Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laora.
    18. Studeni 2020. 07:24

I tetra pelena sam imala cca 25 komada. I duuugo sam ih koristila.

laora.
    18. Studeni 2020. 07:25

To pričam o samom početku. Poslije uhvatite ritam pa onda vidite koliko čega vama treba, kako beba raste, maže se itd. 

18. Studeni 2020. 07:46

Hvala Laora, onda cemo na 10ak ciljati, 10x56 i 10x62. Jos se nismo bacili na kupovinu kako treba, sad cemo rijesiti dio za crni petak ako bude povoljnije i za bozicne akcije. Ako ne bude kupit cemo po redovnoj cijeli. Meni se jako svidjaju sve stvari za ziperom, samo povuces, nema gumbica, nema navlacenja preko glave al kostaju po 140kn/komad.
    Odmorite se danas curke..

18. Studeni 2020. 08:00

Jutro curee🥰🥰

Jel vi farbate kosu tjekom trudnoce? Ja sam bila na pramenovima dok jos nisam ni znala da sam trudnq, negdje na pocetku a inace se farbam i kosa mi je sad kaoticna,a nekak nisam sigurna jel bi ili nebi.. misljenja u mojoj okolini su podjeljena🙈

• ertzui
    18. Studeni 2020. 08:08

Jutro svima i pozdrav svima! 😊 
    Ne stignem vas citati u zadnje vrijeme redovno. 

Da li je imala koja jutro nakon odnosa smedi iscjedak? Jucer je bilo na ulosku i nisam pridavala paznju tome do danas. Jutros je bilo opet smedeg iscjetka na papiru. Ako se nastavi planiram ici kod dokt.  Danas sam 13+3 tt.

[/ url

laora.
    18. Studeni 2020. 08:25

NevaEva

Hvala Laora, onda cemo na 10ak ciljati, 10x56 i 10x62. Jos se nismo bacili na kupovinu kako treba, sad cemo rijesiti dio za crni petak ako bude povoljnije i za bozicne akcije. Ako ne bude kupit cemo po redovnoj cijeli. Meni se jako svidjaju sve stvari za ziperom, samo povuces, nema gumbica, nema navlacenja preko glave al kostaju po 140kn/komad.
    Odmorite se danas curke..

Nema na čemu!
    Po meni ti je najisplativije uzimati pakiranja po 5 bodija, 3xpidžama itd. Po komadu ispadne jeftinije. To imaju Next, H&M, C&A itd.. kad budu akcije, tih malih brojeva više manje uvijek ima. 

18. Studeni 2020. 08:36

Hvalaaa Laora :)
    Jutro Ertzui, nisam imala takvo iskustvo ali mi je ginekolog rekao kad sam bila na pregledu u 10.tjednu i pitala ga jel sex ok, da je dokle nema bolova, krvi i sukrvice da, ako se pojavi onda u apstinenciju. Mozda da sad par dana pauzirate i konzultiras se s dr. Obicno smedji iscjedak ne predstavlja opasnost kao sto su iskusnije zene pisale ranije jer se radi o nefriskoj krvi, pucanju kapilara.. 
    Netko je pitao za trudnicki jastuk. Ja sam kupila onaj neki koji izgleda kao velike noge. Mogu cak rec da je udoban ali ispod stavi manji jastucic ispod glave jer mi je prenisko. Zaspem obicno na muzu, za 1h mi utrne lijeva ruka, uzmem "noge" i spavam na njima do jutra. Kazu da na ledjima nije dobro spavati pa se trudim izmijenjivati bokove. Kostao je 250kn u online prodaji, inace je oko 400 i sluzi i kao pomagac u dojenju kasnije jer se moze nekak omotat oko tijela pa drzi bebu.

Ruska1986
    18. Studeni 2020. 08:38

Lussi

Jutro curee🥰🥰

Jel vi farbate kosu tjekom trudnoce? Ja sam bila na pramenovima dok jos nisam ni znala da sam trudnq, negdje na pocetku a inace se farbam i kosa mi je sad kaoticna,a nekak nisam sigurna jel bi ili nebi.. misljenja u mojoj okolini su podjeljena🙈

Ja sam se nedavno, u 17 tt prvi put ofarbala u trudnoci.. Znam da jesu vjerovatno bapske price, ali nisam htjela prva tri mjeseca 🤷‍♀️ a poslije mislim da stvarno mozes! Pa neces se farabt svaki dan... Imas i boje bez amonijaka pa mos i s tim probat.. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

TheTina
    18. Studeni 2020. 08:48

Jutrooo svima 😃😃
    Thera - dobrodošla 🥰
    Lussi - ja sam prije 5 tjedana išla na pramenove, a i sve moje cure se normalno farbaju u trudnoci tak da slobodno kaj se mene tiče 😃😃

• Dora2021
    18. Studeni 2020. 08:54

Lussi

Jutro curee🥰🥰

Ja se ofarbala nakon treceg mj, sad jedva cekam pred Božić 😂😂 pramenovi su okej jer boja ne dotiče vlasište, cak i ako moras preljev jos drzati pol minute... Moja bebolina raste svejedno 👍 doma se zezamo, 3x na pramenove i u rodiliste 😆😆(jer je svaka 3 mj) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI