Tea 💕💕💕💙 20 decki onda imamo sada. :)
MissGraz sad si i mene splasila. Pa 7kg mi se ne cini puno. Vec su skoro u 7.mj., dakle do kraja budes imala 10+ ili 12 a to kazu da je idealno. Tj.10 se ocekuje, 12 je mozda vec malo previse. A prije su zene i po 20 dobile i nikom nist. Jelo se "za dvoje".
Evo ja upravo sa 4D. Curka se nije dala uslikati, malo smo je uspjeli vidit ali nista puno, ruka joj je bila non stop na licu… tako da nas je dokt. narucila ponovo za tjedan dana i nije nam htjela naplatiti ovaj pregled. Bas sam ostala ugodno iznenadjena time.🤷♀️
…
Moj mi ginekolog do sada nije spominjao kile, a ona mi je rekla da sam dobila previse kila. Dobila sam 7kg od pocetka trudnoce i to sve samo u trbuhu. U prosjeku 1kg po mj ajmo rec. Muz mi isto kaze da ne vidi nigdje ta kila nego na trbuhu i cicama. Noge, ruke, sve normalno. Ali ona je bila dosta ostra i rekla mi je da mi je trbuh vise salast nego trudnicki, ja ostala paf. A ja visoka 167 i nikad u zivotu presla 60kg nisam. Ovo je prvi put da imam toliko kg i bila sam uvjerena da to nije salo nego trudnoca?!? Uglavnom, deprimirala me. Bas sam izasla sa nekim grcom u zeludcu, uvjerena da sam debela krava i sta ja to radim. Pitat cu svog ginekologa sad u ponedjeljak je li to stvarno previse ili sta, jer on mi nista ne spominje kila i ne spominje da sam dobila ni puno ni malo.
…
Eto 4D ponovo za 7 dana, valjda cemo dobit kakvu slicicu tad.
A muz u sedmom nebu… cak mi se cini da je malo zasuzio dok je gledao u ekran. Bas sam sretna da je i on to dozivio. 💜
Tak je i moja curka bila sramežljiva i nije se htjela slikat baš. U jednom trenutku mi je slina krivo otišla i počela sam kašljat i onda se i ona počela micat pa smo dobili super slike i videe...ak idući put opet nebu htjela surađivat, probaj s kašljanjem
Baš mi je grozno to za kile...po meni 7 kg nije niš strašno pogotovo ak je sve u trbuhu....samo nemoj imat lošu sliku o sebi jer i bebica to osjeti
Evo ja upravo sa 4D. Curka se nije dala uslikati, malo smo je uspjeli vidit ali nista puno, ruka joj je bila non stop na licu… tako da nas je dokt. narucila ponovo za tjedan dana i nije nam htjela naplatiti ovaj pregled. Bas sam ostala ugodno iznenadjena time.🤷♀️
…
Moj mi ginekolog do sada nije spominjao kile, a ona mi je rekla da sam dobila previse kila. Dobila sam 7kg od pocetka trudnoce i to sve samo u trbuhu. U prosjeku 1kg po mj ajmo rec. Muz mi isto kaze da ne vidi nigdje ta kila nego na trbuhu i cicama. Noge, ruke, sve normalno. Ali ona je bila dosta ostra i rekla mi je da mi je trbuh vise salast nego trudnicki, ja ostala paf. A ja visoka 167 i nikad u zivotu presla 60kg nisam. Ovo je prvi put da imam toliko kg i bila sam uvjerena da to nije salo nego trudnoca?!? Uglavnom, deprimirala me. Bas sam izasla sa nekim grcom u zeludcu, uvjerena da sam debela krava i sta ja to radim. Pitat cu svog ginekologa sad u ponedjeljak je li to stvarno previse ili sta, jer on mi nista ne spominje kila i ne spominje da sam dobila ni puno ni malo.
…
Eto 4D ponovo za 7 dana, valjda cemo dobit kakvu slicicu tad.
A muz u sedmom nebu… cak mi se cini da je malo zasuzio dok je gledao u ekran. Bas sam sretna da je i on to dozivio. 💜
Ajme kakva doktorica, def je pretjerala, kaj bi tek meni rekla za kile 😲😂 nemoj dopustiti da te zbedira, molim te.
Ali ajd fer je da ti nije naplatila, nadam se da ćete sljed put dobiti lijepe slikice 😊
Pozdrav svima, evo prijavljujem da nam je stigao nalaz harmonyja, sve je uredu, stize prekrasna zdrava beba, tj zdravi deckic al to je manje bitno. Placem od srece, s obzirom na ishod proslog testa i trudnoce, imam osjecaj da napokon prvi put otkad sam ugledala plusic mogu udahnut punim plucima. ♥️♥️♥️♥️
Bravo, čestitam, bas mi je drago radi tebe ❤ sad se opusti i uživaj 🥰
Mislim da ti je jos gore stanje u Mirogojskoj, ako nosis na Stampar.
Ovako, kad mokris moras rasiriti usne, znaci da mlaz urina ne dotice nista.
Ja sam prije mjesec dana radila u Petrovoj i sve je bilo ok.
Jedino da uzorak nije predugo stajao vani, jer od uzimanja uzorka do transporta u labos mora proci sto prije.
Ma daj idi u Synlab napraviti, 180 kn je i bit ces mirna, bar ces znati da su odmah stavili uzorak na podloge
A to sam si i ja mislila, sad mi je mes. sestra vec poslala uputnicu tam, pa idem tam 🤷♀️ drzim fige da uspije ovaj put 🤞
.
Probadanje osijetim od maloprije malo u lijevom, vise na podrucju desnog jajnika, i kad kihnem me onak zaboli pa stane.
.
Ribica opet u akctivna🤸♂️ bila je tisina u dnevnoj, odjednom nas pesek zalajao i opa, beba krece u akciju 🥰
.
Sutra se naaapokon vraca moj dragi 😍 jedva ceeekam da ga vidim, culi smo se maloprije i dosad svaki put pita kak je beba, meni je to bas drago 🤗 polako ulazi u plicak ocinstva😊
.
Primjetila sam kako me uhvati mjehur iiii potreba za velikom nuzdom svaki put kad sam u panici, strahu, zabrinuta...kako je to sve povezano🤓.
.
Sutra zovem jos jednom svog docenta da potvrdim jel stoji anatomy scan u subotu kad je doktor dezuran. Toplo se molim da nista nije promjenilo raspored, jedva cekam 🤗🥰
Sljedeci put ti njoj reci da se lijepo popunila od kad ste se vidle zadnji put 😋😋
Pa evo i ja sam do sada bila uvjerena ono kao s debljanjem idem ok. Stvarno ne pretjerujem u hrani, jos se zbog tih povisenih jetrenih enzima pazim da jedem sto zdravije mogu. I kao ono, mislim si, moj ginekolog mi nista ne govori - valjda je to okej, barem sto se kilaze tice. 🤷♀️ muz isto neki dan govori - gledam te s ledja i ne znam da si trudna. I onda me ona danas bas ono ubije u pojam. Hladno - uh, to je previse kila, trbuh vam je velik i salast, krecite se vise itd. A ja koliko se krecem, strah me. Nekad bas znam pretjerat, ne uc u kucu cijeli dan. Ja joj kazem - moj mi ginekolog nije rekao nista za kile, a ona na to malo drsko - eto ja vam kazem. Ja se osjetila ono kao Boze sta radim od sebe, zar sam stvarno tako ogromna. Pocela plakat, odmah me hormoni lupnuli...em se ova nije htjela slikat, em me ona zena napade da sam predebela. 🙈 muz jadan sretan k'o malo dijete, vidio napokon bebicu, a ja suza suzu lije.
Uglavnom... necu se dati iznervirati. U ponedjeljak cu bas popricati sa svojim ginekologom, u njega imam povjerenja, ako on kaze da je okej - okej je valjda. 🤷♀️
Tina pokusat cu s kasljanjem, iako je sad kasljanje "neprihvatljivo" 😆
Hvala curke na podrsci. 💜 sreca da imam vas i vasa iskustva...
Sljedeci put ti njoj reci da se lijepo popunila od kad ste se vidle zadnji put 😋😋
Hahahahahah bas si me nasmijala. E pa mogla bih bas!! 😄
MissGraz nemoj se uopce opterecivati doktoricom, bas je bezobrazno to rekla i izravno, nije trebala
Kile dodu i odu, sve je to normalno, pogotovo kad ste ti i bebica dobro..
Zaista nekad su zene dobile 20-30 kg i nikom nista, a ona si je dala za pravo reci da je previse..
Pogotovo ak i sama vidis da je skoro sve u trbuhu🤷🏼♀️
Uostalom, vjerujem da bi toj ginekog reagirao vec da je stvarno previse kg, ipak ti vodi trudnocu ..
Nadam se da ce se bebolino za 7 dana htjet slikati a ne skrivati🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji