Joj cure, nisam vas bas uspjela citati ovaj vikend.. Nadam se da nije bilo losih vijesti
Nove cure, dobroslosle nam, a pregledi.. Svima sretnoo!
Ja svoj iscekujem u srijedu :))
Ovaj vikend smo se vjenčali kod matičara pa sam bila sva u strci.. Ali to su slatke muke :))
Čestitke i sve najbolje!
Cao drage moje kako ste mi danas?
Ja sam bas nesto lose spavala sinoc ne znam da li je do promjene sata ili zato jer sam od 11 do 3 samo setala po wc-u jer je ova moja curka bila zivahna za poludit, te zvekne vamo te tamo, ajme meni kako ce bit tek kasnije kad bude imala sve manje mjesta za akrobacije 🤔🙄 bas je nesto posebno bila aktivna. Sto se zgaravice tice, nisam je za sada hvala Bogu imala puno puta. Bilo je vise u navratima, par dana i onda stane. Ali skuzila sam da mi za to super pomaze mineralna ili voda s limunom, te obavezno glava malo podignuta od ostatka tijela i nikako kasna vecera, oko 8 najkasnije i taman se to razradi do spavanja, eventualno bas ako sam gladna pojedem koju bananu ili mandarinu, ubiti voce za koje znam da mi ne smeta tako kasno.
Sretno svima koje idu na preglede 🤞🤗👍
Tinceee2205 - cestitke na plusicu i dobro nam dosla, zelim ti ugodnu i skolsku trudnocu 🥰😊
Nea 💗
Ja sam bas nesto lose spavala sinoc ne znam da li je do promjene sata ili zato jer sam od 11 do 3 samo setala po wc-u jer je ova moja curka bila zivahna za poludit, te zvekne vamo te tamo, ajme meni kako ce bit tek kasnije kad bude imala sve manje mjesta za akrobacije 🤔🙄 bas je nesto posebno bila aktivna. Sto se zgaravice tice, nisam je za sada hvala Bogu imala puno puta. Bilo je vise u navratima, par dana i onda stane. Ali skuzila sam da mi za to super pomaze mineralna ili voda s limunom, te obavezno glava malo podignuta od ostatka tijela i nikako kasna vecera, oko 8 najkasnije i taman se to razradi do spavanja, eventualno bas ako sam gladna pojedem koju bananu ili mandarinu, ubiti voce za koje znam da mi ne smeta tako kasno.
Tinceee2205 - cestitke na plusicu i dobro nam dosla, zelim ti ugodnu i skolsku trudnocu 🥰😊
Ines, kada bude imala manje mjesta za akrobacije-biti ce i manje akrobacija. Iz iskustva-najzivahniji su od 25. do 31., 32.tt, poslije vise ne mogu udarati, nego se samo meskolje-jer vise nemaju mjesta
Ines, kada bude imala manje mjesta za akrobacije-biti ce i manje akrobacija. Iz iskustva-najzivahniji su od 25. do 31., 32.tt, poslije vise ne mogu udarati, nego se samo meskolje-jer vise nemaju mjesta
Aha hehe vidis to nisam znala 👍😉 znaci ipak cu uzivati dok traje 😊
Nea 💗
Aha hehe vidis to nisam znala 👍😉 znaci ipak cu uzivati dok traje 😊
Da, uzivaj dok traje, poslije se znaju nezgodno ispruziti rukom ili nogom na mjehur, na bubrege ili pod rebra pa zna biti na momente kao skoro pa bolno, ali ju malo poguras pa promijeni polozaj pa opet bude ok
Dobro jutro cure, kako ste?
Nisam se odavno javljala, ali citam vas redovno.
Sada sam bila na wc i nakon brisanja na papiru lagana smeđkasta sluz.. Jako sam se zabrinula pa da pitam jeli ijednoj od vas tako bilo, a da je ipak sve ok? 13t sam i do sada je sve bilo sve super. 😔
Sada sam bila na wc i nakon brisanja na papiru lagana smeđkasta sluz.. Jako sam se zabrinula pa da pitam jeli ijednoj od vas tako bilo, a da je ipak sve ok? 13t sam i do sada je sve bilo sve super. 😔
Meni bilo u prosloj trudnoci, to je sirenje maternice, pucanje onih sitnih kapilara. Trajalo desetak dana, i iako izgleda zastrasujuce, najnormalnija pojava. Moja gin mi je objasnila (jer sam ju zvala za sve) da svaki iscjedak, sve sto nademo na papiru ili ulosku sto se tice boje, ako nema mirisa, nije nis strasno. Jedino ako se pojavi svijetla krv, onda odma zvat ili posjetit gin
Cestitam novim trudnicama, bas mi je drago da nas ima toliko.
Sretno svima koji imaju preglede
Netko je pisao o energiji ... Nemam je! Osjećam se kao krepana sipa već mjesec i pol. 😂
Osim što skuham ručak i asistiram djeci za školu, ostalo je na mužu. Nadam se promjeni kad prođu mučnine.
Nadam se i ja dobrim rezultatima da ne prolazim sve nanovo jer nit imam živaca niti strpljenja. Ne mogu disati od tog iščekivanja.
I tako bih rado htjela znati što je, da se zabavim 1001 kutijom robice i da napokon podjelim viškove. A možda bih prefarbala i krevetić da nije neutralno zelen kao što je bio za prvo dvoje.
Meni bilo u prosloj trudnoci, to je sirenje maternice, pucanje onih sitnih kapilara. Trajalo desetak dana, i iako izgleda zastrasujuce, najnormalnija pojava. Moja gin mi je objasnila (jer sam ju zvala za sve) da svaki iscjedak, sve sto nademo na papiru ili ulosku sto se tice boje, ako nema mirisa, nije nis strasno. Jedino ako se pojavi svijetla krv, onda odma zvat ili posjetit gin
Cestitam novim trudnicama, bas mi je drago da nas ima toliko.
Sretno svima koji imaju preglede
Hvala ti na odgovoru, sad sam malo mirnija. Inace i u prosloj t i u ovoj do sada je sve bilo uredu, pa sam se bas zabrinula. Nadam se da je zbog sirenja maternice
Girl1234- čestitke na vjenčanju!
Ivanaa33- ako je smeđe, znači da je "stara" krv, vjerojatno kapilarica jer nam je cerviks jako prokrvljen i osjetljiv ili širenje maternice. Jesi možda bila aktivnija nego inače, jesi li imala hematom možda? Prati situaciju, ako je samo izoliran slučaj, sigurno je sve ok.
Meni vikend proletio, kao i inače, sad na poslu, a tako mi se ne da više... nemam koncentracije ni volje. Što se tiče energije, sad je puno bolja nego prije, ali svejedno nisam to ja, ne mogu "potegnuti" kao prije, ali i baš me briga, sve polako i odmjereno. Najvažniji je malac unutra, a za prašinu me briga. Bitno da je wc čist, a što nam je crni tv skoro bijeli od prašine- doći će i on na red s vremenom
Sortiraj odgovore
Najstariji