Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    22. Listopad 2020. 18:15

Kompot šljive i jabuke, ili kruške, puno kišnog, chia sjemenke s acidofilom. Ja sam si kupila i Donat. 

Petra982
    22. Listopad 2020. 18:17

Jušno, jušno...🤦😂

Jagodica125
    22. Listopad 2020. 19:01

Bubica1

Jagodice, jel' to radiš trudničku jogu ili? Te si vježbe našla na internetu?

Da, na YouTubeu napisem "pregnancy yoga", pa odaberem videe koji mi taj dan najvise odgovaraju, dulji/kraci, mirniji/malo zahtjevniji, ma ima svega👌 ja sam pitala svog ginica smijem li uopce vjezbati yogu, rekao je "apsolutno, samo nemoj dubit na glavi"😅🤦‍♀️

Bubica1
    22. Listopad 2020. 19:21

Jagodica125

Bubica1

Jagodice, jel' to radiš trudničku jogu ili? Te si vježbe našla na internetu?

Da, na YouTubeu napisem "pregnancy yoga", pa odaberem videe koji mi taj dan najvise odgovaraju, dulji/kraci, mirniji/malo zahtjevniji, ma ima svega👌 ja sam pitala svog ginica smijem li uopce vjezbati yogu, rekao je "apsolutno, samo nemoj dubit na glavi"😅🤦‍♀️

Pa super onda, baš ću i ja probati. Sve do ovog tjedna vrijeme je bilo nikakvo pa nisam išla nigdje u šetnju. I još uvijek radim pa puno sjedim tako da će mi ovo dobro doći da se malo krećem i razgibam. 😊 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lonmi
    22. Listopad 2020. 20:09

A jesam, ali me nest zeza s tim linkom 😡

Lonmi
    22. Listopad 2020. 20:54

Petra982

Jušno, jušno…🤦😂

Ja pojela 2 tanjura juhe od rajčice i pola kutije keksica 😂😂😂

Samara
    22. Listopad 2020. 21:04

Pozz cure, nova sam ovdje. Danas 7+2 i culi smo prvi put ❤️.
    Zanima me dal je koja radila nifty test i kakvo misljenje imate o tome? Danas su nam predlozili i drugi pregled se moramo izjasniti dal cemo ga raditi

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Samara
    22. Listopad 2020. 21:05

Kud uploadati link sa lilypie da se vidi traka u potpisu? :D hvala

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• avama
    22. Listopad 2020. 21:06

Samara

Pozz cure, nova sam ovdje. Danas 7+2 i culi smo prvi put ❤️.
    Zanima me dal je koja radila nifty test i kakvo misljenje imate o tome? Danas su nam predlozili i drugi pregled se moramo izjasniti dal cemo ga raditi

Ja sam radila nifty, zbog godina (38) i mislim da je super, je da kosta, ali opet bi napravila.

• avama
    22. Listopad 2020. 21:09

Mene muci zatvor, jucer sam pila donat mg, jucer je pomoglo, ali danas ne. I osjecam se tako napuhano.  A dobra stvar je sto mi se uopce ne masti kosa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.