌻
    25. Studeni 2020. 20:50

Evo i mi danas odradili pregled, sve je skolski, doktor je potvrdio da je curka pa mozete dodati na listu kod aljedeceg azuriranja 😊
    Zbog ureaplazme smo radili kontrolni bris, prstima je pogledao jesam li zatvorena i onda ultrazvuk preko trbuha gdje je takoder gledao jel sve zatvoreno. Sljedeci pregled 21.12.. 
    Ja sam oba puta rodila u Vinogradskoj i jako sam zadovoljna, osoblje na odjelu i na samom porodu je bilo oodlicno, sestre stvarno susretljive oko pomoci sa dojenjem i objasnjavanjem svega i svacega po stoti put 👌🏼👌🏼👌🏼
    Kuma mi je prije tjedan dana rodila na Sv. Duhu i kaze da je sve bilo ok, osim sto su samo rijetke sestre raspolozene za pomoc kod dojenja, kaze da vecinom preko one stvari stave dijete na sisu i odu 🤷🏼‍♀️
    Za ostale bolnice nisam cula nista od bliskih tako da ne znam...
    A sto se procedure za Vinogradsku, oko 36. tjedna se krece u njihovu trudnicku ambulantu, u pravilu jednom tjedno na pregled. Prije toga se treba naruciti preko maila i dobije se termin s datumom. I onda dodes i cekas sat-dva-tri da dodes na red za pregled od 3-4min 😂 eventualno se jos ide i na ctg, a kad krene porod dolazi se tamo. Ne znam kako je sada s tim cekanjem obzirom na Covid, znam samo da je to bilo bas zamorno prije, al kaj ces... ja bi obicno uzela neku knjigu, pecivo, vodu i cekanje 😅

MareiKate
    25. Studeni 2020. 20:54

Ja sam rodila 2019. na SD, i opet bih tamo da se nisam preselila na skroz drugi kraj grada. Još nisam prekrižila skroz ali mislim da ću morat jer mi je bio brz porod, vjerujem da će drugi biti još brži pa da ne radim po putu 🤣
    Inače, bilo mi je ok, porodila me igrom slučaja divna doktorica, babica mi se nije svidjela, mlada, emaptična, nije se predstavila, stalno mi je govorila "mila" a uopće nije zvučala milo već nadrkano 🤣 naišla doktorica koja je bila dežurna i ja ju dozvala da ju upoznam s mužem jer mi je na pregledima u trudničkoj bila jako draga i ona je ostala samnom cijelo vrijeme na kraju ❤️ ne vjerujem da bi opet bila te sreće da rađam tamo ali ona mi je ostavila sve nekako u lijepom sjećanju. Ja sam stvarno brzo rodila, preskočila predrađaonu a u rađaoni bila cca 3 sata pa nemam možda neki dublji dojam o svemu. Rađaona je nova, ugodna, imaju kisik kojim si možeš malo pomoći ako ne želiš epiduralnu. Sobe ok, kupaone uređene, jedna soba 3 kreveta, dijele jednu kupaonu. Sestre za rodilje ok, za bebe isto više manje... Generalno nemam zamjeri osim na babicu koja mi nije sjela (možda je do mene bilo). Gužve u trudničkoj kao i svugdje, pola dana provedeš čekajući pregled. Sestre u trudničkoj predivne a doktori, kako koji, kao i svugdje, meni samo jedan nije uopće sjeo, ostali ok...

MareiKate
    25. Studeni 2020. 20:57

Mozak mi ne radi, babica nije bila empatična već suprotno 🤣

Jagodica125
    25. Studeni 2020. 21:10

Cure, ja upravo javila decku da ne mogu doc na sahranu sutra, na samu pomisao te tuge, zalosti i onoga svega sto ide uz to imam osijecaj da ce mi sad pozlit, a kamoli da sam tamo 😔
    .
    Rekla sam mu da mi je zao, da mu zelim biti potpora, ali strah me da mi je pozlije. 

Lonmi
    25. Studeni 2020. 21:16

Bolovi... Uopce ne spominjite 🥴🤣, mene ko da netko nozem pika oko lijevog jajnika pa oko desnog, ali meni je ovo ocito tjedan kad me sve rastura 😬.
    Ja svaki drugi dan slusam na baby watcher, on navodno nije sretan? Super mi je cuti otkucaje, veseli me to 🥰
    Jagodice i ja nedavno nisam isla na sprovod, tesko mi je to, a necu se uzrujavati zbog bebice. Trudna si i ne moras se nikome opravdavati samo pazi na sebe ❤️

Valkris
    25. Studeni 2020. 21:25

Cestitke na dobrim pregledima 😁
    NevaEva nek si se ti najela 😊😊
    Jagodice.. Mislim da si dobro odlučila sto ne ides, prestresno je.. Bebica je na prvom mjestu..
    .... 
    Ja sam operirana par puta i hospitalizirana u Petrovoj i za odjel ginekologije imam samo riječi hvale kao i za doktore,ali ne znam kako je u rađaoni i na odjelu babinjaca jer sam išla roditi u Merkur. Petrova me je podsjecala na sve "ruzno" što sam prolazila.

Iskustvo s Merkurom nazalost nije najpozitivnije i sad ciljam Vinogradsku ili sv. Duh.

Jel znate jel ima koja bolnica osim Vinogradske onaj francuski rez? Okomiti kao, ne vodoravni i navodno se zene jako brzo oporave

• Bebanomoje
    25. Studeni 2020. 21:46

Lonmi, meni je gin rekla da oko 16og tjedna mogu očekivati najviše zatezanja i bolova dole, jer se tad sve više rasteže i namjesta dole. Iskreno ja nisam tada osjetila nista vise nego inače, zapravo nakon 20og tj me počelo jače boliti pa eto ako će te to malo utješiti... 😊

Što se tiče Sv.Duha, ja znam 3 cure koje su rodile ove god tamo i nemaju zamjerke. 

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI