Divne stvarcice za tvoju curku, Ines😍 jedva cekam da i ja krenem u kupovninu 🤗 da, slazem se, ovi Pepco setovi su ponovljni, a predivan je uzorak 🥰
.
Ninnach - hmmmm, dobro pitanje 🤔 ja cekam sutra prvo da ako je moguce saznam spol, jer smo se dragi i ja dogovorili da ako je curka ja biram, ako je decko on 🤗
.
Pocela danas sa ovim limun sa toplom vodom nataste za sve bestije u urinotraktu🍋 urodit ce sterilnim urinokulturama u buducnosti 🤞🦸♀️
.
Sretno svima na pregledima danas🤞🥰
Ines, odlica shopping.
Ja imam skoro sve od prve cure, kupit cu kapicu i kompletic za izaci sebi ga gust i to je to. I nova kolica.
MissGraz, moram reagirati. Ja sam se isto tako debljala u prvoj trudnoci, dobila sam 12 kg, inace sam optimalne tezine (mozda na mrsaviju stranu) i iz bolnice sam izasla s 3 kg vise nego sam zatrudnila. Od dojenja sam toliko smrsavila da sam sebi izgledala grozno, ne da nisam razmisljala o gubitku kila nego obratno. Tako da se stvaaarno ne bediras.
Pusa svima drugim mamama i bebama. Ja cu se isto pokuzati naruciti na rebro na fetalni eho. Isla sam i u prvoj i bas nekako smiri taj pregled. Trebao bi biti standard u trudnoci ali u hr ima premalo.doktora koji se time bave...
Sto se tice ova dva seta po 3 bodica ful se isplati jer je set 35kn, Pepco.
https://ibb.co/LhgSksQ
https://ibb.co/nPK62pk
Ines, sve je preslatko 🥰
I ja ću ovaj vikend malo u šoping sa mužem, vjer prvo kolica pa ostalo, jedva cekam ☺☺☺
Ines, odlica shopping.
Ja imam skoro sve od prve cure, kupit cu kapicu i kompletic za izaci sebi ga gust i to je to. I nova kolica.
MissGraz, moram reagirati. Ja sam se isto tako debljala u prvoj trudnoci, dobila sam 12 kg, inace sam optimalne tezine (mozda na mrsaviju stranu) i iz bolnice sam izasla s 3 kg vise nego sam zatrudnila. Od dojenja sam toliko smrsavila da sam sebi izgledala grozno, ne da nisam razmisljala o gubitku kila nego obratno. Tako da se stvaaarno ne bediras.
Pusa svima drugim mamama i bebama. Ja cu se isto pokuzati naruciti na rebro na fetalni eho. Isla sam i u prvoj i bas nekako smiri taj pregled. Trebao bi biti standard u trudnoci ali u hr ima premalo.doktora koji se time bave…
potpisujem sve! u prvoj trudnoći se udebljala 15 kg, odmah po porodu izgubila 8, nakon mj dana bila u minusu 3 kg ispod svoje uobičajene kilaže-bila ko kostur, a malena ko bumbar Moja dr. mi nikad ništa nije prigovarala, osim kad sam jedan mj oko Uskrsa dobila 4 kg u mj dana. Al to sam baš žderala sve i svašta
sad sam +3 kg, ništa se ne vidi osim grudi i trbuha...al se ne opterećujem jer znam kak to izgleda kasnije i nemaš niti vremena jesti jer beba se nasisava, a ti si preumoran i samo ti se spava... ne opterećujte se s kilažom, otići će
Iskreno ja se ne opterećujem sa kilama u stilu ajme dobit cu previše, bit ću debela, kak cu izgledati, sta će ljudi reci. Meni stvarno nije to problem. Meni je najgora te reakcija doktora kad dođem na pregled i kažem kile, toga je mene strah. I naravno ne želim naškoditi bebici. Ja znam iz tuđih prica a i vidim kako te kile kasnije brzo odu, zato me ne brine toliko moj fizički izgled. Samo ne želim da mi doktori toliko prigovaraju, a i voljela bih se sto lakše kretati do poroda, samo ta dva razloga me drže da malo pazim sa prehranom, ali bas mi i ne ide.
Ja sam od onih koje su uvijek imale par kila viška i koje bi.lako natukle 5 kila cim smanje kretanje i malo više jedu (npr pod stresom), tako da mene ne čudi da sada u doba korone, kad jos i radim od doma i stvarno se manje krećem, meni kile idu gore, plus trudna sam. Al uzalud meni objašnjavanje doktorima kad oni samo gledaju brojke, a ne sta sve dovodi do toga. 😏
Jagodice 😍😍😍
Ines bas je slatko sve 😍
Kile - ma ne zamaram se ja cure moje. Cijelo vrijeme sam bila bas opustena i zadnje sto me brinulo su kila. Nego me samo sokirao njen drzak stav jucer kao da sam u najmanju ruku dobila 20kg do sada... onda se jos ova curka nije htjela slikati i lupnuli me hormoni i eto. Ali stvarno se ne opterecujem vise, pogotovo nakon "razgovora" s vama vidim da sam normalna i da ne mora svaki doktor uvijek bit istog misljenja niti svaka zena iste gradje, kila itd. Vazno je meni da je moja bebica ok, o kilama cu misliti poslje ako budem trebala. 🤷♀️
Limunada - da da, svakako nije dobro mijesati puno napitaka kad se rijesavas bakterije, upravo zbog pH. Dobijes kontraefekat. Jedno ponistava drugo i bakterija se fino hrani idalje. Meni su bili dovoljni antibiotik i limunada ovaj put. A prije sam pila svega i svacega... d-manozu, brusnicu, nekakav persin... nista nije pomagalo. Iz mog iskustva, najbolje antibiotik, izbaciti slatko, i dodati jedan od napitaka - bilo to brusnica, limunada ili kome sta vise pase... meni je limunada tad bila super zbog mucnine pa sam se bazirala na nju. Nikako ne previse svega mijesati, nije to dobro ni za bebicu, ipak dio svega toga dospije i do njih.
Cure jeste li radile cervikometriju? Malo sam se prepala jer mi je unutarnje usce na Y ... propisano mirovanje i kontrola za 10 dana da se vidi situacija... to nije neuobicajeni nalaz za viserotke ali sam se bas zabrinula. Viserotke kakva je situacija vama po tom pitanju?
Jutro!
Dok sam sve pročitala, zaboravih kome se što dogodilo osim Miss Graz, eto ostadoh i ja otvorenih usta zbog komentara gin. Ja sam u prvoj trudnoći dobila 17, u drugoj 9kg. Sad imam više kg nego kad sam išla rađat sina. Moja gin je bila draga pa je rekla da sam jača i da ako mogu izbaciti neke namirnice, ok, ako ne, opet ok. Sa kg trenutno stojim jer sam zbog povraćanja dosta otišla dole.
Čestitam na urednim pregledima i sretno tko danas ide. Bravo za shoppinge, ja se premišljam dal' do Pepca po neke stvarčice, sutra u planu dječje rukotvorine, Adventski vijenac itd. Od Utrića mi je dole totalni kaos, pecka, svrbi, taj iscjedak u ogromnim količinama, tako da i ja gaće stalno mjenjam. No jutros sam primjetila smečkastu končastu nit i lagano smečkast iscjedak pa sam se prepala da sam možda pretjerala s tim mojim čačkanjem po kući i gledanjem kutija. A i klinci su me jučer stali zafrkavati, neposluh na n pa me to prilično naljutilo. Tako da sad ne znam nit sama ići ili ne. Jučer sam dosta kupila na Zari pa bi bilo dobro i malo stat na loptu.
Jagodice - presladak ti je trbuh 🤩🤩🤩
Ja sam trenutno u 24 tt i dobila sam do sad 2 kg, svi koji me vide reagiraju da sam premrsava i di mi je trbuh...ljudi imaju potrebu pricat non stop i dijelit savjete za koje ih se ni ne pita - ak si dobil previse kila ce pricat i prigovarat, ak dobis premalo isto ce to radit tak da se ne vrijedi zivcirat uopce. S bebicom je sve okej i to je najbitnije 🥰❤️
Ines - robica je preeeslatkaaaa 🤩🤩 Kedva cekam da i ja krenem u pohode po ducanima 😁
Ninnach - mene je frendica dosla pitat za kumu mjesec i pol prije nego kaj je rodila i mislim da cu tak i ja...imala je i krstenje dosta brzo tak da mi je super sa je dosla ranije jer sam se na vrijeme stigla pripremit i na babinje i na krstitke
Jagodice predivan trbuscic,samo odmarajte🥰
Ines svida mi se oblekica,sve je tako slaatko i malo😍😍 jooj divnoo bas🤗🥰😍
Meni je doktor rekao samo da pokusam manje krusnog i cim manje slatkog,ali opet ne da si zabranim pol toga jer nije ni to dobro, ja sam na nuli,jer sam jednu izgubila kg i sad ju vratila 🤷🏼♀️ ali inace imam dosta kg pa i za moje i bebino dobro nije okej da natucem ko zna koliko kg.. iako sve ce to otici dolje i bitno da smo mi okej i da se beba razvija
Gledala sam lc waikiki ali vise nema hrvatske stranice ili meni nece izbaciti🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji