Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    18. Studeni 2020. 14:10

Petra982

Nemam pojma kako odjenuti novorođenče u tom periodu. Može bit vruće, može bit i prohladno. Moji su rođeni u prosincu i bila je puna oprema i nije trebalo previše mozgati!

Ja stvarno ne znam, moram kupiti vise velicina i jos gratis i dugo i kratko 🤣. Vidjeti cu onda, kakvo ce biti vrijeme tako cu ju obuci. Neki lagani bodic s dugim rukavima ce najvjerojatnije biti ok. Prvo moram doci do ducana u vidjeti cega uopce ima.
    Daa 12.mj, onda ih obuces ko male smotuljke 😊❤️

Lala 🌷
    18. Studeni 2020. 14:16

Pozdrav curee, da li su normalni blagi bolovi u donjem dijelu trbuha, 18 tt 

Emmie
    18. Studeni 2020. 14:18

EmEn9 super na pregledu! Drago mi je da je sve ok!💗

Petra892, super što je amnio dobro prošla, još malo pa ćeš saznati da je sve super sa bebicom🤗

MissGraz, nadam se da si dobro🌻

Mom_of_4 pa gdje si ti moja tlako-fobična forumašice😊💗? Nadam se da si dobro. I ja brojim sitno do slijedećeg mjerenja tlaka. Nije svejedno, pa rekoh da ti se požalim 😆

Dobrodošle nove trudnice, čestitke svima na urednim pregledima i sretno na budućim! 🌺🌺🌺

laora.
    18. Studeni 2020. 14:20

Lonmi, o izlasku sam i ja razmišljala. Može biti svakako. Ja još moram putovati s bebom 3h od rodilišta na otok 🤦
    Ja ću najvjerojatnije uzeti laganu pamučnu kapu, bodi dugih rukava, laganu majcu i hlače, i čarapice. I dekica i kombinezon lagani u pričuvi za svaki slučaj. U jaju je dosta toplo, grije da svih strana, a opet s druge strane; novorođenčad ima jako slabu regulaciju topline i treba ih utopiti. Mislim da mi je prijateljica jednom prilikom rekla da su joj u rodilištu u 7mj rekli da beba mora izaći u dugoj odjeći zbog te regulacije topline. 

Petra982
    18. Studeni 2020. 14:23

Lonmi, uskoro će crni petak i sniženja, imamo fore za uloviti i dugo i kratko 🙂

laora.
    18. Studeni 2020. 14:27

Petra982

Lonmi, uskoro će crni petak i sniženja, imamo fore za uloviti i dugo i kratko 🙂

Vi bar znate spol! Ja ću tek nakon black fridaya saznati spol 😂

kety992
    18. Studeni 2020. 14:37

Lonmi

Petra982

Nemam pojma kako odjenuti novorođenče u tom periodu. Može bit vruće, može bit i prohladno. Moji su rođeni u prosincu i bila je puna oprema i nije trebalo previše mozgati!

Ja stvarno ne znam, moram kupiti vise velicina i jos gratis i dugo i kratko 🤣. Vidjeti cu onda, kakvo ce biti vrijeme tako cu ju obuci. Neki lagani bodic s dugim rukavima ce najvjerojatnije biti ok. Prvo moram doci do ducana u vidjeti cega uopce ima.
    Daa 12.mj, onda ih obuces ko male smotuljke 😊❤️

Moji su oboje 4.mj...a ova beba ce bit 5.mj...spremam dugo...kapica i sve...pa ak ce bit toplije necu obuc vestu i to je to...i meni je receno da moraju izac u dugom 😊

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

TheTina
    18. Studeni 2020. 14:47

Kaj se tiče trudničke odjeće, ja sam kupila jedne trudničke traperice i trenirku jednu, a nosim sad obicne tajice iz Pepca i normalne majice...još stanem u njih pa je okej, tko zna kaj će bit za mjesec-dva. Jedino me muče jakne zimske i kaputi koje nebum mogla zakopčati uskoro više 🙈😅
    Baby oprema - nisam uopće puno razmišljala o tome, sve si nekak govorim da imam vremena i da nemo puno toga kupovali al bojim se kad budem ušla u te sve dućane da budem sve htjela i da budemo na kraju sve skoro pokupovali 🥳😁
    Lala - mislim da je normalno da osjetimo neke blage bolove i zatezanja jer se ipak organi pomiču i ligamenti maternice se šire tak da bez brige 

Ninnach
    18. Studeni 2020. 14:54

Bok svima, evo ja prijavljujem obavljeni shoping. Kolica kupili, sve za pupaki kupanje kupili, sve za mene za bolnicu kupili, robicu kupili ali jos tu i tamo kupimo po nešto. Dude, bočice, jer ne znam  hoću li moći dojiti kad zadnji put nisam.... Pelene kupili za početak....od većih stvari još pikiramo na Joie električnu njihaljku koja mi je u prvoj trudnoći bila spas... I klokanicu babybyorn. To cekamo neki popust ili ćemo naručiti kao poklon kad nas budu darivali. Ja isto volim imati sve spremno jer sam takva. I onda požurim redovito sa svime hehe... 

Valkris
    18. Studeni 2020. 14:59

ružica

Valkris hvala!
    Ako je termin 12.03.2021. kada bi bio početak porodiljnog? Vidim da dobro barataš s ovim imformacijama🤗.

Uf.. Treba racunati 🙈🙈 oduzmi 45 dana po kalendaru, s tim da dan termina ne ide u tih 45 ako se dobro sjecam. Dakle 11. 3.ti je zadnji dan porodiljnog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.