Ja nemam zraka i sve me umara - odmah se zapušem kad napravim 100 m . I imam osjećaj kao da ne mogu udahnuti "do kraja". Čitam isto da je to relativno normalna pojava u trudnoći, povećava se volumen krvi pa zbog toga.
Dobro jutro🌞 ja u ranu zoru vec odnijela urin za UK u Petrovu, vratila se doma i zaspala do prije 10-15ak min🤭
.
Caj - pijem od brusnice, isto jer sam u proslon UK imala podosta bakterija i med. sestra rekla da se ta "kolicina" nicime ne lijeci nego samo puno vode i caja od brusnice. Sad to pijem dnevno, mada ovaj Franckov caj od brusnice nije brusnicu niti vidio prema onome sto pise na etiketi🤦♀️
.
Trudnicka odjeca - super ovo za Manu, nisam uopce znala da imaju Mama odjel. U H&Mu nisam nista kupovala jer se ne smije probat, a na slijepo kupovat necu☝️
.
Secer - mislim bebolinka, da i mene ceka trudnicka dijeta. Cekam sad pregled sa 18. tjedana da mogu docenta pitat. Do tad cu jos jednom zvat Vuk Vrhovec. Danas ujutro secer nataste - 4.8. A tko ce ga znat🤷♀️
.
Tako je divno vrijeme vani, zalim sto ne mogu biti sa svojima u berbi kestena, ali samo bi ih usporaval. A i uspusem se kad idem po ravnoj cesti, o brdima u sumi na Sljemenu da i ne govorim😅
Hvala cure puno za trbuscic 🥰😁
Bebolinka - vidi kako bebica raste 🙈😉 presladak ti je trbuscic 💕
EmEn - ima nas jos, tako da nisi jedina. I ja se uspusem kao luda, jucer eto dok sam muzu citala nesto na internetu tipa od 5, 6 recenica uspuhala se kao da sam trcala. A jos mi cudno posto nosim nisko, inace kazu da je izrazenije kod onih koje nose normalno i visoko, ali dobro ima smisla ipak sve se podize jer dok lezim svoju curicu osjetim oko 2cm iznad pupka, pa ipak mozda se i podigne na kraju to sve skupa kako treba 👍
Nea 💗
Mogu se jedino privat naruciti za svaki slucaj, ali nije mi volja tolko put na uzv, prosli put sam bila skoro dan razlike narucena pa sam privat odustala da ne cackaju toliko po meni 😂. Postoji zamjena samo ne vjerujem da bi taj isti dan mogla doc na red jer treba ici dr doktoru, a dobiti nekoga na tel. u ovo doba je ne moguca misija. Ma da za trudnice bi trebali imati malo vise razumijevanja.
Zbog ovih neodgovornih idiota mi kojima je liječnik nuzno potreban moramo imati problema i razvijati glavu s tim kud cemo ako nastane problem, ljudi su uzasni, neki i sa simptomima hodaju okolo ne zeleci priznati da se nesto dogada.
Ja sam se sva zapetljala u tim pregledima i datumima - kada i kuda što! Išla na 2 pregleda u IVF polikliniku gdje sam ostala trudna, jedan obavila kod soc. ginekologice koja je grozna i nestručna (pisala sam već kako je krivo CRL izmjerila) i ona me šalje da sad trudnoću dalje vodim u Petrovoj. A na anomaly scan i NIPT test sam se naručila kod Podobnika . Imam cijelu shemu pregleda i datuma u mobitelu... Pa valjda neće baš sve zatvoriti i biti u samoizolaciji, negdje ću se ugurati na pregled!
Mene ne brine gdje ću na pregled jer ionako mislim kombinirati soc i privat gin. Valjda neće obje završiti doma.
Više me brinu djeca u školi da mi neš ne donesu doma. Koliko god mi se nastava online gadi, sad bih da ju rado uvedu.
Danas opet mučnina, nemoć...
Evo i slike moje buse 🥰 u trudnocu sam usla sa dosta kila viska, u prvom trimestru gubila zbog mucnina, sad se opet pocelo nakupljat jer mi se apetit otvorio 🤭 inace danas - sveopci umor, bezvoljnost i drugi ili treci dan zaredom glavobolja🤕😴
https://ibb.co/FWm68hc
Mislim da sam na pocetku sudjelovanja ove teme pisala da pripadam onoj skupini koje "ima" tamo gdje treba i ne treba, štaš🤷♀️
https://ibb.co/82cmw7v
Evo i nas 🙂🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji