Kompot šljive i jabuke, ili kruške, puno kišnog, chia sjemenke s acidofilom. Ja sam si kupila i Donat.
Jagodice, jel' to radiš trudničku jogu ili? Te si vježbe našla na internetu?
Da, na YouTubeu napisem "pregnancy yoga", pa odaberem videe koji mi taj dan najvise odgovaraju, dulji/kraci, mirniji/malo zahtjevniji, ma ima svega👌 ja sam pitala svog ginica smijem li uopce vjezbati yogu, rekao je "apsolutno, samo nemoj dubit na glavi"😅🤦♀️
Jagodice, jel' to radiš trudničku jogu ili? Te si vježbe našla na internetu?
Da, na YouTubeu napisem "pregnancy yoga", pa odaberem videe koji mi taj dan najvise odgovaraju, dulji/kraci, mirniji/malo zahtjevniji, ma ima svega👌 ja sam pitala svog ginica smijem li uopce vjezbati yogu, rekao je "apsolutno, samo nemoj dubit na glavi"😅🤦♀️
Pa super onda, baš ću i ja probati. Sve do ovog tjedna vrijeme je bilo nikakvo pa nisam išla nigdje u šetnju. I još uvijek radim pa puno sjedim tako da će mi ovo dobro doći da se malo krećem i razgibam. 😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Jušno, jušno…🤦😂
Ja pojela 2 tanjura juhe od rajčice i pola kutije keksica 😂😂😂
Pozz cure, nova sam ovdje. Danas 7+2 i culi smo prvi put ❤️.
Zanima me dal je koja radila nifty test i kakvo misljenje imate o tome? Danas su nam predlozili i drugi pregled se moramo izjasniti dal cemo ga raditi
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Kud uploadati link sa lilypie da se vidi traka u potpisu? :D hvala
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Pozz cure, nova sam ovdje. Danas 7+2 i culi smo prvi put ❤️.
Zanima me dal je koja radila nifty test i kakvo misljenje imate o tome? Danas su nam predlozili i drugi pregled se moramo izjasniti dal cemo ga raditi
Ja sam radila nifty, zbog godina (38) i mislim da je super, je da kosta, ali opet bi napravila.
Mene muci zatvor, jucer sam pila donat mg, jucer je pomoglo, ali danas ne. I osjecam se tako napuhano. A dobra stvar je sto mi se uopce ne masti kosa.
Sortiraj odgovore
Najstariji