Ovaj fetalni uvz srca radis kod ginica ili pedijatra?
Na srebrnjaju bas imaju za to
Da se nadovežem... Ja sam trebala ići ovih dana na fetalni pregled srca ali dr im ima koronu i onda sam oti#la privatno. Jedva sam našla da me prime. Tako da sretno i da bude sve ok❤️
Cure moje, sad me još počeo i zub, ne boljeti nego rasturati. Šta smijem za bolove? Zvala sam svoju zubarku, danas je nema nego tek sutra popodne radi. Eto tak mi i treba, odmalena ne volim zubare i hodam na popravljanje zubi tek kad zagusti. Sad sam si sama kriva. A baš sam si nekako i mislila da će mi se to dogoditi u trudnoći.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
I ja vidim crtu, bit ce ona jos tamnija narednih dana. Cestitke kolegici na trudnoci 🥰.
Ma ja sam vam samo isla citat na net kako si pomoci jer nisam htjela tabletu piti. I odmah izletjeli clanci o preeklampsiji, kako migrene uzrokuju komplikacije, ko rafalna paljba 🤣. Ne vjerujem ja u to i mislim da se to ne moze ni dokazati.
Tesko podnosim jer sam osoba koja nije navikla na skoro nikakve bolove, a od 12.tj me svasta ganja. Jos imam ptsp od onog smedeg iscjetka pa me strah na wcu svaki put. Zatvor, glavobolja, pritisak na mjehur, bockanje u rodnici i po trbuhu, svega ima 🤣. Samo da korona ne dođe 🙏.
Zbog skracenog cervixa mnoge leze u bolnici ili na strogom mirovanju kod kuce tako da bolje odmah na bolovanje, da ne dođe do prerano otvaranja itd.
Meni je do sad svaki put gledala cervix i uzv je bio vaginalni, a zna me i s prstima. S tim da mi je jedanput bio 38mm, a sljedeci put 42mm od kad mirujem tako da ima ocito nekog znacaja odmaranje. Sad ce vjerojatno preko trbuha, ali opet cu se skidati zbog cervikalnih briseva. Joooj dok se sjetim opet one metalne sprave jeza me prođe, onda cu opet cijeli dan viriti u gaće dal me nije raskrvarila 😩.
Vidim crticu, tako je i meni bilo, stize bebicaaa :))
Meni radi i vaginalno i preko trbuha
Prijavljujem pregled 22.12. 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Cure moje, sad me još počeo i zub, ne boljeti nego rasturati.Šta smijem za bolove? Zvala sam svoju zubarku, danas je nema nego tek sutra popodne radi. Eto tak mi i treba, odmalena ne volim zubare i hodam na popravljanje zubi tek kad zagusti. Sad sam si sama kriva. A baš sam si nekako i mislila da će mi se to dogoditi u trudnoći.
Popij lupocet i stavi hladni oblog na ovu stranu di boli. Inace mozes uzeti jedan klinčić i zvakati, on ima protuupalno djelovanje jedino nezz da ne bi bio na popisu zabranjenog u trudnoci. To provjeri. Mozes i cesnjak prisloniti na zub koji boli da malo umiri bol, on je super za takve stvari, a sad ti nece stetiti.
Samo nemoj rakiju 🤣🥰.
Ovaj fetalni uvz srca radis kod ginica ili pedijatra?
Na srebrnjaju bas imaju za to
Da se nadovežem… Ja sam trebala ići ovih dana na fetalni pregled srca ali dr im ima koronu i onda sam oti#la privatno. Jedva sam našla da me prime. Tako da sretno i da bude sve ok❤️
Smijem pitat za preporuku ako si u Zg?
I ja vidim crticu :) Kod mene nije bila ovakva nego dvije masne debele Meni je bilo tipa 10 dana nakon što sam trebala mengu dobit pa valjda zato. Kao što rekoh ranije, zatrudnila sam tjedan dana nakon šta su mi specijalisti rekli da sam neplodna pa sam mislila da imam neki defekt zbog kojeg nisam dobila mengu a koja btw nikad nije kasnila do tada u životu. Defekt je ispalo čudo i najveća radost. Držim fige da će i kod frendice biti ovako i da će crta "jačati" s vremenom.
Meni radi vaginalni uzv al mi je rekao da bude vidjeli kak budemo kad sam jaca pa prek trbuha bas i ne vidi.. pa reko da pitam.. jednoj frendici svaki drugi puta vaginalno radi, izmjenjuje kak koji puta 🤷🏼♀️
Nego, frendica mi salje sliku, jel vi vidite neku laganu crtu ovdje? Kasni joj tek dva dana, a tak lagana je i meni bila, ali ja sam svoj radila 4 dana prije menge😅
https://ibb.co/f9ZHPgc
https://ibb.co/qrDfRZb
I ja vidim sliku! Nek napravi za dva, tri dana. Biti će puno jasnija crta
Glavobolje- borim se vec 3 tj sigurno...par dana dobro pa tri kaos...ne pijem nista...oblog,lezim...tisina koliko je moguca uz dvoje klinaca 🙈 muz je super angaziran i kad dode s posla sve preuzme ja odmaram 🥰 necu se zalit u drugoj trudnoci sam imala stalno od 10.tj do 17.tj...užas...ne ponovilo se 😱
Pregledi-sad sam imala vaginalni uzv opet...mislim da ce me i pregledat tako stalno...bit ce i preko trbuha al u 2.trudnoci sam od 17.tj imala cerviks 2/3 čl i uloziva za prst...sve je bilo ok,rodila 40+3 al bolje da se provjeri 🤷♀️ sad mi nije nista rekla jos...znaci da je sve ok.🙏
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Hvalaa curke🤗🤗 poslala sam joj i definifivno ce za par dana ponoviti test jer ipak je jos rano ali sam joj ulila nadu 🤭
Sastavila sam i ja popis, lagano mjesec po mjesec mogu u nabavku🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji