Pozz curke.
Po meni je glupost da vas stavljaju na dijetu a dobile 5 kila u 3 mjeseca ili jos bolje, 4 u 16 tjedana je previse?! . Pa sise se pune, stvara se posteljica, plodna voda, plod, itd. Tijelu treba vise energije. Ne kuzim koja panika. Ajde da dobijete 10 kg pa kuzim ali sve ispod mi nema smisla.
Ja sam u prosloj trudnoci najviše kila dobila u drugom tromjesescju. Prvo sam dobila nešto malo, zadnje izgubila kile jer sam imala jako teske zgaravice.
..
Nadam se da su prehladene curke bolje i cestitam na dobrom kombiniranom Iva, Gabylola sretno na pregledu 😊
Ja sam dobila u 21 tjedan 7 kila i stavila me na dijetu. Početna 57 tad imala 64 i evo sad već 3 tjedna sam na toj kilaži, nisam ništa dobila. Moram dnevno unositi 1800 kcal, moram sve vagat i računat 😫😫
Pa meni to stvarno nije jasno! Kakva je tolka panika sa tim kilama? Ajd da se udebljam 5 kila u tjedan dana, ali do 16 tt dobijem 4 i kazem, bar je kila u sisama... il do 21 tt, pa 7 kila pa kaos.. Ne znam! Jesu oni to postali rigorozniji ili sta?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pojma nemam stvarno, mislim da im je to kao i preventiva zbog gestacijskog dijabetesa 🤷🏽♀️
Pojma nemam stvarno, mislim da im je to kao i preventiva zbog gestacijskog dijabetesa 🤷🏽♀️
Ma, pa preventiva bi bila da dobijem 5 kila u tjedan dana! Pa da nest kazu, onda bi mi bilo jasno! Ma! Mislim, i bolje da su takvi da se ne opustimo previse, ali mislim da je ovo skroz ok dobivanje na tezini, nista previse!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Ja se ne zelim doma vagati, ali imam osjecaj da sam u zadnjih mj dana od pregleda dobila 4kg 🤣, osjecam se teze nego inace, jao, mozda i mene sutra ceka dijeta poslije pregleda 🥴🤣.
Ja se ne zelim doma vagati, ali imam osjecaj da sam u zadnjih mj dana od pregleda dobila 4kg 🤣, osjecam se teze nego inace, jao, mozda i mene sutra ceka dijeta poslije pregleda 🥴🤣.
😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Pa meni to stvarno nije jasno! Kakva je tolka panika sa tim kilama? Ajd da se udebljam 5 kila u tjedan dana, ali do 16 tt dobijem 4 i kazem, bar je kila u sisama… il do 21 tt, pa 7 kila pa kaos.. Ne znam! Jesu oni to postali rigorozniji ili sta?
Ruska, iskreno, mislim da su prije bili rigorozniji nego sada. A i vjerojatno ovo sto kaze Bebolinka-zele prevenirati gestacijski dijabetes. Cim dobijes plan prehrane, uz to vecinom salju i na cesca testiranja na dijabetes.
Ajme meni, jedva sam našla temu! Više ne izlazim iz ove kartice. Kakvi su to spamovi po forumu? 😭
Sad me strah ovog kaj pričate oko kilaže i dijete. Ne znam kak ću izdržat ak me stave na nju. Stvarno se trudim ne prežderavat, jedem više manje ko i obično, eventualno neki međuobrok ubacim ako mi fali slatkog..
Sortiraj odgovore
Najstariji