Ajmee curke prelijepi su vam trbuscici ❤❤ samo neka bebice rastu 😉
Jagodica125 - ma ajde ne sekiraj se za kile, bitno da ste ti i bebica dobro, sve ce kasnije doci na svoje 👍💪
Slazem sebu potpunosti! Pa ne smijemo pustit da su nam bebe gladne, jel tako? 😂😂 Moja bas zeli cokoladu i sta da radim? 🤷♀️
Ako beba želi čokoladu, onda tu nema izbora nego jesti čokoladu🤷🏻♀️🙂
🤷♀️ ko sam ja da joj proturijecim kad bas zeli cips i cokoladu? 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo i mog trbuha hahaha. Ne mogu ni zamisliti kolika ću biti sa 9 mjeseci😳
https://ibb.co/0DjHLw9
🤗🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lonmi hvala ti hahahaha. Beba nije htjela meso 🤷🏻♀️😆
A kolač sam pravila juče. Skoro pola ga nema. 😆
Ajme, nije me bilo od jutra, koliko novih postova! 😊
Pa da se onda i ja nadovežem...
Trudnička odjeća - ja sam nešto kupila u Lidlu, nešto u H&M-u, a za Manu nisam imala pojma da i oni imaju trudnički odjel. Tako da ću morati i tamo malo proviriti šta imaju. 😁
Netko je pitao za začepljen nos. Meni je bio dosta začepljen tamo negdje u 14 tjednu i tada je to trajalo, sada mi se rijetko zna dogoditi da mi je baš skroz pun.
Umaranje - ja se uspušem najviše dok idem po stepenicama. A primijetila sam i dok pospremam da moram svako malo odmarati. Npr. obrišem prašinu, moram sjesti, operem kupaonu, moram sjesti, i tako za svaku radnju. Čišćenje mi sada traje puno duže nego inače. 😁
Trudničke želje - evo ja opet kuham kiseli kupus, stalno bi nešto kiselo jela. A za slatko da ne govorim. Na to sam i inače slaba i jako mi se lovi kad jedem puno čokolade, ali sad si dam oduška, skidat ću kile poslije. 😄
Trbuščići su vam divni, neka samo rastu 😍
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Ajmeee žene, koji divni trbuščici 😍
.
Bubica1 - ja sam danas uspijela od podne do sad skuhat rucak (juha iz vrecice 😅 + peceni krumpir i meso u rolu + kristal salata i 2 jabuke) i usisati stan. Moram rec da sam isto svako malo morala sjest jer ili se uspusem ili me pocne zatezat, tako da razumijem te👌
.
Trudnicka odjeca - netko je od cura to prije napisao, pa sam maloprije i ja to napravila. Ove strample i tajce me taaako stezu, navecer kad skinem, vidim koliko mi se u kozu "urezalo", pa sam uzela skare i malo gumicu oko pasa zarezala😅 Milina, koje olaksanje🥰
.
Hrana - ja bih mogla tamanit sljedece: medenjake, mandarine (na kile!!!) i crveni i bijeli kupus na salatu😅 cak mi je jedno jutro palo na pamet da si naribam malo uz kakao😅🤦♀️
.
Kile - slazem se s vama, cure. Sada definitivno nije vrijeme za tjerat neke dijete, naravno druga stvar ako je doktor tako odredio☝️ meni dosad niti na jednom pregledu doktor nije drzao prodiku o kilama, nego naglasio da ako se vec apetit otvorio da barem gledam da se debljam "postepeno", ne naglo nabit kilazu. Ne znam kak da napisem😅 kao paziti na ritam debljanja, eto🤓
Uh sad mi je lakse kad je i vama tako, lakse je tu s vama podijeliti sta me muci i jos kad vidim da vam je isto kao meni lakse je. Meni je to bilo u proslim trudnocama vec pred sam kraj a ne u 20-tom tjednu zato mi je čudno.
.
Uglavnom ja danas jedem užasno puno. Neznam sta mi je ali pojela sam sve sta sam imala od kuci, od slanog do slatkog bez reda. Svakih 10min nesto moram uzet i jest. Nadam se da je to samo danas. Jer i ovako tesko disem a kamoli ako budem tako nastavila jest 🤣🤣🤣🤣
.
Trbuščići su vam super, najviše me se dojmila Ines odnosno promjena kod Ines jer si mrsava pa sam zapamtila kako ti je bio trbuščić samo onako malo izbočen dole a kako sam ja deblja meni odmah bio cijeli veći a sad se bome i tebi baš lijepo zaokružio uglavnom htjela sam rec da se kod tebe ful vidi pomak od prosle slike. 🤗🤗
Evo i moje slikice od prošlog tjedna.
https://ibb.co/HnG2ghV
Sad smo već prave trudnice 🤗🤗🤗🤗
Uh sad mi je lakse kad je i vama tako, lakse je tu s vama podijeliti sta me muci i jos kad vidim da vam je isto kao meni lakse je. Meni je to bilo u proslim trudnocama vec pred sam kraj a ne u 20-tom tjednu zato mi je čudno.
.
Uglavnom ja danas jedem užasno puno. Neznam sta mi je ali pojela sam sve sta sam imala od kuci, od slanog do slatkog bez reda. Svakih 10min nesto moram uzet i jest. Nadam se da je to samo danas. Jer i ovako tesko disem a kamoli ako budem tako nastavila jest 🤣🤣🤣🤣
.
Trbuščići su vam super, najviše me se dojmila Ines odnosno promjena kod Ines jer si mrsava pa sam zapamtila kako ti je bio trbuščić samo onako malo izbočen dole a kako sam ja deblja meni odmah bio cijeli veći a sad se bome i tebi baš lijepo zaokružio uglavnom htjela sam rec da se kod tebe ful vidi pomak od prosle slike. 🤗🤗
Hehe hvala ti punoo, daa vjeruj da mi to svi govore kao sta si ti pojela da ti je trbuh samo iskocio 🤗🥰
Ali i tvoj se vidi, super je, samo neka bebica raste 😁
Usput netko je pitao za zacepljen nos, ja i inace imam problema sa sinusima tako da je meni nos pogotovo navecer zacepljen od pocetka trudnoce pa sam se vec i naviknula 🤷♀️
Nea 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji