Korra, koliko me pamćenje služi. Ja sam imala svega po 10x (bodi, hlačice, majica, jednodijelna pidžama) u broju 56 i 62. Broj 56 Nije ni nosio jer je bio velik od početka. Ali to ne možeš znati, a moraš imati spremno. Ja sam čak imala i sve po 2x broja 50 ako beba bude jako mala 😅
Sad si moram razmisliti pošto dolazi skoro pa ljetna beba.

Curke čestitke na urednim pregledima, i na dečkićima 😍
Ninach drago mi je da si se javila i da je sve ok ❤️
Petra napokon da si rješila i tu amnio 🤞za dobre rezultate...
EmEn, ja sam se cjepila prije skoro mjesec dana prvi put u životu protiv gripe, najviše iz razloga što je i beba zaštićena 6 mjeseci nakon rođenja. Nikakvih nuspojava. A cijepio se i muž i mala curka svi prvi put, sve super i bez greške. Rijetke su nuspojave i najčešće se radi o tome da su ljudi već zaraženi gripom a još traje inkubacija dok se cijepe pa ispadne da je reakcija na cjepivo a nije...
Crni petak, isplati se npr obavit Muller shopping, ja uvijek napravim zalihe i kupim parfeme, pudere, kreme i te skuplje stvari koje koristim. Obično imaju 20% na sve i isplati se. Ja sam tako za prvu curku kupila zalihe pelena maramica i svega što mi je trebalo za prvih par mjeseci. Sad neću jer nemam gdje držati jer smo u izbjeglištvu zbog radova do daljnjeg 🤣
Također hm ima 20% najčešće na sve, kupila si neke stvari koje sam ionako planirala kupovati ali sam sačekala tih 20% isplati se, pogotovo ako ne radiš i možeš otići ujutro dok nema nikog...

Cestitam svima na super pregledima 🥰
♡♡♡
Uf jel ima netko problema sa zgaravicom? Mene danas cijeli dan bas muci 😩 sta god pojela i popila, u kojoj god pozi bila 😅 bas me ugnjetava danas 🤦🏼♀️
☆☆☆
Sto se tice kupovine stvari za bebaca, ja si nazalost ne mogu priustiti cekanje 1. mjeseca…termin mi je krajem drugog 😅 nekako mi vrijeme leti, pa sam vec u panici kako necu stici sve na vrijeme obaviti 🙈 iako sam vec kupila bodije i hlacice i kapice i odjelca…al ima jos dosta toga za uzet 😅 isto uzimam najmanju velicinu 56 ali uzmem odma i 62 za svaki slucaj da brzo preraste 😄
I ako ima netko od iskusnih mama da nas savjetuje, koliko otprilke treba kojih odjevnih predmeta za bebaca za pocetak bilo bi super, hvala ❤…cisto da znamo racunati 😊
◇◇◇
Za palcice 💜💜💜💜💜💜
Da, da ,da! Mislim na zgaravicu... Uzaaaaaaas! Spasile me Rennie tablete.. i malo pomazu kokice, ali ne iz mikrovalne neg kad se peku u tavici, rajngli, cem vec... Ali ono, ove tablete su mi bas spas!

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I smiju sebu trudnoci

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Korra, koliko me pamćenje služi. Ja sam imala svega po 10x (bodi, hlačice, majica, jednodijelna pidžama) u broju 56 i 62. Broj 56 Nije ni nosio jer je bio velik od početka. Ali to ne možeš znati, a moraš imati spremno. Ja sam čak imala i sve po 2x broja 50 ako beba bude jako mala 😅
Sad si moram razmisliti pošto dolazi skoro pa ljetna beba.
Hvala 😊 da, ne mozes znati, a nista od svega po malo za svaki slucaj 😊

Drage moje,evo da vam se i ja pridružim. Citam vas vec neko vrijeme ali nikako da nesto napisem. Ja sam 19+2 i čekam dečkića. Ako sve prodje u redu stiže jos jedna proljetna beba:) . Predvideni termin je 11.4.
Thera dobrodosla! Termin nam je skoro isti, Jagodici takodjer. Deckic je i kod mene na putu!
Imas li kakve tegobe?
Znaci, pametno je kupiti tipa 2,3 stvari iste velicine -2,3 bodija u 56 pa 2,3 veca? Jel to sigurno dost? Ne planiram doc doma iz bolnice i odmah prat.🙈
Thera dobrodosla! Termin nam je skoro isti, Jagodici takodjer. Deckic je i kod mene na putu!
Imas li kakve tegobe?
Znaci, pametno je kupiti tipa 2,3 stvari iste velicine -2,3 bodija u 56 pa 2,3 veca? Jel to sigurno dost? Ne planiram doc doma iz bolnice i odmah prat.🙈
Koliko sam shvatila trebalo bi od svega 10 komada. Vise nista ne kuzim Ali cini mi se da je 2-3 svakako malo, to se moze i u jednom danu sve uprljati. Toliko barem znam zbog svojih necaka
Baby P 03/21 💙
Jutro cure! Probudio me pun mjehur i sad više ne mogu spavati.
Prije svega, hvala na čestitkama i lijepim željama! Dobrodošle nove trudnice! Veselim se vašim urednim pregledima i mantram da se tako nastavi. Čestitke Lunice na dečkiću! 💙
Jako me obradovalo to otkrivanje spola! Čim odmirujem svoje, hvatam se kutija! Čistka je nužno potrebna, a i dobro bi bilo znat na čemu sam da polako krene shopping. Savjetujem po 10kom svega. To se u početku dosta prlja, a sigurno vam se ne hvata mašine čim dođete doma. S njim smo za čas prešli na 62 zbog širokog povijanja, a kako s njom to nismo prakticirali, 56 je nosila mjesec dana.
Imas li kakve tegobe?
Koliko sam shvatila trebalo bi od svega 10 komada. Vise nista ne kuzimAli cini mi se da je 2-3 svakako malo, to se moze i u jednom danu sve uprljati. Toliko barem znam zbog svojih necaka
Tako je, 10 komada svega. Npr. 56 veličina 10x bodi, 10x hlačice, 10x majčice itd..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji