Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Studeni 2020. 08:52

Kaj se tice kume, moja najbolja frendica je prolazila samnom testove i sve i rekla je 'ti kad budes trudna, ja sam kuma, ne zanima me'
    S obzirom da smo si jako dobri s njom, odma smo se slozili da je ona kuma tako da ona to vec zna, nismo morali posebno pitati..
    Dok je test bio pozitivan,samo sam joj poslala sliku i napisala, cestitam kuma❤️

27. Studeni 2020. 09:05

Sjecam se da je bilo pitanje o bolnicama i iskustvima kud roditi, ne znam jeste u ovoj grupi, moze se i anonimno postaviti pitanje, a i zene cesto pisu pa eto 🥰 sve nas vise ima😍

https://ibb.co/yXG7CnC

27. Studeni 2020. 09:06

Sjecam se da je bilo pitanje o bolnicama i iskustvima kud roditi, ne znam jeste u ovoj grupi, moze se i anonimno postaviti pitanje, a i zene cesto pisu pa eto 🥰 sve nas vise ima😍
    https://ibb.co/yXG7CnC

Lonmi
    27. Studeni 2020. 09:18

Petra982

Jutro!
    Dok sam sve pročitala, zaboravih kome se što dogodilo osim Miss Graz, eto ostadoh i ja otvorenih usta zbog komentara gin. Ja sam u prvoj trudnoći dobila 17, u drugoj 9kg. Sad imam više kg nego kad sam išla rađat sina. Moja gin je bila draga pa je rekla da sam jača i da ako mogu izbaciti neke namirnice, ok, ako ne, opet ok. Sa kg trenutno stojim jer sam zbog povraćanja dosta otišla dole.
    Čestitam na urednim pregledima i sretno tko danas ide. Bravo za shoppinge, ja se premišljam dal' do Pepca po neke stvarčice, sutra u planu dječje rukotvorine, Adventski vijenac itd. Od Utrića mi je dole totalni kaos, pecka, svrbi, taj iscjedak u ogromnim količinama, tako da i ja gaće stalno mjenjam. No jutros sam primjetila smečkastu končastu nit i lagano smečkast iscjedak pa sam se prepala da sam možda pretjerala s tim mojim čačkanjem po kući i gledanjem kutija. A i klinci su me jučer stali zafrkavati, neposluh na n pa me to prilično naljutilo. Tako da sad ne znam nit sama ići ili ne. Jučer sam dosta kupila na Zari pa bi bilo dobro i malo stat na loptu.

Polako samo draga, zbog tih koncastih niti ja lezim vec 3 tj, mozda se previse saginjes ili si podizala te kutije, ili se jednostavno pojavilo samo od sebe, ali svejedno odmaraj vise. Sad si sredila robicu i nesto od dopinga i mozes bar 2 mj ljenčariti 😋.
    Jagodice krasan trbuscic i divne su robice koje ste kupile, preslatke male carapice 🥰
    Jel vi idete svojoj rodbini ili prijateljima kratko u posjetu? Ja nikako da odlucim dal da idem danas odnijeti poklon kumcetu ili ne. Bas me strah te korone. 

Lonmi
    27. Studeni 2020. 09:20

Sad cu svaki dan cekati dal ce mi se ribica pojaviti u trbuhu u 16.tjednu. Tak sam nestrpljiva 🙃

27. Studeni 2020. 09:24

Mi nismo kod nikoga bili :( sad ćemo za Božić uz to da svi imaju maske i to na kratko, ove godine otpada božični obiteljski ručak, samo nas dvoje.. jako tužno i deprimirajuće sve skupa. A kad se uđe u zadnje tromjesečne preporučaju iz WHO da se trudnice izoliraju. Opasno je dobit i gripu u zadnja 3 mjeseca valjda.. 

Lonmi
    27. Studeni 2020. 09:28

NevaEva

Mi nismo kod nikoga bili :( sad ćemo za Božić uz to da svi imaju maske i to na kratko, ove godine otpada božični obiteljski ručak, samo nas dvoje.. jako tužno i deprimirajuće sve skupa. A kad se uđe u zadnje tromjesečne preporučaju iz WHO da se trudnice izoliraju. Opasno je dobit i gripu u zadnja 3 mjeseca valjda..

Bas sam jadna od toga svega, curica sva u suzama da necu doci, a ja se stvarno bojim. Meni ti cak ni ta maska ne daje sigurnost 😔
    Znas koliko bi se rado malo podruzila, a s druge strane se ne usudim. 

• MissGraz
    27. Studeni 2020. 09:29

Lussi

Jagodice predivan trbuscic,samo odmarajte🥰

Ines svida mi se oblekica,sve je tako slaatko i malo😍😍 jooj divnoo bas🤗🥰😍

Meni je doktor rekao samo da pokusam manje krusnog i cim manje slatkog,ali opet ne da si zabranim pol toga jer nije ni to dobro, ja sam na nuli,jer sam jednu izgubila kg i sad ju vratila 🤷🏼‍♀️ ali inace imam dosta kg pa i za moje i bebino dobro nije okej da natucem ko zna koliko kg.. iako sve ce to otici dolje i bitno da smo mi okej i da se beba razvija
    Gledala sam lc waikiki ali vise nema hrvatske stranice ili meni nece izbaciti🙄

Ja sam bila u trgovini. Sad sam isto isla pogledat na net kad si ti napisala, cini mi se da nema hr verzija. A i nemaju neke stvari sta sam vidila u trgovini kod nas na ovoj uk stranici. 

• Dora2021
    27. Studeni 2020. 09:30

Petra982

Jutro!
    Dok sam sve pročitala, zaboravih kome se što dogodilo osim Miss Graz, eto ostadoh i ja otvorenih usta zbog komentara gin. Ja sam u prvoj trudnoći dobila 17, u drugoj 9kg. Sad imam više kg nego kad sam išla rađat sina. Moja gin je bila draga pa je rekla da sam jača i da ako mogu izbaciti neke namirnice, ok, ako ne, opet ok. Sa kg trenutno stojim jer sam zbog povraćanja dosta otišla dole.
    Čestitam na urednim pregledima i sretno tko danas ide. Bravo za shoppinge, ja se premišljam dal' do Pepca po neke stvarčice, sutra u planu dječje rukotvorine, Adventski vijenac itd. Od Utrića mi je dole totalni kaos, pecka, svrbi, taj iscjedak u ogromnim količinama, tako da i ja gaće stalno mjenjam. No jutros sam primjetila smečkastu končastu nit i lagano smečkast iscjedak pa sam se prepala da sam možda pretjerala s tim mojim čačkanjem po kući i gledanjem kutija. A i klinci su me jučer stali zafrkavati, neposluh na n pa me to prilično naljutilo. Tako da sad ne znam nit sama ići ili ne. Jučer sam dosta kupila na Zari pa bi bilo dobro i malo stat na loptu.

Ja sam od utica imala kaos dole isto, cak i dvije ranice koje su nestale cim sam ih oralno pocela uzimat i vec 2 mj ih tak uzimam i dole mi je super od tada... Pitaj Dr. dal smijes ih uzet oralno jer da ti smetaju... 

Ines
    27. Studeni 2020. 09:32

Jutro curke, sretno svima koji imaju danas preglede 🤗
    Kod nas je uzasna magla i bas je neki dan 🙄 ali dobro je svejedno danas nikuda, posudila si nove knjigice u knjiznici, pa cemo si ispunit dan. A i valjalo bi malo skicnuti da li se ima sto dobroga narucit preko interneta na akciji 🤔 vidjet cemo. 
    Kuma - mi isto znamo koga cemo, ali jos nismo pitali, vjerujem da ce biti nesto za Bozic kao iznenadenje u vidu poklona ili tako nesto 🤭🥰
    Kilaza - ja sam u trudnocu usla sa 58kg na svojih visokih 175cm, tako da da spadam u onu kategoriju mrsavih..medutim do 17tj nisam nista dobivala, e onda je na tom pregledu bila prva +0,5 kg i vec na drugom sa 21 sam bila +4,5kg i sad na zadnjem pregledu sa 25tj +3kg sto je ukupno 8kg od pocetka trudnoce, 66kg nije nista na moju visinu, ubiti to je cak neka kilaza koju sam uvijek htjela imati, ali kao sto je jacim, debljim ljudima tesko smanjit kile tako je meni bilo tesko udebljat se, eto do sad 🤣 i evo bas se sad vagala 66,5 kg imam, znaci na taste, praznog mjehura u spavacici (da jos se valjam po krevetu 🤭🤷‍♀️) mada me moja gin kada sam joj dosla sa tih +4,5kg upozorila da malo stanem na loptu jer ako nastavim tim tempom puno bi dobila, sto se slazem s njom, ono kao samo da pripazim malo na prehranu itd..mada jedem sve kao i do sada osim sto sam regulirala slatko, pojedem rebro, dva cokolade, a ne cijelu ko sto sam znala 🤦‍♀️ i zadnji puta mi nije nista rekla na +3 kg samo da do iduceg puta sto je za tjedan i pol da pokusam dobit samo 2kg, sto za sada po ovome sto vidim na vagi dobro ide..cak mislim da je kod mene onaj sistem da su kile sad malo stale, tako je i mami bilo sa mnom, kaze ja sam s tobom dobila ukupno 9kg s tim da sam u zadnja dva mj dobila samo 2,3 kg..tako da moze bit da je i kod mene takav slucaj. U svakom pogledu mene je gin upozorila vise zbog secera jer sam na prvom vadenju na pocetku trudnoce imala 5,04 pa sam bila ono "potencijalni kandidat" za gestacijski dijabetes mada se i vodim kao da jesam iako mi je secer sad na ogtt bio skroz uredu. Tako da ne znam, slazem se da ima svakakvih doktora i situacija, ali opet ne znam uvijek se vodim onime sto mi tijelo govori. Znaci ako mi se jedan dan ful jede slatko posjest cu, ali cu druge dane malo pripazit 🤷‍♀️ na kraju krajeva bit ce lakse poslije skinut te kg kad ih je manje. Bitno da je beba zdrava i zadovoljna 👍 

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.