Ajmee curke prelijepi su vam trbuscici ❤❤ samo neka bebice rastu 😉
Jagodica125 - ma ajde ne sekiraj se za kile, bitno da ste ti i bebica dobro, sve ce kasnije doci na svoje 👍💪
Nea 💗
Jagodica125 - ma ajde ne sekiraj se za kile, bitno da ste ti i bebica dobro, sve ce kasnije doci na svoje 👍💪
Slazem sebu potpunosti! Pa ne smijemo pustit da su nam bebe gladne, jel tako? 😂😂 Moja bas zeli cokoladu i sta da radim? 🤷♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Slazem sebu potpunosti! Pa ne smijemo pustit da su nam bebe gladne, jel tako? 😂😂 Moja bas zeli cokoladu i sta da radim? 🤷♀️
Upravo to 😉 jaoo i ja, meni je cokolada vjeciti porok, iako moram smanjit svakako..prije trudnoce sam znala smazat u komadu onu od 300 grama 🤦♀️
Nea 💗
Upravo to 😉 jaoo i ja, meni je cokolada vjeciti porok, iako moram smanjit svakako..prije trudnoce sam znala smazat u komadu onu od 300 grama 🤦♀️
Ma i ja i to da ni ne trepnem! Al sad mi je totalno cudno jer imam osjecaj da se ta svaka cokolada lijepi za mene 😂😂 a prije sam ih mogla sto pojest i nista.. Sad kile bas idu lako 🤨 al ne zamaram se ja s tim, bitno da je beba ok, to je najvaznije! Za kile cemo brinut kasnije 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Hahhaa vrh si Ja bas pricam s mamom kako sam ranije uz kafu lagano mogla pojesti cokoladu od 100gr, to mi je bilo cas posla. Od 300gr bas nisam nikad probala pojesti cijelu, tu si me pretekla
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Stomacici su vam divni, i ja se budem nekad slikala
Jagodice, nisi jedina, i ja imam viska kilograma, ali sta cu, taman sam prije trudnoce bila krenula zdravije da se hranim i izgubila bar kilograma, i to je sve sada stalo. Tako da, nema veze, neka bebice budu zdrave zive i mi isto, a kilograma cemo se nekako rijesiti trčkarajući za njima
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Stomacici su vam divni, i ja se budem nekad slikala
Jagodice, nisi jedina, i ja imam viska kilograma, ali sta cu, taman sam prije trudnoce bila krenula zdravije da se hranim i izgubila bar kilograma, i to je sve sada stalo. Tako da, nema veze, neka bebice budu zdrave zive i mi isto, a kilograma cemo se nekako rijesiti trčkarajući za njima
Upravo to 💪👍 da, znas sta je jos najzesce, kad smo recimo muz i ja vikendom imali filmski maraton ono po 2, 3 filma za redom i ono cokolada na trbuh i fino jedes, kad odednom pipas, trazis ono nema pa si mislis kad prije nema hahha 🤦♀️🤣
Nea 💗
Što kuhate ili ste skuhale?
Nikako se s kauča dignut🤦
Nije bas kuhanje, ali jaja, spek i paradajz 🤩🤩
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji