Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Studeni 2020. 07:52

Curke,do kojeg tjedna vam radi vaginalni uzv?  Jel se spol bolje vidi na vaginalnom ili prek trbuha?

Lonmi tebe su bas krenule svakakve tegobe😔 sve bude okej, bitno da je bebolino dobro💕

Lunica
    25. Studeni 2020. 07:57

Lonmi menw isto nwku vwcwr rasturala glava. Inace nama s tim problema osim pred mengu kad moram dobiti.Nadam se da ti se vise nwce ponavljati.
    Netko je spominjao posteljicu. Meni je u trwcoj trudnoci posteljica bila jako nisko,isto sam morala mirovati,poslije kaao je rassla se spontano povukla na normalnu visinu.
    Sretno cure danas ako koja ima pregled🌺

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    25. Studeni 2020. 08:00

Lussi

Curke,do kojeg tjedna vam radi vaginalni uzv? Jel se spol bolje vidi na vaginalnom ili prek trbuha?

Lonmitebe su bas krenule svakakve tegobe😔 sve bude okej, bitno da je bebolino dobro💕

Ja mislim da to ovisi i kakav je uzv. Moj dr ima vrh oprwmu i raddio mi je samo na prvom pregledu uzv i dalje sve preko tebuha. Tek ce mw gledati nakon 36 tj da vidi cerviks opet i to je kod njega to.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lonmi
    25. Studeni 2020. 08:09

Hvala cure na podršci, ma stvarno, stalno me nesto novo napadne vec se plasim, do trudnoce nisam prakticki ni postenu glavobolju osjetila, mozda tu i tamo bila prehlade na tako da je ovo nesto sasvim novo i svaki cas nesto drugo boli. Bas mi te migrene sad trebaju uz sve ostalo i sta je najbitnije vec 3 tjedna skroz mirujem 🥴. Neka samo beba bude dobro sve ce mama izdrzati, glavno da nema komplikacija.
    Drzite fige za dobre nalaze urinokulture 🙄❤️

laora.
    25. Studeni 2020. 08:16

Lussi

Curke,do kojeg tjedna vam radi vaginalni uzv? Jel se spol bolje vidi na vaginalnom ili prek trbuha?

Lonmitebe su bas krenule svakakve tegobe😔 sve bude okej, bitno da je bebolino dobro💕

Meni je samo u 9tt radio vaginalni. Poslije kad sam bila u 12tt mi je mjerio nuhalni nabor preko trbuha i dalje će ići svi pregledi preko trbuha.

• EmEn9
    25. Studeni 2020. 08:27

Lonmi ja ti imam migrene oduvijek i sad na početku trudnoće su mi bile ful često bila sam već luda tamo negdje do 18 tjedna i sad hvala bogu smanjilo se. Rekla mi je gin da slobodno kad osjetim da ce krenut migrena odmah popijem 2 lupoceta od 500 da bude 1000 da ne trpim jer da bolje da spriječim onu migrenu do povraćanja kad mi bude i kad ležim u mraku da je bolje popit taj lupocet od 1000 ako pomogne naravno kako kome nego trpit bezveze.

• EmEn9
    25. Studeni 2020. 08:30

I nije mi spominjala nikakve komplikacije što se tiče bebe i trudnoće zbog migrena samo mi je rekla da obično tako kad je netko sklon migrenama da budu češće u trudnoći nego inače i da kad počne neka ne trpim nego neka popijem tabletu i to je to. Tako da ne sekiraj se to je normalno. 

Ruska1986
    25. Studeni 2020. 08:38

Ines

kiki989

Pozdrav svima, evo nije me bilo par dana… ali citam vas sve redovito, evo danas bila na uzv..
    Beba super, sve se lijepo vidi.. imamo jos jednu curicu na listi 🤗
    Danas smo 14+4 i kaze da je posteljica uz usce rodnice, tj. da je nisko… napisao mi je velikim slovima BEZ NAPREZANJA!
    Mislite da mi je okej da idem radit (uredski posao, 8 sati sjedenja) ili mi je pametnije samo lezati i odmarati?

Draga po meni je smrt sjedenje za takvu dijagnozu, za cerviks opceinito..jer meni je cerviks malo skracen i rekla je da izbjegavam sjedenje sto je vise moguce..tako da ja se ne bih s time zezala, nazvala bi gin i pitala za sjedeci posao jer po meni nema smisla te stavit kao bez naprezanja a oni jako dobro znaju koliko i sjedenje vrsi pritisak na cerviks..zato me i cudi sto ti nije nista rekao za posao 🤔

Slazem se! Moj frendica je zbog skracenog cerviksa morala lezati u bolnici 2 i pol mjeseca i strogo mirovat! Doslovno i jest lezecki... Ja bi na tvom mjestu vidjela da odem na komplikacije...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

TheTina
    25. Studeni 2020. 08:44

Jutrooo curke, 
    cestitke svima na odlicnim pregledima i vijestima, samo nek tako bude i dalje 🥰 Sretno i svima koje danas idu na preglede.
    Lomni - i mene zna boljeti glava puno cesce sad nego prije trudnoce. Neznam jel bas migrena posto ju nikad nisam imala al znam da mi se uz bol u glavi ukoci i vrat pa ga nemrem pomaknut 😖 Traje jedan dan pa je sljedecih 4 okej. 
    Vaginalni pregled  - meni na svakom pregledu radi i vaginalni i preko trbuha 😕 
    Meni je na proslom pregledu isto rekla da mi je posteljica nisko i samo je rekla da izbjegavam spolne odnose...o mirovanju ni m 🤔 Cak mi je rekla da mogu i vjezbati nastaviti kak i do sad. Sad sam vec zbunjena 😩

Petra982
    25. Studeni 2020. 08:46

Jutro cure!
    Čestitke na urednim pregledima i sretno tko danas ide! 
    Slažem se sa EmEn, glavobolje nisu uvod u komplikacije. Bit će sve ok, Lonmi! 
    Danas 18+0... Odjednom mi vrijeme leti!  Još uvijek mi je mučno ujutro, pogotovo kad ne znam što bih jela i sve mi se gadi... Kako spavam na lijevom boku, sve me smeta na toj strani, od ramena do kuka... Koliko god odvojila te roze robice, imam osjećaj da je toga i dalje previše. 🤦 Danas se i dalje time bavim, nakon što još koju uru otkunjam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.