Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Studeni 2020. 19:37

A sad u Bozicno vrijeme se duze ceka, mi smo narucivale u srpnju, kolovozu i rujnu i doslo je za cca dva tri tjedna, neke stvari mjesec dana..
    Sad je Bozic, pa u veljaci Kineska nova godi a ja mislim pa to sve ovisi kad se naruci a i koliko nasi to ostave na carini..😅

Neki dan dodem u postu po paket i vidim iza zene puna vreca China Post i unutra paketici, reko super hahah doci ce kad tad🤣🤣 ja sam aliexpress manijak, cuda bi narucila nekad da imam novaca, sva sreca pa nemam hahahahh🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

18. Studeni 2020. 19:39

Jagodica mi smo grah sa zeljem jeli 😂😂😂 danas je zelje dan za nase devetnaestomjesecnjake. 😍
    Izdajalica jao.. ja bi to isto ostavila za kupnju kad pocne papati iako stvarno volim bit pripremljena. Vidim da su misljenja podijeljena pa mislim da je ok pricekat i vidjet osobno iskustvo. 
    Ja sam dost opterecena s tim sta mi nije nist. Danas ni zgaravica. Radije bi da me nest boli ili da me ritne al da znam da je dobro. 🙈🙈

Jagodica125
    18. Studeni 2020. 20:46

NevaEva

Jagodica mi smo grah sa zeljem jeli 😂😂😂 danas je zelje dan za nase devetnaestomjesecnjake. 😍

A meni sada taaakva muka🤢 jao, ne spominji mi zelje🤦‍♀️

Sunflower! 🌻
    18. Studeni 2020. 21:03

Bok cure, nadam se da ste uzivale u slobodnom danu danas 😊
    Ja sam lagano krenula s pisanjem popisa za kupovinu pa cu vidjeti, mozda nesto ulovim od ovih vecih stvari sad za black friday, a ostalo cu polako kako sto nadem na popustima, kozmetiku pelene i ostali potrosni materijal cu vjerojatno ostaviti za kraj i kupiti sve u Dm-u za Zutu srijedu zadnju ili predzadnju pred porod 😅
    Meni je jucer rodila vjencana kuma, bas sam sretna zbog nje i uzbudena jer uskoro i mene ceka isto 😁😁 

Sunflower! 🌻
    18. Studeni 2020. 21:04

Nije bas tako uskoro doduse, ali brzo ce to 🤣🤣

Sunflower! 🌻
    18. Studeni 2020. 21:06

Ne znam jel sam vec to napisala ili nisam, ali i ja sam pocela osjecati bebu zadnjih dana skoro svakodnevno, nadam se da ce sto prije postati ti pokreti jos izrazeniji da ih i muz i klinci mogu osjetiti 

Jagodica125
    18. Studeni 2020. 22:03

mateja91

Ne znam jel sam vec to napisala ili nisam, ali i ja sam pocela osjecati bebu zadnjih dana skoro svakodnevno, nadam se da ce sto prije postati ti pokreti jos izrazeniji da ih i muz i klinci mogu osjetiti

Bas mi je drago🤗 ja sam primjetila da nasa bebica ima vec obrazac - sad je aktivan, do sad vise mir, sad je zato kirvaj u trbuhu 🥳🎉🎊🤣 tokom poslijepodneva mir, ujutro sou🤗

Ninnach
    19. Studeni 2020. 03:13

EmEn9

Ninnach ti si prva sa obavljenim prvim velikim shoppingom. Hoćemo slikice svegaaaaa. 🤗🤗🤗
    Ja isto planiram počet kupovat ali sad moram najprije sv. nikolu i božić rješit poklone pa cu onda krenut a možda me ulovi pa krenem i prije sad kad vidim da si se ti vec opskrbila znači nije prerano nego ono kao razmišljam šta ce mi pelene i ulošci itd stajat u kući 3 mjeseca a opet na drugu stranu nece se pokvarit pa vrlo vjerojatno i ja krenem u nabavku 🤗
    .
    Ja sam prvu curu rodila u 8 mjesecu i nije nosila ništa kratko sve je na duge rukave bilo. Mislim da bebe nikad bar do neka 2-3 mjeseca ne nose kratko.

Drage moje, meni je sve u prvoj trudnoći ispalo dosta neplanski pa sam sad zato požurila.. Kolica sam već davno kuoila kad su bila dosta snižena. Komodu s ladicama, kadicu, ormarić, sve te neke stvari imam još od prve bebe i u bijeloj su boji oa će biti dobro i za curicu. Sad sam kupovala odjeću, nešto sam i dobila... Dekicu, kapice, bodije, kompletiće razne, čarapice, odijelce za izlazak iz bolnice... Kuma mi radi u ljekarni pa sam odmah sredila i higijenu i opremu za pupak, pelene nešto da se nađe, deterđent za oprat svu bebinu robicu da to pripremim,a ostalo ću u hodu i kako sam rekla, naručit za poklon jer znam da će me pitati šta nam još treba... Nisam još gotova sa svime sli pripreme su u tijeku i to me veseli. Ako će ovaj porod opet biti carski rez mogao bi biti i prije termina tako da ne mogu sve ostabiti za kraj. Sretno u shopingu cure❤️❤️

• Dora2021
    19. Studeni 2020. 06:34

Ninnach

EmEn9

Ninnach ti si prva sa obavljenim prvim velikim shoppingom. Hoćemo slikice svegaaaaa. 🤗🤗🤗
    Ja isto planiram počet kupovat ali sad moram najprije sv. nikolu i božić rješit poklone pa cu onda krenut a možda me ulovi pa krenem i prije sad kad vidim da si se ti vec opskrbila znači nije prerano nego ono kao razmišljam šta ce mi pelene i ulošci itd stajat u kući 3 mjeseca a opet na drugu stranu nece se pokvarit pa vrlo vjerojatno i ja krenem u nabavku 🤗
    .
    Ja sam prvu curu rodila u 8 mjesecu i nije nosila ništa kratko sve je na duge rukave bilo. Mislim da bebe nikad bar do neka 2-3 mjeseca ne nose kratko.

Drage moje, meni je sve u prvoj trudnoći ispalo dosta neplanski pa sam sad zato požurila.. Kolica sam već davno kuoila kad su bila dosta snižena. Komodu s ladicama, kadicu, ormarić, sve te neke stvari imam još od prve bebe i u bijeloj su boji oa će biti dobro i za curicu. Sad sam kupovala odjeću, nešto sam i dobila… Dekicu, kapice, bodije, kompletiće razne, čarapice, odijelce za izlazak iz bolnice… Kuma mi radi u ljekarni pa sam odmah sredila i higijenu i opremu za pupak, pelene nešto da se nađe, deterđent za oprat svu bebinu robicu da to pripremim,a ostalo ću u hodu i kako sam rekla, naručit za poklon jer znam da će me pitati šta nam još treba… Nisam još gotova sa svime sli pripreme su u tijeku i to me veseli. Ako će ovaj porod opet biti carski rez mogao bi biti i prije termina tako da ne mogu sve ostabiti za kraj. Sretno u shopingu cure❤️❤️

A kaj nam treba za pupak? Ja bi malo prepisivala 😜🤣🤣

Ines
    19. Studeni 2020. 07:17

Jutro zene kako ste spavale? Moja curka je bila toliko aktivna i udarala me 100 na sat da mi nije dala mira citavu noc, a morala se rano ustati zbog ogtt-a , evo bas odradila prvo vadenje krvi i popila glukozu i sad cekamo 😊🥰

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.